Vi søger dygtige socialfaglige medarbejder, 32-37 t ugentlig til Socialpsykiatri Dagtilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Kolding Kommune søger dygtige socialfaglige medarbejdere, som har baggrund som ergoterapeut, pædagog eller sygeplejerske eller SSA kombineret med erfaring med borgere med nedsat psykisk nedsat funktionsniveau, ADHD, Autisme eller anden psykisk/mental sårbarhed.

Socialpsykiatri- Dagtilbud Socialpsykiatri- Dagtilbud er et tilbud til borgere med psykisk funktionsnedsættelse primært efter servicelovens § 85 og §99. Vi understøtter cirka 300 borgere i alderen 18-65 år med samtaler eller støtte i egen bolig.

Udgangspunktet for vores arbejde er i vores vision selvværd og sammenhæng i alt, hvad du siger og gør, og vi arbejder derfor altid med løbende tilpasninger af vores metoder i samarbejde med borgeren med henblik på at finde ind til det, der gør en positiv forskel i borgerens liv.

Vi prioriterer og ser værdien af et tværfagligt samarbejde, og vi nyder godt af vores gode beliggenhed på Låsbyhøj, hvor vi bor dør om dør med blandt andet Kolding Misbrugscenter, Børnefamiliehuset, Ungekontakten, Revanche og regionens lokal-psykiatri. Vi udvikler gruppeforløb, afholder netværksmøder både internt, men også med vores gode kolleger i huset sådan, at vi sammen giver den bedste støtte til den enkelte borger.

Vi er i Socialpsykiatri- Dagtilbud et dynamisk og faglig velfunderet personale på cirka 35 ansatte. Vi er en arbejdsplads, hvor vi tager udgangspunk i vores borgeres forskelligheder, og derfor ligner dagene sjældent hinanden. Vi ser forandringer og omstillingsparathed som et positivt arbejdsvilkår, som hele tiden udfordrer og kræver nytænkning af os. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, hvor der er tid og rum til den enkeltes udvikling, refleksion og faglig sparring. Vi har derfor også ekstern supervision fem gange årligt.

Tilbuddet er under fortsat udvikling og vi går borgeren i møde på behov og derfor vil der være både aftenarbejde og forventet weekend arbejde er pt påtænkt hver 6 weekend

Selvværd og Sammenhæng I Kolding vil vi sætte dagsordenen og udvikle vores Socialpsykiatri ud fra borgerens centrum sammen med medarbejdere, der er stolte af deres arbejde i socialforvaltningen og hvor deres arbejdsglæde smitter af på både borgere og pårørende.

For at gøre vores arbejde konkret har vi skabt vores vision "Selvværd og Sammenhæng i alt, hvad du siger og gør". Det er en vision, som alle medarbejdere opfylder ved at have en adfærd, der afspejler de fem leveregler:

?

1: Tal et sprog alle mennesker forstår

2: Alt inden for din radar er dit ansvar

3: Det er borgerens plan

4: Sæt fællesskabet i spil

5: Gå borgeren i møde

Selvværd og Sammenhæng i alt, hvad vi siger og gør, betyder for Socialpsykiatrien, at vi møder borgeren og de pårørende, som de mennesker, de er. Vi stiller nysgerrige spørgsmål frem for at give eller kende svaret på forhånd. Vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme vores borgeres behov, uanset om det er ud fra en sundhedsfaglig vinkel eller baseret på et oprigtigt ønske om at skabe livsglæde hos en borger. Det kræver, at vi som sundhedsprofessionelle er nysgerrige på vores egen faglighed, og at vi sammen tænker i nye løsninger for borgerene.

Dit job i Socialpsykiatri- Dagtilbud – og vores forventninger til dig. Vi søger kolleger, der har en grunduddannelse som ergoterapeut, pædagog, sygeplejerske eller SSA. Vi arbejder på at yde en faglig velkvalificeret støtte til vores borgere, som er kendetegnet ved et nedsat psykisk funktionsniveau. Derfor vil vi naturligt vægte kandidater, der har et fagligt kendskab til vores målgruppe gennem egen kernefaglighed, efteruddannelse og især en kollega, som har lyst til at bringe den i spil sammen med os.

Vi arbejder ud fra en systemisk og kognitiv reference ramme, som vi gør brug af i mødet med den enkelte borger. Har du systemisk eller kognitiv videreuddannelse vil det være en fordel.

Du vil skulle medvirke i og udvikle gruppeforløb for vores borgere, og vi forventer naturligvis, du har både lysten til dette. Har du allerede erfaring i afholdelse af gruppeforløb, er det bestemt en fordel. Ligeledes skal du afholde netværksmøder etc. både med og om vores borgere, - derfor forventes, at du har mod på det og gerne erfaring i det tværfaglige og tværorganisatoriske samarbejde til gavn for borgeren.

Du kommunikerer ubesværet både mundtlig og skriftligt i samarbejdet med borgeren, men også med kolleger, ledelse og samarbejdspartnere. Du har gode evner inden for IT og du kan omsætte din faglighed til præcis og relevant dokumentation i vores system Sensum. Du kan strukturere, du danner hurtigt et overblik og du kan prioritere opgaverne i forhold til både borgerens og teamets behov. Du har naturligvis styr på din egen kalender i Outlook.

Du tror på den gode intention i andres handlinger og du stiller nysgerrige og relevante spørgsmål til det, du ser, ligesom du tør udfordre "plejer". Du ser dig selv i vores vision "Selvværd og sammenhæng i alt, hvad du siger og gør". Generelt har du mod, overskud og lyst til at bidrage til både de faglige diskussioner men også til både den daglige trivsel i teamet og til organisationen som helhed.

Vi vil selvfølgelig sørge for en god introduktion til organisationen, via det team du kobles til, og til de opgaver der venter

Løn og ansættelsesvilkår I henhold til gældende overenskomst. Lønnen bliver fastsat efter principper for lokal løn-dannelse i henhold til ansøgerens kvalifikationer.

Stillingerne er som udgangspunkt 32- 37 timer med tiltrædelse 1.oktober 2021 – gerne tidligere.

Flere oplysninger Du er velkommen til at Centerleder Britt Lagoni tlf.: 79797524 eller afdelingsleder Bodil R Clemmensen tlf.: 79797535 for at høre mere om stillingen og til hvem vi er.

Ansøgning Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist: den 18 august 2021 kl 12.00

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 23 august 2021

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=845f0d75)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Kolding
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Kolding over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
28. juli 2024 3
27. juli 2024 3
26. juli 2024 3
25. juli 2024 3
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 4
14. juli 2024 4
13. juli 2024 4
12. juli 2024 4
11. juli 2024 4
10. juli 2024 4
9. juli 2024 4
8. juli 2024 4
7. juli 2024 4
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3