Leder af skolesektionen på Hærens Sergentskole - I spidsen for HR, administration og ledelsessekretariatet (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Varde

Har du lyst til at være leder og indgå i et stærk team med dedikerede medarbejder? Har du lyst til at arbejde med HR, administration og kommunikation? Så er det nu, du har muligheden for at blive den nye leder af skolesektionen i staben ved Hærens Sergentskole i Varde.

Om os

Ved Hærens Sergentskole i Varde uddannes mellemledere og korporaler til hele Forsvaret til alle våbenarter i Hæren. Derudover uddanner vi sergenter som et led i den grundlæggende sergent-uddannelse for kommende sprogofficerer og i Slagelse uddanner vi officerer. Hærens Sergentskole er endvidere koordinerende og ansvarlig for dele af den nye militære akademiuddannelse for mellemledere i Forsvaret. Vi uddanner ca. 700 elever om året.
Staben består for nuværende af i alt 24 personer fordelt på skolesektionen, uddannelsessektionen og forsynings- og vedligeholdelsessektioner. I staben er planlægning, administration, drift og udvikling af alle skolens uddannelser forankret. Skolens organisation er lige nu under forandring, hvilket betyder at staben udvides, herunder stabens opgaveportefølje.

Skolens vilkår og rammer er meget dynamiske, hvilket giver en spændende og udfordrende hverdag – hvor både fornyelse og stabilitet er nøglebegreber for en god opgaveløsning.

Om stillingen

Som leder af skolesektionen er du underlagt stabschefen, og løser opgaver og styrer projekter i rammen af denne. Skolesektionen er organiseret med en leder, et personelelement og et administrationselement – i alt ni medarbejdere. Da vi overtager LTUDD i Slagelse pr. 1/7, så er vi i gang med at ansætte en kontorhjælper til Slagelse som bliver en del af vores team.

Lederen af skolesektionen leder og fordeler sektionens arbejde i respekt for personelbefalings-mandens og administrationsbefalingsmandens positioner som elementledere. Sektionens opgaver spænder vidt inden for personelforvaltning og administration. Sektionen, og lederen af sektionen, vil også få andre opgaver som ledelsessekretariat, kommunikation, projektledelse og kompetenceudvikling af medarbejderne ved HSGS.
Du vil blive leder for en succesfuld sektion i trivsel og under opbygning med dedikerede medarbejdere, som brænder for HR og administration.
Du kan forvente at skulle komme med input til den løbende udvikling og optimering af HSGS forvaltnings- og administrationsprocesser, modtagelse af nye lærere, kommunikationsplan, herunder sociale medier m.m. Du bliver uddannet i Garuda som er et HR værktøj vi bruger i forbindelse med ansættelser.
Du kan forvente en tjeneste med masser af spændende opgaver, og forudse at skulle udvise fleksibilitet og omstillingsparathed i forhold til opgaveanvisningen. Heri vil der være opgaver som bidrager omhandler ledelsesbetjening af chefen for HSGS på lige fod med øvrige medlemmer af staben.
Stillingen som leder af skolesektionen er ikke alene en stilling med et stort ledelses-, planlægnings- og koordinationsansvar, men også en stilling som giver dig god mulighed for udvikling af dine analytiske evner bl.a. gennem refleksion og sparring med engagerede chefer, medarbejdere og kollegaer. En stilling som kan være et springbræt til andre stillinger indenfor HR, kommunikation m.m.
Vi lægger stor vægt på fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af arbejdstiden, og vi støtter kompetenceudvikling og videreuddannelse meget aktivt som f.eks. Hærens Videreuddannelseskurser, civil videreuddannelser og Master i Militære Studier. Sektionen er under opbygning men der vil over tid være gode muligheder for at gennemføre kompetenceudvikling sideløbende med virket i stillingen.

Om dig

Du trives med mennesker, og du kommunikerer tydeligt og situationsbestemt.
Optimalt har du gennemført VUT-I/L eller VUK og det er en fordel, hvis du har erfaring med skole- eller stabstjeneste samt har kendskab til forvaltning og administration – ellers lærer vi dig det, hvis du i øvrigt er den rigtige person til jobbet. Hvis du er premierløjtnant i gang med VUK, kan du ansættes på uddannelsesaftale og bestride stillingen som funktion i højere stilling, indtil du udnævnes til kaptajn.

Væsentligst er det dog, at du har en interesse for administration, forvaltning, kommunikation og projektledelse. Det er også vigtigt at du er selvstændig, initiativrig og nærværende i din funktion. Du er åben, direkte og tydelig i din kommunikation og kan tilpasse denne i forhold til modtageren.

Du tager ansvar for opgaverne og dine medarbejdere, og udviser en fornuftig fremsynethed og helhedsforståelse. Som person er du handlekraftig, således at planlægningen konstant justeres og tilpasses efter behov. Du formår desuden at håndtere hverdagens forskellige opgaver og udfordringer og kan prioritere din tid i forhold til sektionens prioriteter.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajnløjtnanter/kaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested er Varde.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den nuværende leder major Brian Staal Villsen på telefon 22 41 70 58 eller stabschef major Peter Vexø på telefon 41 32 02 94.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Rasmussen på telefon 72 81 91 35.

Ansøgningsfristen er 25. juli 2021. Samtaler forventes afholdt løbende.

Stillingen er til besættelse fra den 1. august 2021. Tiltrædelsesdato vil blive koordineret i samarbejde med afgivende chef.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

OM HÆRENS SERGENTSKOLE
Hærens Sergentskole uddanner alle Hærens fremtidige mellemledere og ledere.
Hærens Sergentskole uddanner Hærens befalingsmænd, og derudover uddanner skolen sergenter til de forskellige officersgrunduddannelser.
Skolen er en selvstændig enhed under Forsvarsakademiet, og består af Den Grundlæggende Sergentuddannelse, Officersgrunduddannelsen, Videreuddannelsen for mellemledere, en stab og støttefunktioner til uddannelserne.
Hærens Sergentskoles fælles motivation er at uddanne dygtige befalingsmænd til Hæren og Forsvaret, der lever op til Hærens Befalingsmænds Kerneværdier.

ØVRIGE FORHOLD
Varde Kommune forventes med Hærens Kamp- og Ildstøttecenter, Hærens Efterretningscenter og Hærens Sergentskole, fremover at have 984 militære arbejdspladser, hvoraf der er 267 stillinger på det militære lederniveau.

Varde Kaserne har et veludbygget samarbejde med hhv. Varde og Esbjerg kommune fsva. tilflytterservice, herunder mulighed for støtte til job til din eventuelle partner.
Find mange flere oplysninger om hhv. Varde og Esbjerg på www.vardepaahovedet.dk og www.energimetropol.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Varde.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Varde
  • Søndag den 25. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Varde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Varde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Varde over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 11
1. juli 2024 6
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 11
27. juni 2024 11
26. juni 2024 5
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 7
17. juni 2024 6
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 5
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 5
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6