Analysebefalingsmand til taktisk UAS Sektion ved UASKMP, Efterretningsregimentet i Varde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Varde

Kan du lide at have hands-on med den nyeste technologi og software? Har du lyst til at være med til at opbygge en Hærens nyeste indhentningskapaciteter, og være med til at gøre en forskel for chefens beslutningsgrundlag på kamppladsen?

Om os

UASKMP udgør en væsentlig indhentningskapacitet i Intelligence, Surveillance og Rekognoscerings bataljonen, der hører under Efterretningsregimentet og er garnisoneret i Varde. Kompagniet er en professionel enhed som opstiller og uddanner professionelle og specialiserede soldater til Hærens internationale og nationale beredskaber og opgaver.

UAS-kompagniets kernevirke består i at udføre luftopklaring og overvågning over alt på kamppladsen, også i dybden, med henblik på at kunne indhente et løbende taktisk efterretningsbillede til brug for brigadechefens beslutningsgrundlag. Dertil kan UAS bistå med målopklaring og ildledningsopgaver.

Foruden TUAS DEL, fremstår kompagniet af to delinger, der er specialiseret i at flyve med mini-UAS, samt en kommandodeling. Kapaciteter som er særdeles attraktive værktøjer for 1. brigades operative opgaveløsning.

Om stillingen

Du bliver analysebefalingsmand i en TUAS sektion, der har til opgave at operere TUAS og levere efterretninger til støtte for BDE kamp i rammen af UAS kompagniet. Som analysebefalingsmand skal du foretage analyse og bearbejdning af indhentede informationer. Du skal udarbejde og videreformidle efterretningsmeldinger, samt foretagekontinuerlige trusselsvurderinger mod TUAS. TUAS sektionen består af en sektionsfører (PL eller SSG), en næstkommanderende, to analysebefalingsmænd (OS) (den ene er dig) og seks operatører (SG/KS). Du bliver samtaleleder for dit holds operatører.

Under garnisonsforhold vil du være tage aktiv del i planlægning, gennemførelse og kontrol af sektionens funktions- og enhedsuddannelse. Du vil tillige indgå i og få medansvar for gennemførelse af delingens og kompagniets enhedsuddannelse.

Du støtter sektionsføreren i planlægning og gennemførelse af sektionens deltagelse i såvel national som international øvelsesaktivitet.

I felten og ved indsættelse, bliver du ansvarlig for iværksættelse, gennemførelse og kontrol af holdets klargøring til kamp. Ligesom at du er ansvarlig for at befalingsmodtagelse ved sektionsføreren. Du skal støtte sektionsføreren i planlægning og iværksættelse af TUAS indhentningsplan pba. modtaget befaling og ICP.
Du skal gennemføre rekognoscering af stillinger til TUAS SEK samt forestå stillingsindrykningen. Du skal ligeledes kunne planlægge for at gennemføre nærsikring og nærforsvar af sektionens stillingsområde.

Du vil på linje med resten af sektionens medlemmer blive uddannet til at flyve forsvarets taktiske UAS, der er under anskaffelse. Operatørkurset forventes gennemført primo 2022. Kurset bliver gennemført af engelsktalende instruktører.

Forud for flyvning af TUAS, skal du kunne planlægge flyvning og herunder kunne etablere og koordinere de nødvendige luftrumskontrolforanstaltninger. Under flyvning, skal du kunne forestå luftrumskoordinering. Du skal kunne bidrage til klargøring af TUAS til start, landing og transport af systemet. Det forventes at du kan bidrage til at betjene styresystemet ved behov. I tilfælde af flyvesikkerheds hændelser, skal du udfærdige en foreløbig rapportering (FORRAP).

Under flyvning arbejder du direkte sammen med gruppens operatører for at tilsikre kontinuitet i opgaveløsningen – herunder bidrager du til klargøring af system til launch, landing og transport samt betjener styresystemet ved behov.

Om dig

Du er uddannet oversergent eller du er erfaren sergent, som er vurderet egnet til næste funktionsniveau.

Du skal have erfaring med uddannelse og føring af gruppeværdi ved en uddannelsesenhed eller en stående reaktionsstyrke. Vi ser gerne, at du har erfaring fra kamptropperne og/eller med taktisk efterretningstjeneste, men dette er ikke et krav. Bare du har viljen og evnen til at ville lære og uddanne dig samt lære fra dig.

