Vikarstilling: Uddannelsesvejleder til barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Rønne

Brænder du for unge og uddannelse – så kig med; UU Bornholm søger uddannelsesvejleder!

En af vores uddannelsesvejledere går på barsel og i den forbindelse søger vi en vikar til at indgå i vores spændende arbejde med at vejlede unge om uddannelse og erhverv.

UU Bornholm indgår i den enhed, der i daglig tale kaldes Ungeporten. Ungeporten, der en enhed i Center for Job, Uddannelse og Rekruttering i Bornholms Regionskommune, omfatter udover Ungdommens Uddannelsesvejledning også jobcentrets indsats for unge under 30 år.

I Ungeporten arbejder uddannelsesvejledere, sagsbehandlere, ungerådgivere m.fl. side om side i bestræbelserne på at sikre, at flere unge får en erhvervskompetencegivende uddannelse og i videst mulig udstrækning får fodfæste i uddannelse og/eller job.

Ungeporten er beliggende i egne lokaler på Campus Bornholm, hvilket gør det muligt at være tæt på dér, hvor de unge færdes.

Som uddannelsesvejleder i UU Bornholm er opgaveporteføljen bred og mangeartet. Den omfatter f.eks. uddannelsesvejledning af elever i udskolingen i grundskolen, samarbejde med lærere, skoleledelse, forældre og elever, uddannelsesvejledning af unge, der ikke er i gang med eller er droppet ud af en uddannelse, opsøgende uddannelsesvejledning af unge i job, indgåelse i og koordination af det tværfaglige samarbejde i den kommunale ungeindsats, herunder varetagelse af opgaver som Ungeguide (læs mere herom på kommunens hjemmeside), visitation og målgruppevurdering i forhold til ”særlige uddannelsestilbud”, herunder den Forberedende Grunduddannelse (FGU) og Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU) m.m.

Vi forestiller os, at du besidder og kan dokumentere de fleste af følgende kvalifikationer og kompetencer:

  • Vejledningsfaglige kvalifikationer (f.eks. vejlederuddannelse) og/eller vejledningsfaglig erfaring
  • Erfaring med at arbejde med unge i aldersgruppen 15-25 år generelt og i særdeleshed med børn og unge i udsatte positioner
  • Meget gerne erfaring fra undervisning i grundskolen, især i udskolingen – alternativt undervisningserfaring fra ungdomsuddannelsessektoren
  • Gode relationelle evner og kompetencer i forhold til unge og deres pårørende
  • Gode kompetencer og erfaringer i forhold til tværfagligt arbejde
  • God til at strukturere og prioritere selvstændigt mellem ugens mangeartede opgaver og en meget selvstændig varetagelse af disse
  • Forståelse og flair for administrative processer til at understøtte kerneopgaven
  • Gode formidlingskompetencer, således at du er god til at omsætte og formidle kompleks viden i øjenhøjde

I Center for Job, Uddannelse og Rekruttering arbejder vi helhedsorienteret ud fra en systemisk og empowermentorienteret tilgang til den enkelte unge. Vi tror på en anerkendende og løsningsfokuseret tilgang til den unges udfordringer og barrierer i forhold til uddannelse og job, og vi lægger derfor vægt på, at du kan dokumentere kendskab til og erfaring hermed.

Ungeporten er en lille organisation, der aldrig står stille. Vi forventer derfor at du har mod på og lyst til at videreudvikle din egen praksis, således at du kan spille konstruktivt ind i udviklingsaktiviteter og –indsatser. Vi tror nemlig på, at vi nogle gange er nødsaget til at gå nogle alternative og utraditionelle veje for at den unge kan både formulere og nå sine mål. Og vi tror på at nøglen til at kunne hjælpe den enkelte unge til en forandring, er via dialog, inddragelse og fokus på relationens betydning for tillid.

Som personalegruppe vurderer vi os selv som flinke, iderige, fagligt stolte, rummelige og hjælpsomme. Vi kan lide et godt grin og kage til kaffen. Vi sætter pris på en ny kollega, der kan tænke ud af boksen, der kan grine med os, der har let til smil, der ser muligheder frem for begrænsninger og en, der sætter pris på den mangfoldighed, vi som personalegrupper rummer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.Kørekort til personbil er et krav.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Ansættelsen er pr. 01-10-2021.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 18-08-2021.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 34 og 35

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Gitte Henriette Hagelskjær Svart på 56923935 eller 30181897.

Center for Job, Uddannelse og Rekruttering
Center for Job, Uddannelse og Rekruttering prioriterer en rummelig og åben arbejdsplads, der giver mulighed for fleksibilitet og plads til forskelligheder. Mangfoldighed ser centeret som en styrke, og værdsætter at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige personlighed og evner.
Center for Job, Uddannelse og Rekruttering er et center, der rummer arbejdsopgaver som borgerservice, sagsbehandling, kontakt til virksomheder, beskæftigelsestilbud, projekter mm.

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads

Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.

BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, [email protected], Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Rønne
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver på Bornholm

    Center for Familie- og Voksenindsatser søger Familiebehandler pr. 1 september 2024Har du lyst til at arbejde med børn og familier i udsatte positioner, og blive en del af et engageret og .
    • Socialrådgiver
    • Bornholm
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Hele Danmark

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Socialrådgiver
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Rønne

    Rådgivningstilbuddet for voldsudsatte kvinder og gruppetilbuddet for børn, er et tilbud målrettet bornholmske kvinder og børn, og som er finansieret af TrygFonden indtil udgangen af april 2026..
    • Socialrådgiver
    • Rønne
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Rønne over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
29. juli 2024 1
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2