Teknisk Supporter som skaber flow i SaaS virksomhed søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Brænder du for at arbejde i krydsfeltet mellem teknologi, automation, integration og kundesupport, så kan du blive vores nye tekniske supporter til at yde aktiv hjælp og opsætning til vores fantastiske kundebase samt flere tekniske opgaver.

Kort om IEX
IEX er en unik integrations service (iPaaS = Integration Platform as a Service også kaldet SaaS) der skaber forbindelse mellem webshop, regnskab, POS og/eller lager. IEX løser essentielle behov hos vores slut-brugere ved automation af data mellem systemerne og sparer brugeren for bunkevis af manuelt arbejde. IEX integrerer i dag over 50 forskellige systemer i en modulær og fleksibel service.

Hvilken profil søger vi?
Du skal være god til at arbejde i teams med dine hjælpsomme kollegaer. Som supporter tager du fuld action på de daglige supportsager med en hurtig og kontinuerlig svartid, så kunden er tilfreds.

Vi ser gerne at du har en relevant uddannelse og/eller erhvervserfaring, men det er først og fremmest vigtigt, at du er open-minded, lærenem i forhold til IT-systemer og har en positiv/nysgerrig indstilling.

Hvad vi har brug for i vores nye support kollega?
Du vil i samarbejde med dine dygtige support-kollegaer få ansvar for at supportere og advisere vores +2000 integrationer i vores SaaS-løsning og de mange moduler.

Som teknisk supporter tager du på en positiv måde ansvar for den daglige drift af kundesager med en hurtig udbedring af fejl, imens du sikrer at vores kunder altid får en behagelig serviceoplevelse. Du skal kunne lide at være i direkte kontakt med brugere/kunder, og kunne mestre både en god og forståelig forklaring, samt en teknisk tilgang.

IEX tekniske supporter varetager også mere komplekse udfordringer i 2nd line teamet. Det er typisk opsætninger som kræver kendskab til API, lager, logging, debug og andre tekniske forespørgsler. Du vil deltage på udviklingsmøder, og alt efter kompetence deltage aktivt i videreudviklingen af IEX servicen.

Vi ser helst at du har en relevant uddannelse og/eller erhvervserfaring, men det er først og fremmest vigtigt, at du er open-minded, lærenem i forhold til IT-systemer og har en positiv/nysgerrig indstilling og et enormt drive for at servicere kunder.

Disse områder kommer du til at beskæftige dig med

  • Support via hovedsageligt kommunikationsværktøjet Intercom (mail, chat)
  • Support, opsætning & konfiguration af integration i IEX SaaS-løsning ml. webshop, regnskab, kasse og/eller lagersystemer
  • Planlægning, koordinering og optimering af workflows herunder artikler/dokumentation og Best Practice
  • Alt efter kompetence, lyst og fremdrift kan du få ansvar/indflydelse på andre arbejdsområder i virksomheden (efter aftale)

Vi ønsker os, at du har følgende kvalifikationer/egenskaber

  • Teknisk baggrund eller kendskab til f.eks. Objekt orienteret programmering (PHP), Database (MySQL), API integration (REST, SOAP), Javascript, jQuery, AJAX
  • Du er serviceminded, kan varetage kundekontakt, kommunikativ & løsningsorienteret
  • Fejlfrit kan skrive/tale dansk/engelsk da vi har internationale kunder
  • Du har flair for IT-support og er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer
  • Du er struktureret, pligtopfyldende og god til at få afsluttet dine sager
  • Du har en forståelse for anvendelsen af cloudbaserede tjenester (SaaS) - gerne med erhvervserfaring
  • Kan indgå i et tæt samarbejde med dit team og har team-erfaring

Følgende kendskab anses som et plus

  • Kendskab til de mest populære webshops på markedet f.eks. Woocommerce, Shopify, Dandomain, Prestashop, Magento
  • Kendskab til regnskaber f.eks. e-conomic, Dinero, Billy, Uniconta
  • Kendskab til lager, POS-systemer eller indløsere såsom f.eks. Nets og Clearhaus

Oplæring
Vi sørger for, at du bliver grundigt oplært. Vi forventer ikke at du fra start kender alle de systemer, vi integrerer til. Vi ser blot gerne, at du bliver kørt godt ind i teamet, og jo bedre kendskab, du tilegner dig til opgaverne, desto mere ansvar vil du få i stillingen hos IEX.

Du kan se frem til nogle fantastiske rammer
IEX tilbyder kontorplads i velindrettede lokaler på 2. sal i et lyst og åbent kontormiljø, hvilket skaber en positiv atmosfære. Lokalerne er helt ny istandsat fra udlejers side og er indrettet med stor åbenhed, markiser og behagelige mødelokaler.

I lokalerne er der behagelige fællesområder med sofagruppe, kantine, massagestol, bordfodbold og bordtennis mm. for at højne aktivitetsniveauet og stemningen. Der afholdes en række festlige arrangementer om året og der er fredagshygge og små, hyggelige begivenheder i løbet af arbejdsugen. Alle arbejdsdage er der en appetitlig frokostbuffet, og der er fri kaffe/te samt sodavand ordning. Der afholdes morgenmøder for afklaring og teambuilding man., ons. og fredag er det inklusiv morgenbrød.

Vi har en rigtig hyggelig omgangstone med hinanden hvor stemningen er professionel, uformel og afslappet. Hos IEX vægtes medarbejderpleje højt for at højne moralen og den daglige lyst til at gå på arbejde i mange år fremadrettet med et smil på læben.

Søg stillingen og bliv en del af et fantastisk team :)

Ansættelse/løn
Vi tilbyder ordnede ansættelsesforhold. 37 timers stilling.
Lønnen inkl. pension tilsvarer gennemsnittet inden for området. Herudover har vi i IEX en masse skønne personalegoder, og en stor grad af frihed under ansvar. Vi sørger for at tilpasse stillingen individuelt, så vores medarbejdere har størst mulig arbejdsglæde.

Vi glæder os til at modtage din skriftlige ansøgning på [email protected] og husk at læse mere på https://IEX.dk

PS Ansøgningen skal være på dansk og i PDF udgave.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Albertslund
  • Tirsdag den 31. maj 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Frederiksberg

    We are currently looking for a Software Engineer with NET skills and experience in developing software and services on Cloud Providers.A strong team player who contributes positively to the ID..
    • Softwareudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    About the role and teamJoin our Discovery team at [xxxxx] in Copenhagen as a scanner software developer! In this role, you'll be part of our core front end innovation. As a group, we look at futur..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Bagsværd

    Are you passionate about AI/ML, new technologies and their potential to provide valuable insights? Are you dedicated to driving innovation and delivering impactful solutions to end-users? We are se..
    • Softwareudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Måløv

    Do you have a passion for turning ideas into impactful apps and automated solutions ? Are you keen on digitalising the way people work by unlocking the full potential of the Power Platform suit ? A..
    • Softwareudvikler
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1