Attraktivt dagtilbud søger ny leder der kan sikre en rød tråd mellem special- og almenpædagogik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Kan og vil du lede og understøtte personalet i Baunevangen, der er fagligt velfunderede og i rivende udvikling? Er du anerkendende og kan lide at være synlig i dagligdagen? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er det dig, vi søger til vores Børnehus i hjertet af Hvidovre.

Som leder af Baunevangen sætter du rammen for den pædagogiske retning, som du udvikler sammen med et fagligt, professionelt og engageret personale. Du driver forandringsprocesser og understøtter et arbejdsfællesskab, hvor tillid, situationsbestemt ledelse og godt arbejdsmiljø vægtes højt. Du vil have ansvar for institutionens drift og pædagogiske udvikling. Du skal samtidig tage ansvar for økonomistyring, strategisk ledelse, drift i dagligdagen. Alt sammen i tæt samarbejde med den daglige leder, der er din samarbejdspartner.

Pædagogisk profil

Medarbejdergruppen og ledelsen er i gang med at udbygge og dygtiggøre sig inden for sansemotorik som danner grundlaget for vores børnesyn i huset. Vi tager afsæt i Vends motorik og naturuddannelse i det pædagogiske arbejde, med børn i både specialgruppen og i almengrupperne, herunder børn i udsatte positioner. Samtidig arbejder vi videre med den neuropædagogiske tilgang, der for nuværende er den bærende metode i specialgruppen, men som vi ønsker udbredt i resten af huset. Vi er optagede af bæredygtighed på alle niveauer, både ift. anvendelse af ressourcer, genbrug, sociale fællesskaber og indkøb.

Om os

Børnehuset Baunevangen er en stor 0 - 6 års institution beliggende tæt på Hvidovre Torv, grønne områder og med gode offentlige transportmuligheder.

Vi har en mangfoldig børnegruppe på cirka 160 børn fordelt på 10 grupper, og 45 engagerede og udviklingsparate medarbejdere, heriblandt 2 ressourcepædagoger. Grupperne er fordelt i fire mindre teams (i daglig tale afdelinger) under navnene; Engen, Skoven og Dalen. Dalen er vores vuggestue, og de har en "skovbande", der kører i skoven hver dag. Derudover har vi en specialgruppeordning; "Hjortene", i helt nyindrettede lokaler med bl.a. snoezelinspireret rum/sanserum og gode muligheder for at arbejde i meget små grupper.

Udenfor har vi en dejlig stor legeplads med rum til leg og ophold i al slags vejr i vores sheltere. Vi betragter legepladsen som et vigtigt lege- og læringsrum, som vi bl.a. inddrager til sansemotoriske aktiviteter og bevægelseslege. Legepladsen er delt op, så legen kan skærmes for de små, men kan åbnes op, så børnene kan lege på tværs.

Indenfor har vi god plads, og som noget helt særligt har vi vores egen gymnastiksal, der bruges flittigt af alle grupper. Derudover har vi flere projekt- og aktivitetsrum, hvor der kan arbejdes i mindre grupper med kreative projekter og lignende.

Din Profil
Vi forventer, at du er uddannet pædagog og har dokumenteret ledelseserfaring, og at du har, eller er i gang med, en diplomuddannelse eller pædagogisk akademisk overbygning. Derudover forventer vi, at:

