Informationsofficer (S9) til Hærhjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Stensved

Kan du håndtere at spille en nøglerolle i din enhed, og at stå i spidsen for udvikling og drift af et forretningskritisk område? Søger du et selvstændigt job, der både kræver og tilbyder stor fleksibilitet. Tænder du på at uddanne og arbejde med frivillige soldater? Kan du holde mange bolde i luften?

Har du gode kontaktfærdigheder og kan du skabe resultater gennem samarbejde mellem mange forskellige militære og civile interessenter? Så skal du søge stillingen som informationsofficer (S9) ved Hærhjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster.

Om os

Hærhjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster (HDSLF) er en operativ militær myndighed under Landsdelsregion Øst. Vi opstiller, uddanner og indsætter soldater og enheder af Hærhjemmeværnet og Totalforsvarsstyrken.

Distriktet består af en stab, 16 hjemmeværnskompagnier i den frivillige struktur og et totalforsvarsstyrkekompagni. Staben består af 13 ansatte militære og civile medarbejdere, der er suppleret med en reservestruktur med officerer og befalingsmænd på rådighedskontrakt samt en frivillig operativ stab. Distriktsstaben, der er organiseret i en S-struktur, er placeret på Vordingborg Kaserne.

Om stillingen

Du vil som distriktets informationsofficer og chef for S9 primært beskæftige dig med to kritisk vigtige arbejdsområder. Det første er rekruttering og hvervning af frivillige soldater til distriktets enheder og til resten af Hjemmeværnet; og det andet er informationstjenesten generelt, herunder integration af informationsaktiviteter i distriktets drift og operative opgaveløsning.

Som distriktets informationsofficer indgår du i et tæt samarbejde med stabens øvrige sektioner. Derudover skal du lede, koordinere og støtte indsatsen af distriktets informationselement og kompagniernes rekrutteringsaktiviteter. Informationstjeneste ved distriktet spænder bredt, og omfatter fx også det historiske område, anvendelse af sociale medier, og håndtering af medier/presse i distriktsområdet.

Du vil, sammen med S3, støtte distriktets opgaveløsning på efterretningsområdet. Derudover vil du – på baggrund af dine kompetencer og interesser - blive sagsbehandler på en række operative sagsområder inden for dit funktionsområde. Du indgår – sammen med stabens syv andre befalingsmænd og officerer – i distriktets vagthavendeordning (en uges tilkaldevagt 24/7 ca. 6-8 gange om året).

Du vil blive tildelt et koordinerende uddannelsesansvar for et antal af distriktets kompagnier, hvor du er kompagniernes primære kontaktperson i distriktsstaben, og du i samarbejde med kompagniledelserne støtter planlægning og gennemførelse af uddannelses- og øvelsesaktiviteter ved kompagnierne.

Med 13 medarbejdere til at støtte, lede og koordinere aktiviteter ved 17 underafdelinger, fordelt på ti domiciler i Sydsjælland og på Lolland-Falster, er der nok af opgaver for stabens medlemmer. En af dine vigtigste opgaver bliver derfor at prioritere din egen og stabens indsats, så ressourcerne anvendes til de højest prioriterede opgaver.

Stillingen vil give dig en bred berøringsflade til distriktets enheder, øvrige dele af Hjemmeværnet, Hærens og Søværnets enheder i distriktets område samt politikredsen, civile myndigheder, medier mm.

Tjeneste på et hjemmeværnsdistrikt kræver en del aften- og weekendarbejde. Til gengæld er der en lang planlægningshorisont og gode vilkår for individuelt at planlægge og gennemføre afvikling af merarbejde.

Om dig

Du er kaptajn - eller alternativt premierløjtnant i gang med eller ønske om videreuddannelse og udnævnelse til kaptajn. Du har en baggrund i Hæren, hvor du sandsynligvis tidligere har arbejdet med uddannelse og operationer. Det vil være en fordel, hvis du har gjort tjeneste ved en stab på bataljonsniveau, og hvis du allerede har førstehåndskendskab til Hjemmeværnet.

Du har interesse for og et ønske om at arbejde med at uddanne og udvikle frivillige soldater. Du evner at arbejde med de frivillige hjemmeværnssoldater, og du møder dem hvor de er, herunder med den fornødne respekt og forståelse for forskelle i funktionsvilkår.

Du er en fleksibel holdspiller, og samtidigt kan du arbejde selvstændigt med frihed under ansvar. Du er i stand til at balancere mellem nødvendigt hensyn til de frivilliges funktionsvilkår og opbygningen af militære kapaciteter. Du har forståelse for, at arbejdet ofte kræver din tilstedeværelse i aftner og weekends, og at du til gengæld kan planlægge afvikling af merarbejde på andre tidspunkter.

Du har et ønske om en sammenhængende tjenesteperiode på min. 2-3 år hvori du kan opnå erfaring, opbygge relationer og gøre gavn for både den faste og frivillige struktur.

Opfyldelse af krav og forventninger til alle fokuskompetencerne er nødvendigt for at løse opgaven. Især er samarbejde, fleksibilitet, styring/initiativ og kommunikation væsentligt, men det er planlægning, analytisk tænkning og helhedsorientering bestemt også.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 4 som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef MJ Kenneth Jean Thornild på mail [email protected] eller telefon 72476111. Du kan også kontakte chefen for HDSLF OL Flemming S Bastrup på telefon 41729724.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Thomas Søren Eskebjerg Krog, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9159.

Ansøgningsfristen er den 8. januar 2023 og samtaler forventes gennemført løbende.
Stillingen er ledig til besættelse den 1. marts 2023. Ansættelsesdatoen vil blive endeligt koordineret i samarbejde med afgivende chef.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

OM LRGNE - Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen. Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm. Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab. Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Stensved.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Stensved
  • Søndag den 08. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Stensved

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Stensved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Stensved over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0