Rådighedsstilling - Major af reserven ved Hærkommandoens operationscenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Ønsker du at have en tilknytning til Forsvaret ved siden af din civile karriere? Brænder du for områderne styrkegenerering, opstilling og aktivering af Hærens styrker? Så er det måske dig vi mangler til denne reservestilling.

Om os

Hærens væsentligste opgave er at opstille og uddanne landmilitære enheder til både indsættelser og beredskaber.
Hærkommandoens stab uddanner reservister med særligt fokus på at varetage opgaver i National Landoperative center (NLOC) med henblik på at løse opgaver i samarbejde med Hærens myndigheder/dispositionsenheder. Reservisterne indgår i stab Hærkommando under den struktur, der er etableret og skal skabes ved en beredskabsforøgelse.

Hærkommandoen er organiseret i en G1-G8 struktur, en Kontrol- og Ledelsessektion samt en FO-organisation. Reservister ved staben indtræder i de enkelte sektioner – og operations- og planlægningscenter – når de etableres. Alle reservister skal virke i en struktur, der består af fastansatte og reservister. Opgaverne skal løses med udgangspunkt i hovedkvarteret for Hæren i Karup og i de faciliteter, der er til rådighed for Hærens opgaveløsning.

Operationscentret opstilles i rammen af Hærkommandoens operationssektion – G3, der til hverdag varetager de opgaver, der er relateret til de nationale landmilitære indsættelser til bistand for det øvrige samfund. Operationscentret består af et antal vagthold og en planlægningscelle.

Ved G3 løser vi opgaver, der er relateret til styrkegenerering, indsættelse af styrker nationalt og vi skal ved beredskabsforøgelse kunne løse alle landmilitære opgaver 24/7. Til håndtering af kriser og krig skal vi derfor kunne øge kapaciteten og øge bemandingen af operationscentret.

Vi har en række opgaver, der løses i fred og krisetid, hvor reservister med god operativ erfaring kan bringes i spil.

G3 består til hverdag af en oberstløjtnant, tre majorer, to kaptajner og en seniorsergent. Vi håber på sigt at kunne bemande alle vores reservestillinger, hvor vi får brug for to majorer, syv kaptajner, to seniorsergenter og tre konstabler.

Om stillingen

Som reserveofficer bliver du ansat i en designeringsfunktion i Hærkommandoens stabs krise-/krigsorganisation. Designeringsfunktionen er den funktion/stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig.

I dagligdagen bliver du indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion, for dit vedkommende som major af reserven. Som reservist kan du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.

Du kommer blandt andet til at deltage i aktiviteter, hvor sektionen enten øves eller øver/instruerer andre – f.eks. Combined Arms Rehearsal m.v.

Om dig

Du er reservist og har lyst til arbejde med operationer i et landmilitært hovedkvarter. Du er moden og har gerne erfaring fra arbejdet med planlægning og udførelse af operationer, men mest afgørende er, at du arbejder selvstændigt og tager medansvar for sektionens samlede opgaveløsning. Vi fokuserer på ordentlighed og respekt samt en god tone.

Vi forudser et behov for mindst 10 indkommanderingsdage om året, og at tjenesten primært skal løses i Karup – med mulighed for tjenestebesøg ved Hærens disponible enheder/ myndigheder.

Vi har brug for reservister, der har lyst til at være en del af en sektion, hvor trivsel, humør og ikke mindst motivationen til at gøre en forskel - er de styrende parametre.

Din civile baggrund kan stamme fra en bred vifte af uddannelse og erfaring. Alle dine relevante kompetencer har vi et ønske om at nyttigøre, så du får en god tjeneste.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til major af reserven, og ansættelse sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen for Personel af Reserven i Danmark.

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer. Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til HEM og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oberstløjtnant Kresten Hedegård på mail: [email protected] eller på telefon 7281 1780.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9190.

Ansøgningsfristen er 19. juli 2021, og vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”søg stillingen”. Hvis du ikke har mulighed for at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Mandag den 19. juli 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juli 2024 9
4. juli 2024 8
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 6
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 10
27. juni 2024 9
26. juni 2024 9
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6