  • Du har erfaring fra specialområdet, og eventuelt kender til den neuropædagogiske tilgang, som du fagligt kan understøtte og videreudvikle sammen med den daglige leder og personalet.
  • Du er en samlende kraft der grundlæggende besidder et positivt livs- og menneskesyn.
  • Du kan lide at være tæt på dine medarbejdere og er god til, på en faglig og professionel måde, at skabe arbejdsglæde og engagement gennem bl.a. faglig anerkendelse i hverdagen, så medarbejderne oplever sig set, hørt og forstået.
  • Du kan lide at være tæt på og bedrive faglig ledelse i en praksis, hvor den systemiske, sansemotoriske og neuropædagogiske tankegang er basis for børneperspektivet.
  • Du er lyttende og anerkendende, og kan skabe relationer til alle forældre, og du prioriterer forældresamarbejdet højt.
  • Du føler stærkt for, bl.a. gennem MED lokaludvalg/ TRIO-samarbejdet, at sikre inddragelse af medarbejderne, så medarbejderne har, og oplever, et medansvar for at skabe et godt arbejdsmiljø, og ikke mindst et fagligt professionelt fællesskab i hele Baunevangen.
  • Du er ansvarsbevidst, struktureret og rummelig, humoristisk og forandringsparat.
  • Du ser det positive i forskelligheder, og formår at inddrage dette som en styrke og indgangsvinkel til fælles undren, refleksion og læring i personalegruppen.
  • Du formår at formidle og omsætte kommunale og nationale mål, strategier og politikker, herunder den styrkede pædagogiske læreplan, til praksis med tæt inddragelse af hele personalegruppen og forældrene så det kan mærkes i børnehøjde.

Om Hvidovre Kommune

Dagtilbudsområdet er en del af Center for Børn og Familier, og du vil referere til centerchefen. Som dagtilbudsleder bliver du en del af en åben kultur, hvor der er mulighed for en høj grad af inddragelse i, og indflydelse på, det samlede 0-6 årsområde i Hvidovre Kommune.

Samtidigt bliver du en del af en stærk og engageret ledergruppe på 29 dagtilbudsledere. Du vil, sammen med den daglige leder, blive tilknyttet et ledernetværk med kompetente ledelseskollegaer. Her er der rum for,og forventninger til, at du bidrager til fælles opgaveløsning, refleksion, videndeling og sparring.

Du kan læse mere om områdets visioner, mål og strategier på Hvidovre Kommunes hjemmeside https://hvidovre.dk/Politik/Politikker-og-strategier

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen og/eller institutionen kan fås ved henvendelse til Daglig leder Anja Kofoed 4151 7366 eller pædagogisk konsulent Nethe Johansen 4151 7332.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2022 eller snarest derefter. Der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse på Børne- og ungeområdet i Hvidovre Kommune.

Ansøgningsfrist: Vi skal have modtaget din ansøgning senest søndag d. 31. oktober 2021.

Kandidater der i deres ansøgning har forholdt sig til, og overvejende matcher ovenstående, vil blive indkaldt til ansættelsessamtale, hvor man vil få lejlighed til at uddybe sin ansøgning.

Første samtalerunde holdes den 15/11 2021. Anden samtalerunde afholdes den 22/11 2021. Ansættelsessamtalerne forventes at blive afholdt i dagtimerne. Der vil blive foretaget en personlighedstest mellem første og anden samtale.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e0fd94c4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Hvidovre
  • Søndag den 31. oktober 2021

Lignende jobs

  • Skoleleder i Storkøbenhavn

    Kan du balancere strategiske mål og ”beboeren i centrum”? Og er du en synlig leder, der vil stå i spidsen for Hørgårdens videre udvikling og sikre drift?Vi søger en sundhedsfaglig og erfaren fo..
    • Skoleleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Skoleleder i København

    Den Danske Filmskole søger en ambitiøs .
    • Skoleleder
    • København
    Få mere info
  • Skoleleder i Storkøbenhavn

    Leder til Den Selvejende institution Birkholm Leder du efter en rolle, hvor du kan gøre en meget konkret forskel for mennesker, der har brug for hjælp til det meste? Drømmer du om at arbejde et s..
    • Skoleleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Skoleleder i Storkøbenhavn

    Der er nu en enestående mulighed for at blive forstander i [xxxxx] Som forstander på Blomsterhusene bliver du leder for et højt specialiserede botilbud til borg..
    • Skoleleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1