Administrativ medarbejder til Sekretariatet i Center for Forebyggelse og Rehabilitering, Aarhus Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Center for Forebyggelse og Rehabilitering søger en administrativ medarbejder til Sekretariatet, som har lyst til at arbejde med administrative opgaver, sekretariatsbetjening og økonomiopfølgning.

Du bliver en del af et tværgående administrativt fællesskab på ca. 18 medarbejdere, som også servicerer Center for Job og Integration. Sekretariatet varetager opgaver indenfor økonomi, sekretariatsbetjening, løn og HR, IT samt bygningsdrift.

Om jobbet:
Eksempler på hovedopgaver er:

  • Sekretariatsbetjening af ledelse, udvalg og arbejdsgrupper, herunder mødeforberedelse, referatskrivning og opfølgning på mødebeslutninger. Det kan bl.a. være i forhold til MED-udvalg og det tilhørende arbejdsmiljøarbejde.
  • Økonomiopfølgning på afdelings- og centerniveau
  • Tovholder og igangsætter på større og mindre løbende opgaver og udviklingsprojekter
  • Diverse analyse- udrednings- og kommunikationsopgaver

Din profil:

De første måneder vil du indgå som vikar for en kollega på orlov, men herefter er der tale om en nyoprettet stilling med henblik på at styrke Sekretariatets opgaveløsning. Du skal være indstillet på, at opgaverne er mange og varierede, og at din opgaveportefølje ændrer sig over tid, ligesom vi er indstillet på at tilpasse stillingen til de kvalifikationer du har eller oparbejder.

Indgangen til stillingen kan være mange, men du har formentlig en lang videregående samfundsfaglig uddannelse – og et par års praktisk erfaring med tilsvarende arbejdsopgaver. Alternativt har du en anden uddannelsesmæssig baggrund og solid erfaring med opgaverne. Du har organisatorisk indsigt og erfaring fra en politisk ledet organisation.

Du leverer høj kvalitet og faglighed i opgaveløsningen. Du har en analytisk tilgang og er nysgerrig i forhold til at sætte dig ind i opgaverne og opsøge viden og sparring fra relevante samarbejdspartnere. Du har fokus på at udvikle og optimere arbejdsgange og -processer. Du kan selvstændigt facilitere og styre processer og udviklingsopgaver.

Du er god til at formulere dig klart og præcist i både skrift og tale til forskellige modtagere.

Vi forventer, at du har erfaring med arbejdsmiljøarbejde. Aarhus Kommune er arbejdsmiljøcertificeret, og du kommer til at medvirke til en systematisk og forebyggende arbejdsmiljøindsats i Sekretariatet, herunder at sikre og vedligeholde den løbende dokumentation mv.

Du kommer sammen med erfarne kolleger til at indgå i økonomistyringen i centrene. Du skal derfor gerne have kompetencer og erfaring med økonomi- og regnskabsopgaver, herunder bogføring, afstemninger, budgettering, løn- og refusionsopfølgning mv.

Du kommer til at arbejde i mange forskellige IT-systemer. Vi bruger bl.a. KMD OPUS og MS-Officepakken, og du arbejder allerede ubesværet, også med avancerede funktioner, i f.eks. Excel og PowerPoint. Vi forventer. at du har flair for at sætte dig ind i og udforske mulighederne i systemerne.

Endelig forventer vi, at du er serviceminded og har en fleksibel tilgang til opgaverne. Du er udadvendt og i stand til at indgå i gode samarbejdsrelationer.

Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder et spændende job, hvor du får selvstændige arbejdsopgaver og stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde. Du bliver del af en attraktiv og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor vi har en uformel omgangstone og højt til loftet. Du vil møde inspirerende, engagerede og dygtige kolleger og samarbejdspartnere.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: Fuldtid

Arbejdssted: Indledningsvist Værkmestergade 15, 8000 Aarhus C, men derefter forventeligt Gunnar Clausens Vej 90, 8260 Viby J.

Tiltrædelse: 1. oktober 2021 (med mulighed for start 1. september).

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Torben Knudsen på telefon +4587136613.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist:

Ansættelsessamtalerne: Samtalerne forventes afholdt onsdag den 25. august 2021.

Vi indhenter kun referencer efter udtrykkelig aftale med ansøgerne.

Om os
Sekretariatet er en tværgående administrativ enhed, som servicerer de to centre ”Center for Forebyggelse og Rehabilitering” og ”Center for Job og Integration”.

Center for Forebyggelse og Rehabilitering rummer både sociale og beskæftigelsesrettede indsatser og varetager forebyggende og rehabiliterende tilbud til borgere i form af fællesskaber og individuelle forløb.

Center for Job og Integration varetager indsatsen for aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år og indsatsen for nyankomne flygtninge.

Begge centre er en del af driftsområdet Job, Udsatte og Socialpsykiatri i Magistratsafdelingen for Sociale forhold og Beskæftigelse og har hver ca. 170 medarbejdere.

Driftsområdet Job, Udsatte og Socialpsykiatri (JUS) varetager sociale og beskæftigelsesrettede indsatser for voksne, hvis primære udfordring ikke er ledighed men sindslidelse, social udsathed (hjemløshed, misbrug) eller integrationsbehov. Der er ca. 930 medarbejdere i JUS.

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus C
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
6. oktober 2024 5
5. oktober 2024 5
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 6
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 7
30. september 2024 9
29. september 2024 9
28. september 2024 9
27. september 2024 9
26. september 2024 10
25. september 2024 9
24. september 2024 8
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 6
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 9
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 7
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6