Teknisk tester med agil erfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

I Udvikling og Innovation arbejder vi med at udvikle IT-løsninger til fremtidens skattevæsen. Vi søger en Teknisk tester, der har fokus på teknologi, innovation og brugercentreret design i sin tilgang til udvikling. Så hvis du brænder for at udvikle fremtidssikre løsninger, og kan du være en del af hele processen fra analyse og design til udvikling, test og implementering – så er det dig vi søger!

Som teknisk tester i Udvikling og Innovation bliver du en del af et agilt, tværfagligt team, med basis i Scrum, hvor udviklere, testere og designere arbejder tæt sammen. Vi arbejder i korte sprints og er ikke bange for at eksperimentere og udfordre opgaver og løsninger. Det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig af natur og trives i et uformelt, dynamisk og til tider hektisk miljø, hvor du lærer løbende, og opbygger viden i tæt samarbejde med dine kolleger.

Din nye arbejdsplads
Udvikling og Innovation er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST). Vi er i dag omkring 16 medarbejdere i kontoret. Enheden arbejder med in-house it-udvikling og innovation som omdrejningspunkt. Målet er at levere fremtidssikre, digitale løsninger og gøre skatteforvaltningen i stand til at følge med den teknologiske udvikling. Når vi udvikler løsninger, arbejder vi agilt og teambaseret og efter DevOps-mindset. Det betyder, at vi både udvikler og drifter egenudviklede it-systemer. Vores teams er tværfaglige og består af forskellige medarbejderprofiler, der hver især er nørder indenfor netop deres fagområde. Vores kontormiljø er præget af en uformel og dynamisk vibe, og til daglig dyrker vi et stærkt fællesskab med fokus på trivsel og personlig udvikling.

Du bliver en del af en arbejdsplads med højt, fagligt niveau og interessante, samfundskritiske projekter, der løser en vigtig opgave for samfundet. Som medarbejder arbejder du under gode personaleforhold, ligesom du kan se frem til at arbejde i et rummeligt, ambitiøst og sjovt kontor med masser af personligheder og fagligheder, der arbejder tæt sammen på tværs. Vi dyrker fællesskabet ved bordfodboldbordet, til fælles morgenmad én gang om ugen og ved fagligt orienterede kontordage, der giver nye indspark. Der er gode muligheder for at få indflydelse i de projekter, du arbejder på og for at udfordre rammerne for offentlig it. Samtidigt er der mulighed for personlig kompetenceudvikling og for at gøre karriere i den samlede organisation.

Om stillingen
Teamet arbejder på et produkt der primært består af backend funktionalitet, og det er derfor vigtigt med en høj grad af teknisk forståelse. Du skal blandt andet kunne sikre testbarheden i kravspecificeringen, rådgive udviklerne i deres udarbejdelse af unit test og stå for at opbygge og afvikle automatiserede test suiter. Som teknisk tester får du støtte af erfarne testmanagere, tool- og infrastrukturs specialister i arbejdet med at etablere en velfungerende testproces.

Primære opgaver:

  • sparre med forretningen om behovsafklaring og vurdering af kvaliteten
  • sikre testbarheden i user stories
  • automatisere GUI og webservice test
  • give input til unit test
  • opbygge, vedligeholde og skabe overblik over test suiter
  • udføre og/eller rådgive i performance- og integrationstest
  • udarbejde test design, skrive test cases og scripts samt følge op med metrikker
  • generere testdata
  • installere og konfigurere testværktøjer


Dine kompetencer og erfaring
Vi forventer, at du besidder en relevant it-faglig uddannelse. Du er engageret, løsningsorienteret og opsøgende, når det gælder ny teknologi. Du er team-orienteret med evne og lyst til at arbejde i selvstyrende teams. Du har evnen til at bevare helikopterperspektivet med en kvalitetsorienteret tilgang til dit arbejde, men mestrer samtidig også detaljer. Du er visionær, når du tænker løsninger og ambitiøs på egen og teamets faglighed. Du vægter automatiseret test højt, da vores målsætning er at have så højt testdækning som muligt i vores CI/CD setup. Vi forventer ligeledes, at:

  • du har mindst 3 års erfaring som teknisk tester og/eller agil tester
  • du er resultatorienteret, har sans for detaljer og går struktureret til værks
  • du kan forklare for resten af teamet hvordan kvaliteten måles og testen gennemføres
  • du har en positiv og udadvendt indstilling, kan formidle/fremvise hvad teamet har produceret
  • du kan vurdere hvornår hvilke typer af test skal gennemføres, og hvilke værktøjer der skal bruges


Derudover vægtes det positiv at:

  • du har en fortid som udvikler, gerne med Java og/eller Groovy
  • du har erfaring med BDD og/eller TDD, gerne med Spock & Geb
  • du har erfaring med GIT, Jenkins/Travis, Docker og/eller OpenShift
  • du har erfaring med linux på brugerniveau
  • du har erfaring med Jira og Confluence
  • du har certificeringer indenfor test analyse, design, test teknikker eller tilsvarende
  • du har erfaring med at skrive teknisk dokumentation


Dine personlige kompetencer er afgørende for din succes i rollen. Vi lægger vægt på, at du har et stort drive og sikrer fremdrift i din opgaveløsning. Du er helhedsorienteret og kvalitetsbevidst. Du har gode kommunikationskompetencer, er en engageret kommunikator og facilitator, og du formår at skabe en professionel feedbackkultur.

Ansøgning og ansættelsesvilkår
Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at sende din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg jobbet”. Fristen for at søge jobbet er senest den 10. maj.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Carsten Hejlskov på tlf. 72 37 10 26 eller Imran Ahmed Orakzai på tlf. 72 37 43 50.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg - tæt på Flintholm Station.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle IT-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende IT-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Frederiksberg
  • Mandag den 18. maj 2020

Lignende jobs

  • Smed til Værkstedsarbejde i København

    Smed til Værkstedsarbejde i KøbenhavnVi søger en dygtig og erfaren smed eller svejser til spændende værkstedsarbejde hos vores kunde, beliggende i København. Vi tilbyder en fastansættelse i et dyna..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Smede til Sort og Rustfri Opgaver

    Smede til sort og rustfri opgaverEr du en dygtig smed med erfaring inden for både sort og rustfri stål? Vil du være en del af et spændende projekt i København, der strækker sig over seks måneder? S..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Værktøjsmager - Præcisionsplast - Elektronikproduk...

    Vi fortsætter udviklingen og søger derfor en dygtig værktøjsmager til vores værktøjsteam, så brænder du for at arbejde med højpræcisionsværktøjer, og vil du arbejde med de nyeste teknologier, så ku..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Tag din karriere til nye højder som montør!

    Tag din karriere til nye højder som montørLige nu tilbyder vi en unik mulighed for at blive en del af vores kundes dynamiske team, hvor du ikke blot får et job, men bliver en del af en stor familie..
    • Smed
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som smed
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0