Sygeplejefaglig leder Vejen Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødding

GENOPSLAG
Sygeplejefaglig leder søges til en gruppe af engagerede og dygtige sygeplejersker i Vejen Kommune
Ældre- og rehabiliteringsafdelingen søger pr. 1. oktober 2021 en stærk og tydelig leder med sygeplejefaglige kompetencer, der kan understøtte to grupper af engagerede og dygtige sygeplejersker i område Holsted/Brørup og Rødding.

Ældre & Rehabilitering er en udviklingsorientereret afdeling med omkring 850 medarbejdere. Heraf en central afdeling med myndighed og driftsunderstøttende funktioner og en række tilknyttede institutioner som f.eks. plejecentre, hjemmepleje, sygepleje, aktivitetscentre, hjælpemiddelservice og Madservice.

Afdelingen står stærk i forhold til kvalitet i opgaveløsningen på alle niveauer. Der er et stort fokus på sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering samt anvendelse af velfærdsteknologi og digitale løsninger til at understøtte borgernes frihed, værdighed og selvhjulpenhed.

Vores vision er at tage udgangspunkt i borgerens oplevelse og løse indsatserne sammen med borgeren. Sygeplejen er pt. i gang med et udviklingsprojekt omkring rehabilitering i sygeplejen. Målet med projektet er at ruste såvel sygeplejen som organisationen til fremtidens sygepleje, således at opgaveløsningen fortsat kan leveres af høj kvalitet til glæde for kommunens borgere.

Sygeplejen ved Vejen Kommune er opdelt i tre afdelinger med hver sin sygeplejefaglige gruppeleder. 2 af sygeplejegrupperne dækker primær sygeplejen dag og den tredje sygeplejegruppe dækker primær aften/nat og akut teamet.

Du vil få et tæt arbejdsfællesskab med de sygeplejefaglige gruppeledere, udviklingsafdelingen og gruppe/centerlederne for de områder sygeplejerskerne arbejder ind i, hvilket skal sikre den sygeplejefaglige kvalitet og udvikling af den enkelte sygeplejerske, samt den samlede sygepleje i kommunen.

Sygeplejen er selvvisiterende og varetager de komplekse sundhedslovs indsatser. De grundlæggende og stabile indsatser overdrages til SOSU medarbejdere, hvor sygeplejen beholder myndighedsfunktionen og konsulent funktionen, hvilket er med til at sikre et højt fagligt niveau på alle sundhedslovsindsatser.

Sygeplejegruppen består af ca. 27 engagerende sygeplejersker, der er fordelt på to destinationer. Den ene sygeplejegruppe har base i relation til plejecenteret Blomsterengen i Holsted og dækker Holsted og Brørup området. Den anden sygeplejegruppe har base på Plejecenteret Enghaven i Rødding og dækker Rødding, Skodborg og Jels området.

Du vil blive leder for sygeplejersker der arbejder i rene dagvagter med weekend vagt henholdsvis hver 6 og 7. weekend. Grupperne ligger stor vægt på det gode arbejdsmiljø og har et godt fællesskab. Desuden ligger de vægt på nærledelse, som kan håndtere de modsætninger og udfordringer der opstår og ikke mindst at det fælles anliggende – kerneopgaven, løses med en anerkendende tilgang, hvor komplekse udfordringer håndteres i fællesskab med respekt for og forståelse for forskellighederne.

Ud over en erfaren sygeplejegruppe har du god støtte fra vagtplanlægger, en velfungerende MED-organisation og en masse gode ressourcefunktioner.
Du bliver en del af et dynamisk lederteam og vil opleve et tværfagligt fællesskab, som skal bidrage til at skabe sammenhæng for borgeren. Vi kalder det Fælles faglighed.
Vi fokuserer på høj faglighed, medarbejdertilfredshed, et godt arbejdsmiljø og en sund økonomistyring.

Hvem er du:
Du er uddannet sygeplejerske og er visionær og engageret i udvikling af det nære og sammenhængende sundhedsvæsen i kommunerne. Samtidig har du erfaring fra tidligere lederjob og gerne en lederuddannelse på diplomniveau eller interesse for at ville tage den.

Desuden kan du sige ja til:
  • At du udviser synlig og nærværende ledelse for der igennem at sikre trivsel, arbejdsglæde og faglig udvikling hos medarbejdere.
  • At du kan gå foran med energi og entusiasme, der sikrer, at du får følgeskab og at aftaler, initiativer m.m. bliver kommunikeret og gennemført.
  • At du er en relationel stærk leder og det falder dig naturligt at samarbejde med mange forskellige samarbejdspartnere.
  • At du forstår at skabe overblik og arbejde systematisk
  • At du har indsigt i og erfaring med ressource og økonomistyring
  • Ar du kan lede værdibaseret og situationsbestemt

Er du inspireret og har lyst til at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Områdeleder Kirsten Grøndahl Carlsen [email protected]/30170958 – ferie i uge 31 og 32 eller Gruppeleder Anne-Mette Sieverts [email protected]/30170490 - ferie i uge 29, 30 og 31

Løn og ansættelsesvilkår: Følger overenskomst for ledere i kommunerne, samt ud fra reglerne om lokal løndannelse. Lønindplaceringen forhandles med Dansk Sygeplejeråd med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring.

Ansøgning: Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt evt. andre relevante bilag.
Forud for ansættelse vil du blive bedt om at fremlægge 2 referencer, samt en straffeattest.

Ansøgningsfrist: den 22. august 2021

Ansættelsessamtaler: Samtaler forventes afholdt onsdag d. 25. august fra kl. 8 og evt. 2. samtale vil foregå fredag d. 27. august, hvor du vil blive præsenteret for en case.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødding.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Rødding
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Vejle

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Sygeplejerske
    • Vejle
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Sydjylland

    Handicap og Socialpsykiatri i [xxxxx], søger sygeplejersker til det specialiserede socialområde med myndigheds-, udførende og kvalitetsudviklende funktion. Det er to spændende nyoprette..
    • Sygeplejerske
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vejle

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Sygeplejerske
    • Vejle
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Fredericia

    Prioriterer du både det monofaglige og tværfaglige samarbejde?Ønsker du en foranderlig arbejdsdag med mange udfordringer i borgernes hjem?Vægter du kvalitet, vidensdeling og høj faglighed? Så..
    • Sygeplejerske
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Rødding

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Rødding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Rødding over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0