Socialrådgiver til Børne- og Familiehuset Arild

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vi søger en socialrådgiver med erfaring fra arbejdet med udsatte børn og familier. Vi tilbyder en stilling i et afvekslende miljø, hvor du med faglighed, systematik og gode koordineringsevner understøtter opgaveløsningen på Arild samtidig med, at du bidrager til udviklingen af flere tidlige og sammenhængende indsatser og løsninger.

Om os
Børne- og Familiehuset Arild er en institution med flere forskellige indsatstyper og behandlingstilbud til udsatte børn og familier. Arild arbejder med anbringelser, døgnophold for familier, familiebehandling, praktisk pædagogisk støtte samt rådgivning. En del af det forebyggende arbejde sker i familiernes hjem.

Arild er en del af Center for Tidlige Indsatser, Døgn- og Familieplejetilbud (CFTI) i Borgercenter Børn og Unge i Københavns Kommunes Socialforvaltning.

Den primære adresse er Gadelandet i Brønshøj, og den primære målgruppe er spæd- og småbørn mellem 0-8 år med godkendelse op til 12 år. Der er ansat cirka 72 medarbejdere.

Indsatserne kan fungere hver for sig eller i forskellige kombinationer og forløb. De skal alle forbedre mulighederne for, at udsatte familier kan forblive sammen ved at stabilisere, understøtte og udvikle børnene og familiernes trivsel.

Arbejdet tilrettelægges på baggrund af en integrativ teoriramme, og vi værdsætter multiverse perspektiver på de udfordringer, som knytter sig til opgaverne med børn og familier.

Din rolle og opgave
Som socialrådgiver får du et vigtigt mandat i udviklingen og konsolideringen af forebyggende indsatsforløb, der starter tidligt i barnets liv og tidligt ift. bekymringen for barn og familie. Du skal være med til at fastholde og videreudvikle dette arbejde og være en drivkraft i arbejdet og samarbejdet med udsatte børn og familier, myndighed og øvrige aktører.

Du bidrager bl.a. til den fælles løsning af opgaven ved at

  • varetage visitation til børne-, familieafdelingen og akut familiestøtte (flightteam)
  • varetage kontakten til sagsbehandlere og bidrage til progression i opgaveløsningen
  • rådgive og sparre med sagsbehandlere om muligheder og løsninger på Arild og i centret
  • i afgrænset omfang yde socialrådgivning til familier tilknyttet Arild
  • samarbejde om opgaver og udviklingsaktiviteter med den tværfaglige gruppe på Arild såvel som i centret
  • sikre et systematisk overblik over ind- og udflytninger til brug for afregning
  • deltage i relevant mødevirksomhed
  • ajourføre tilbudsportalen
  • sikre dokumentation og indsamling af data (CSC og DOMUS)
  • bidrage med strategisk og faglig viden om center og borgercenter
  • bidrage med socialfaglig og juridisk viden ift. spæd- og småbørnsområdet

Om dig
Du har eminente samarbejdsevner, trives med mange kolleger og er altid imødekommende og løsningsfokuseret i din kontakt. Du er fokuseret på at løse dine opgaver, så det skaber størst mulig gavn for børn og familier. Derfor ser du dig selv som en del af arbejdsfællesskabet på Arild såvel som en del af fællesskabet med andre kolleger og aktører i center og borgercenter.

Du fungerer godt i en omskiftelig socialpædagogisk hverdag, der rummer mange komplekse situationer, og hvor dagens program hurtigt kan forandre sig på grund af opgaver, der kræver din opmærksomhed. Du er i stand til at bevare roen, genetablere overblik og perspektiv, når situationer ændrer sig, fokusere dine handlinger og gøre det, den konkrete situation kalder på.

I forbindelse med ansættelse vil der blandt andet blive lagt vægt på

  • kendskab til arbejdet med udsatte børn og familier, gerne i døgninstitutionsregi
  • skriftlige kompetencer og et veludviklet socialfagligt formidlingssprog, hvor du formår at tilpasse din formidling til modtageren
  • evnen til at navigere i samarbejdet med barn/familie, myndighed og andre aktører
  • analytiske evner og refleksive kompetencer
  • evnen til at koordinere og strukturere opgaver
  • motivation for på sigt at indgå i bagvagtsordning

Vi tilbyder
Vi er en mangfoldig arbejdsplads med et rummeligt arbejdsfællesskab og med et arbejdsmiljø, der er præget af opmærksomhed og fælles ansvar for både opgaveløsningen og hinandens trivsel. Du får mulighed for at være med til at udvikle arbejdet på Arild og vil få en central rolle i at sikre den faglige kvalitet.

Ansættelsesvilkår og arbejdstid
Stillingen er på 37 timer ugentligt med løn efter overenskomst, kvalifikationer og erfaring, jævnfør principperne i Ny løn.

Arbejdstiden vil være i hverdagene, primært i dagtimerne, dog en gang ugentligt (torsdag) til klokken 18.00. Din arbejdstid tilrettelægges i samarbejde med institutionslederen.

Vi ønsker stillingen besat den 1. oktober 2021.

Læs mere om Arild og centrets øvrige tilbud her

Yderligere oplysninger
Kontakt konstitueret institutionsleder Ann Kristine Beck Frugaard mandag den 26. juli eller mandag den 2. august i tidsrummet 9.00-12.00 på 2227 5506.

Søg via nedenstående link senest mandag den 9. august 2021
Vi afholdersamtaler tirsdag den 17. august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København NV
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København NV over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1