Holdning, punktlighed, grundighed og ordentlighed samt teamplayer er kerneværdier for en næstkommanderende deling ved os. Du bliver garanten for at der er styr på materielet i delingen, at udfordringer løses på laveste niveau og for at kampkraften genopbygges i kamppauserne.

Som enhed tager vi ansvar og stiller høje krav til os selv og hinanden i kompagniet. Derfor forventer vi, at du er fleksibel og omstillingsparat, da tempoet er højt og opgaverne alsidige og mangeartet. Da vi fokuserer på løsninger, og får det maksimale ud af det vi har, skal du kunne håndtere frihed under ansvar, kunne prioritere opgaver og være selvstændig i dine opgaveløsninger.

Vigtigste er, at du har en professionel indstilling til tjenesten og er fysisk robust. Du skal have gode militære færdigheder, og så skal du være en god kammerat og kollega. Du skal være topmotiveret til arbejdet med UAS, og du skal have lyst til at dyrke kompagniets positive sociale og faglige rammer.

Du skal kunne honorere standard language proficiency engelsk sprogtest til niveau 2+, 2, 2+, 2.

Det er ønskeligt, at du har:
• kendskab til arbejdet med militære og/eller civile droner.
• efterretningsbaggrund, f.eks. EFR-11 grundlæggende efterretningstjeneste Trin 1, tilsvarende eller højere niveau.
• IGR-610 CBRN-kursus for befalingsmænd.
• MATKEND niveau II.
• arbejdet med stående styrkeenheder.
• været udsendt.
• kendskab til signaltjeneste og HTK.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.

I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Varde.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kompagnichefen på telefon 72 82 93 71 eller på mail; [email protected]

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 15. august 2021. Vi forventer at gennemføre samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen i Varde eller på VTC.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM EFTERRETNINGSREGIMENTET
Efterretningsregimentet er centrum for militære enheder, der indhenter, bearbejder og analyserer informationer, for at skabe sikkerhed for danske soldater. Regimentet bidrager til det daglige situationsbillede, og yder efterretningsstøtte til Hæren og til militære enheder, udsendt i international tjeneste. Regimentet forestår endvidere Conduct after Capture uddannelserne i forsvaret og er ansvarlig for den militære sikkerhedstjeneste i hæren.
Regimentet er placeret på Varde Kaserne og beskæftiger ca. 260 faste medarbejdere, fordelt på et garnisonsstøtteelement og en efterretningsbataljon. Regimentet uddanner ca. 250 værnepligtige om året.
Endvidere er 1 Intelligence Surveillance Reconnaissance Bataljon også placeret på garnisonen. Bataljonen tilhører 1. brigade og har 286 fastansatte.

EFR har et tæt samarbejde med Varde og Esbjerg Kommune vedrørende bl.a. tilflytterservice. Med udgangspunkt i dit/jeres behov og ønsker, tilpasser vi støtten i forhold til partnerjob, skole og bolig m.v.

Varde Kommune har en række tilbud til tilflyttere, herunder bistand til bolig og job.
Der er mulighed for sparring på jobsøgning og formidling af CV til en række virksomheder.
I Varde Kommune har partneren mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, når der er et match på kvalifikationer.

Tilflyttere med ansættelse samt pendlere har derudover fortrinsret til en række lejeboliger i Varde kommune.

Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med bl.a. sparring på jobsøgning og formidling af CV til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontakt til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.

Læs mere om, hvad tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og www.vardekommune.dk/flyt-til-varde-kommune.

Du er meget velkommen til at kontakte bosætningskonsulent Varde Kommune Mona Hansen, 7994 7493, [email protected] og Bosætningskoordinator Esbjerg Kommune Pia Enemark, [email protected], +45 20 47 32 06.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Varde.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Varde
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Varde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Varde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Varde over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
25. juli 2024 11
24. juli 2024 11
23. juli 2024 11
22. juli 2024 11
21. juli 2024 11
20. juli 2024 11
19. juli 2024 11
18. juli 2024 11
17. juli 2024 11
16. juli 2024 11
15. juli 2024 11
14. juli 2024 12
13. juli 2024 12
12. juli 2024 12
11. juli 2024 12
10. juli 2024 11
9. juli 2024 12
8. juli 2024 12
7. juli 2024 12
6. juli 2024 12
5. juli 2024 12
4. juli 2024 11
3. juli 2024 11
2. juli 2024 11
1. juli 2024 6
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 11
27. juni 2024 11
26. juni 2024 5
25. juni 2024 3