Rekrutteringsfirma

Landsforeningen Livsværk søger forstander med stærk ledelsesprofil til den unikke selvejende institution skole- og be...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Orø

Vi søger dig, der som leder har erfaring med, evner og lyst til at gå forrest i ambitionen om at skabe følgeskab til Orøstrands mål og retning. Vi ønsker en leder, som brænder for at skabe et skole- og behandlingshjem af høj faglig kvalitet, som altid har vores børn og unge i centrum, og sidst men ikke mindst altid har fokus på at skabe et trygt, godt og udviklende arbejdsmiljø.

Orøstrand er en selvejende institution under LIVSVÆRK, og som forstander vil du få en helt unik arbejdsplads beliggende smukt ud mod Isefjorden med 18 ha. jord, der bl.a. er hjem for Orøstrands dyrepark med over 100 dyrearter. I dyreparken er der offentlig adgang og den benyttes i dagligdagen af børnene i den interne skole, hvor der undervises ud fra teorien om anvendt læring.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som forstander på Orøstrand kommer du til at indgå i et engageret fagligt fællesskab med kvalificerede lederkollegaer, medarbejdere og en aktiv lokalbestyrelse. Du vil få et stærkt fagligt og socialt netværk i foreningen LIVSVÆRK, som du bl.a. samarbejder tæt med i forhold til generel udvikling af administrative, organisatoriske og pædagogiske/behandlingsmæssige indsatsområder i foreningen.

Desuden kan vi tilbyde:

  • Et nysgerrigt og udviklende arbejdsmiljø, hvor hverdagen er præget af glæde og engagement.
  • Usædvanligt smukke omgivelser og unikt behandlingssted med dyrepark og en matrikel på 18 ha.
  • En arbejdsplads, hvor vi underviser ud fra teorien om anvendt læring
  • En inspirerende organisation midt i en rivende udvikling

Vi ønsker en forstander som:

  • Er ambitiøs, kan udvikle, sætte retning og fastholde institutionens strategiske og organisatoriske udvikling gennem et tæt samarbejde med lokalbestyrelse og LIVSVÆRK’s hovedkontor
  • Har solid ledererfaring og kan inspirere og udvikle organisationen og holder af hverdagens ledelsesopgaver, store som små
  • Kan gå forrest og motivere til at skabe følgeskab til institutionens mål og visioner
  • Har relevant faglig pædagogisk indsigt og erfaring i arbejdet med Orøstands målgruppe
  • Har erfaring med håndtering af større budgetter, samt økonomisk indsigt og overblik
  • Har solid erfaring i samarbejdet med offentlige myndigheder, og forstår vigtigheden i at være en god ”udenrigsminister” for Orøstrand og LIVSVÆRK

Nysgerrig på jobbet?

Hvis du vil vide mere om stillingen, ønsker aftale om besøg eller hvis du har nogen spørgsmål, kan du kontakte konsulent Tine Wiegaard på tlf.: 22 35 24 47 eller generalsekretær i LIVSVÆRK Ebbe W. Lorenzen 24 64 05 68.

Om Orøstrand

Orøstrand er et skole- og behandlingshjem for børn unge mellem 6 – 18 år, der drives med det sigte at hjælpe børn og unge, der har behov for dette. Orøstrand er en selvejende institution under LIVSVÆRK.

Institutionen er normeret til 24 børn og unge, og på den interne skole er der plads til 16 elever. Ud over døgnpladser, arbejdes der med udslusning og efterværn, og der visiteres både via almindelige anbringelsesforløb og akutmodtagelser.

Du kan endvidere læse mere om Orøstrand skole- og behandlingshjem på Orøstrand (oroestrand.dk) eller LIVSVÆRK på www.livsvaerk.org

Om LIVSVÆRK

Landsforeningen LIVSVÆRK driver dag- og døgninstitutioner med et socialpædagogisk sigte. Hovedbestyrelsen og ledelsen i LIVSVÆRK har de senere år fastlagt en omfattende udviklingsplan for hele foreningen med henblik på at tilpasse sig de overordnede samfundsmæssige og politiske vilkår. LIVSVÆRK blev stiftet i 1898 på et bredt folkekirkeligt grundlag, som stadig afspejles i foreningens menneskesyn, hvor vi sætter mennesket først og ser mulighederne i det enkelte menneske.

Løn og ansættelsesvilkår

Aflønning finder sted i henhold til KL´s overenskomst. Lønniveauet vil ligge på løntrin 45 med tillæg alt efter funktioner, erfaringer og kvalifikationer, samt pension.

Stillingen er på 37 timer ugentligt uden højeste tjenestetid.

Der indhentes børne- og straffeattest, og ansættelse sker med forbehold for oplysningerne heri.

Samtaler

Ansøgningsfrist er den 27. november 2022 kl. 23.59. 1. ansættelsessamtale afholdes den 5. december 2022 og 2. samtale den 15. december 2022. Der vil være test og personlig samtale mellem 1. og 2. samtale.

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stilling" nedenfor.

Når du sender din ansøgning til Carematch giver du samtykke til, at den videresendes til ansættelsesudvalgets medlemmer, som er forpligtet til at behandle den fortroligt. Du giver også samtykke til, at vi behandler de personlige oplysninger, du har anført inkl. eventuelt billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Orø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Orø
  • Søndag den 27. november 2022

Lignende jobs

  • Skoleleder i Roskilde

    Da vores uddannelsesansvarlige har søgt nye udfordringer, søger vi en dynamisk og engageret uddannelsesansvarlig anæstesisygeplejerske til en rigtig spændende stilling i anæstesiafsnittet i Anæstes..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en daglig leder der i samspil med plejecenterlederen vil være en aktiv medspiller for at skabe et trygt hjemligt miljø for borgerne på plejecentret.Smedegade Plejecenter ligger i Slagels..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Skoleleder i Roskilde

    Brænder du for at gå forrest, og kan du sikre følgeskab og opbakning på en anerkendende og medmenneskelig facon? - Så er det måske dig vi mangler til at lede vores mellemtrin-udskoling. Du ska..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder i Asnæs

    Vicerektor til Campus Odsherred i Asnæs Synlig og engagerende vicerektor søges til nyt Campus Odsherreds Gymnasium står midt i en spændende udvikling med omdannelse til Campus, hvor vi i ja..
    • Skoleleder
    • Asnæs
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Orø

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Orø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Orø over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0