Skolekonsulent / familievejleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vi søger en person til varetagelse af en midlertidig stilling til både pædagogiske familievejledningsopgaver i hjemmet og inkluderende indsatser på skoleområdet.

Stillingen er på 30 timer ugentlig og vil løbe frem til og med 30. april 2023. Stillingen på skoleområdet indgår i et team på 3 (K-team) og på familievejlederområdet er det et team på 3 familievejledere.

Du vil skulle kombinere stillingen som pædagogisk vejledning i hjemmet og stillingen som inkluderende skoleindsatser. Opgaverne som familievejleder kan fx være hjælp til at få skabt gode rutiner i familien. Det foregår for det meste i familiernes hjem, og ofte indebærer disse opgaver kontakt og samarbejde med andre fagpersoner og instanser, der har betydning for familiens forandringsproces og trivsel. Opgavernes karakter og kompleksitet kan variere meget, og spænder fra tidlig forebyggende til mere komplekse og intensive indsatser.

K-teamets funktion er at yde en tidsbegrænset indsats, som er helhedsorienteret og sigter mod en koordineret indsats, hvor både skole, familie og det øvrige netværk inddrages. Vi har erfaring for, at når alle involverede samarbejdspartnere indgår i en forandringsproces, så skabes der langt større mulighed for, at eleven igen kan komme til at udvikle sig og trives i skolen. K-teamet yder både støtte i enkeltsager og i klassesager. Indsatserne kan både omhandle elever, der fortsat møder frem i klassen og elever med længerevarende fravær.

Stillingen indebærer, at der arbejdes målrettet med at optimere den tværfaglige indsats med sigte på at skabe kvalitet, helhed og koordinering, og vi bestræber os på at møde familien på en måde, som understreger, at de er hovedaktør i mødet og i vores samarbejde med dem om at skabe den ønskede forandring. Alle opgaver tager afsæt i familiens ressourcer og sigter på at understøtte forældrenes kompetencer til at håndtere barnets og hele familiens samspil, trivsel og udvikling.

Vi søger en kollega med engagement, høj faglighed, bred såvel som specifik, samt relevant praksiserfaring. Kollega, der har lyst til at tage et medansvar for fællesskabet i gruppen, faglig og personlig trivsel og den samlede faglige udvikling i PPR. Vi søger en kollega, der trives med at arbejde alene, men også sammen med andre i mono- og tværfaglige sammenhænge.

Stillingen rummer mulighed for sparring, kompetenceudvikling og supervision.

PPR i Greve består i øvrigt af 70 engagerede tværfagligt sammensatte medarbejdere.

PPR er en selvstændig enhed, som er organisatorisk placeret i Center for Børn og Familie og samarbejder derfor også tæt med Familierådgivning, Sundhedspleje, Greve Udviklingscenter og Greve familiecenter. Vi samarbejder og tilrettelægger vores indsatser med samtlige dagtilbud, skoler og specialtilbud i Greve kommune.

PPRs generelle indsatser er målrettet børn, unge og deres familier med fokus på at understøtte de voksne omkring barnet, og vi arbejder både med faglige indsatser og udvikling af kompetencer i fællesskab med forældre, pædagoger og lærere.

PPR i Greve baserer sit børne- og forandringssyn på et systemisk grundlag. Vi er fortsat og stædigt optaget af at udvikle vores tværfaglige PPR-kompetencer, så vi indgår bedst muligt i organisationens samlede indsats. Vi vil gerne gå foran og være modige i forhold til nye tiltag. Vi vil også gerne stå vagt om fagligheden og altid stå på velfunderede ben.

Vi synes selv, at vi har højt til loftet, en god kollegial tone og høj grad af faglig stolthed.

Ansøgningsfristen er den 22. oktober 2021 kl.12.00.

Vi afholder ansættelsessamtaler den 2. november og 2. samtale den 5. november 2021

Yderligere oplysninger fås hos afdelingsleder Janni Runedal på mobil 30579594.

Du kan finde yderligere information på www.greve.dk og www.handleguide.dk.

Løn efter gældende overenskomst.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Greve

Lignende jobs

  • Skoleleder i Storkøbenhavn

    Kan du balancere strategiske mål og ”beboeren i centrum”? Og er du en synlig leder, der vil stå i spidsen for Hørgårdens videre udvikling og sikre drift?Vi søger en sundhedsfaglig og erfaren fo..
    • Skoleleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Skoleleder i København

    Den Danske Filmskole søger en ambitiøs .
    • Skoleleder
    • København
    Få mere info
  • Skoleleder i Storkøbenhavn

    Leder til Den Selvejende institution Birkholm Leder du efter en rolle, hvor du kan gøre en meget konkret forskel for mennesker, der har brug for hjælp til det meste? Drømmer du om at arbejde et s..
    • Skoleleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Skoleleder i Storkøbenhavn

    Der er nu en enestående mulighed for at blive forstander i [xxxxx] Som forstander på Blomsterhusene bliver du leder for et højt specialiserede botilbud til borg..
    • Skoleleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Greve over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1