Ledelses- og organisationskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg Øst

  • Vil du være med til at præge og sætte retning på ledelsesudviklingen i Region Nordjylland?
  • Er du optaget af ledelse, og kan du omsætte den nyeste ledelsesteori til brugbare håndgreb?
  • Er du en mester i at designe skarpe og levende processer for større og mindre grupper? Har du blik for det store samspil i ledelse til gavn for patienter, borgere og samarbejdspartnere?

- så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Opgaven
Region Nordjylland er en stor arbejdsplads med mange ansatte og mange fagligheder, på hospitaler, i specialsektoren mv. En af vores nøgleopgaver i Mennesker og Organisation er ledelses- og organisationsudvikling. Den opgave varetager vi blandt andet ved at støtte vores ledere i at kunne navigere i og afkode organisationen og de politiske mål og strategier, både her-og-nu og i et langsigtet perspektiv.

For at kunne gøre det, kræver det, at vi selv har fingeren på pulsen i forhold til udviklingen og det praksisnære i Region Nordjylland, holder os opdateret i den offentlige debat, og følger udviklingen indenfor regionens opgaver. Vi skal samtidig være skarpe indenfor feltet omkring ledelsesforståelse, ledelsesudvikling og procesdesign.

Vores kernemålgruppe er vores ledere. Så vi søger en kollega, der kan støtte vores ledere og ruste dem til fremtidens opgave, og som har øje for de særlige strategiske og organisatoriske udfordringer de står i og med, samt dagligdagens konkrete opgaver. Vi arbejder både med åbne ledelsesudviklingstilbud og specialdesignede forløb og opgaver, som vi tilrettelægger i tæt samarbejde med ledere på alle niveauer – fra 1.linje ledere til direktion. Vi ved samtidig, at ledelse sker mange steder, både i og udenfor det formelle ledelsessystem. Så vi søger en kollega, som ser en spændende og vigtig opgave i at understøtte ledelse i alle hjørner af vores organisation. I øjeblikket er der fokus på Patientnær Ledelse, hvor ikke mindst læger og ledelse spiller en rolle.

Vi tilbyder
Du bliver en del af Mennesker og Organisation, som varetager en bred vifte af opgaver for alle institutioner i regionen. Konkret vil du blive placeret i Uddannelse, Læring og Ledelse, som er et af fire kontorer i Mennesker og Organisation. Dine nærmeste kolleger er ledelses- og organisationskonsulenter.

Du bliver en del af et team, hvor fagligheden er i højsædet. Vi garanterer, at du som vores nye kollega får masser af spændende opgaver, det bliver udfordrende og lærerigt, og så kan vi også love dig, at det bliver meningsfyldt.

Vi er seriøse og ambitiøse, men der er også plads til sjov og gode og nærværende samtaler om livet i al almindelighed, og vi glæder os til at få en ny kollega med ombord, der kan inspirere os på nye måder.

Vi tilbyder blandt andet:
  • Fleksibel hverdag i et godt fagligt miljø med masser af varierede og spændende ledelses- og udviklingsopgaver
  • Samarbejde med kollegaer på store opgaver på tværs af fagligheder
  • Stort selvstændigt ansvar for opgaveløsningen, og mulighed for at komme helt tæt på et sundhedsvæsen i en rivende udvikling
  • Mulighed for tæt samarbejde med de øvrige kontorer og afdelinger i Regionshuset
  • Mulighed for personlig udvikling og faglig sparring.


Om dig
Du har solid erfaring med at arbejde med ledelse og organisationsudvikling. Du har en videregående uddannelse med i rygsækken, du har måske arbejdet som leder og har de senere år bragt denne viden og erfaring i spil som ledelseskonsulent. Hvordan vejen præcist ser ud, er mindre vigtigt, det vigtigste er, at du har en naturlig refleksiv og systemisk tilgang til dit arbejde som konsulent, både til din egen rolle og til de opgaver, du løser.

Ønskelisten bliver let lang, men overordnet set ønsker vi os en kollega, som kan matche følgende kriterier:
  • Har solid erfaring med ledelses- og organisationsudvikling
  • Har gerne en proceskonsulentuddannelse
  • Har et strategisk blik, analytisk evne og er dygtig til at aflæse organisationens vilkår og muligheder, og basere dit virke på denne platform
  • Kan se perspektiver i digitale læringsprocesser
  • Har lyst og evne til samarbejde – både med kollegaer og kunder
  • Har kendskab til den offentlige sektor og sundhedsvæsenet i særdeleshed


Praktisk
Vi har brug for dig pr. 1. januar 2023, eller efter nærmere aftale. Løn efter gældende
overenskomst, og forhandles af forhandlingsberettiget organisation.

Ansættelsessamtaler afholdes torsdag d. 10. november 2022.

For yderligere info:
Uddannelseschef Gurli Lauridsen
Faglig koordinator Henrik Melbye Madsen

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 06. november 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Vi søger en sygeplejerske 37 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 1.august 2024 eller hurtigst mulig herefter. Er du klar til at være med til at udvikle vores nye tværgående funktion?Vi har brug..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske (studiejob) i Aalborg

    Stilling som introduktionslæge i intern medicin reumatologi nr.: [xxxxx]I-02 opslås til besættelse pr.1/10 2024 eller efter aftale.Om afdelingenReumatologisk afdeling varetager diagnost..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg Øst

    Aalborg Universitetshospital – Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd søger ambulant sygeplejerske til attraktiv stilling i Ambulatorium for PsykoserDerfor skal du søge denne stillingDu får rig mulig..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg Øst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1