Sygeplejersker til Børne- og unge akutmodtagelse og ambulatorie søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vi søger sygeplejersker på fuld tid til vores afsnit. Måske dig? Vi synes selv vi arbejder indenfor et virkelig spændende område med børn, unge og deres forældre og i en dejlig afdeling.

Stillingerne er ledige snarest muligt – gerne pr. 1/8 eller 1/9. Vi ønsker primært fuldtidsansættelser, men deltid kan også forhandles. Stillingerne er blandede vagter eller i fast aften- og/eller nattevagtsrul alt efter hvad dine ønsker er, og de kompetencer du kommer med. Blandede vagter indebærer dag-, aften- og nattevagter. Weekend vagter er som udgangspunkt hver tredje weekend, men der må påregnes et antal ekstra weekender, som afhængig af årstiden, kan variere. Vores travleste tidspunkt er om aftenen, hvorfor du skal være indstillet på flest vagter i dette tidsrum udover dagvagter, hvis du vælger at arbejde i blandede vagter. På fuld tid skal du være indstillet på 8-10 vagter på 4 uger. Lidt færre om sommeren.

Vores afsnit B1521 består af Børne- og Unge Akut Modtagelsen (BAM) samt Børne- og Ungeambulatoriet. Vi er lige nu 34 sygeplejersker i afsnittet udover afdelingssygeplejersken samt 1 sundhedsservicesekretær, der hjælper os med mange praktiske opgaver.

Den daglige ledelse af afsnittet, der omfatter drift, kvalitet, organisering, personaletrivsel, patientsikkerhed og patienttilfredshed, varetages i et tæt samarbejde mellem afdelingssygeplejersken og to afsnitsansvarlige læger og den ledende lægesekretær. Personaleledelsen varetages af afdelingssygeplejersken og til hvem sygeplejerskerne refererer.

Arbejdsopgaverne:

I BAM modtager vi børn henvist fra 1813 og privat praktiserende læger. Børnene henvises til enten børnelægevagten eller BAM. En sygeplejerske starter med at se og vurdere alle børn i en såkaldt spot-triagefunktion. Afhængig af barnets tilstand fortsætter barnet i BAM, hvor det triageres. Vi har desuden børn med direkte adgang, der visiteres til BAM af den koordinerende sygeplejerske. Og vi modtager ambulancer med kørsel B. Fra 1/10 modtages også ambulancekørsel A i BAM., og hvor sygeplejerskerne deltager i udredning og behandling af børn og unge i alderen 0-17 år med kirurgiske og medicinske sygdomme. Sygeplejerskerne har delegerede rettigheder til at opstarte smertebehandling, inhalations- og krampebehandling, peroral rehydrering samt iværksætte diverse parakliniske undersøgelser. Som sygeplejerske har du en stor opgave med at informere både børn, unge og deres forældre og skabe tryghed hos dem. Vi arbejder aktivt med at forebygge og forhindre ufrivillig fastholdelse af børn ved smertefulde procedurer. I fht akut kritisk syge børn arbejder vi tværfagligt ud fra en ABCD tilgang med stabilisering og behandling. Vi sender mere end 70 % af vores patienter hjem direkte fra BAM. Derfor ligger der også en stor opgave i at instruere og vejlede forældrene i fortsat observation og behandling af barnet hjemme.

I Børne- og Ungeambulatoriet fungerer sygeplejerskerne både som lægehjælp og i selvstændige sygeplejeambulatorier samt varetager udredning af børn i dagindlæggelser, f.eks. penicillin provokationer, holtermonitorering og diverse stimulationstests.

I ambulatoriet vil du varetage diverse ad hoc opgaver, som f.eks. spirometri, peakflow, NO-måling, priktest, blærescanning og urinflowmåling samt instruere i og informere om opsamling af diverse prøver, forberede til undersøgelser, blodprøver mv.

Sygeplejerskerne varetager også diverse opfølgende kontroller i vores ”sygepleje diverse ambulatorium” efter indlæggelse. Her forbereder vi også børn til planlagte undersøgelser i billeddiagnostisk- og klinisk fysiologisk afdeling, laver ortostatisk blodtryksmåling, gennemfører vægt- og trivselskontroller samt hjælper med f.eks. blodprøvetagning og injektioner i lattergas mv.

På længere sigt eller afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer vil der være mulighed for at have eget selvstændigt sygeplejeambulatorium indenfor et område, f.eks. astma/allergi, endokrinologi, neurologi, overvægt osv.

Vi tilbyder:

  • Masser af faglige udfordringer med høj grad af uforudsigelighed og omskiftelighed i hverdagen
  • Et inspirerende, tæt og velfungerende mono- og tværfagligt samarbejde
  • Mange engagerede, dygtige, kompetente og positive kollegaer
  • Individuelt tilrettelagt introduktion og oplæring, herunder monofaglig simulationstræning samt tilknyttet tutor
  • Ugentlig tværfaglig simulationstræning i afsnittet med fokus på håndtering af akutte situationer
  • Synlig og tydelig kliniknær afdelingssygeplejerske med et højt informationsniveau
  • God kultur for interkollegial feed back og debriefing
  • Et godt arbejdsmiljø

Dine kvalifikationer og kompetencer:

  • Du har måske erfaring med pædiatrisk og/eller akut sygepleje og triage, men det er IKKE noget krav
  • Du har lysten til at arbejde med patientgruppen og deres forældre
  • Du bevarer overblikket i travle og akutte situationer samt prioriterer og handler konstruktivt i disse
  • Du møder barnet i øjenhøjde og drager omsorg for både barn og forældre
  • Du har gode samarbejdsevner
  • Du bidrager aktivt til at børn og forældre føler sig ’ventet og velkommen’
  • Du er en god kommunikator, forstår at lytte aktivt, at være empatisk og imødekommende og rummer forældres bekymringer og angst
  • Du bidrager positivt og konstruktivt til opretholdelse af et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor der er fokus på arbejdsglæde
  • Du er fagligt engageret, er god til at ”spotte” udviklingstiltag, har lyst til udvikling og ser positivt på både faglige og organisatoriske forandringer
  • Du prioriterer patientsikkerhed højt i din sygepleje og arbejder for at indfri de formulerede kvalitets- og servicemål, der er for afsnittet
  • Du har en positiv og fleksibel indstilling til arbejdsstedet, det vekslende patientflow og travlhed
  • Du er i godt humør, har humor og let til grin og har lyst til socialt samvær med dine kollegaer

Om afdelingen:

Børne- og Ungeafdelingen består, udover den akutte Børne- og Ungemodtagelse og Ambulatoriet, af 3 sengeafsnit, to almene og et neonatalafsnit, med i alt 52 sengepladser. Derudover varetager vi i afsnittet børnelægevagtsfunktionen for børn op til 12 år.

Den akutte Børne- og Ungemodtagelse er alle dage bemandet med en lægesekretær fra kl. 8-23.30 til bl.a. modtagelse og registrering af alle vores patienter samt diverse administrative- og servicerettede funktioner.

Børne- og Ungeafdelingen har et godt og velfungerende tværfagligt samarbejde, som ud over sygeplejersker og læger også omfatter lægesekretærer, pædagoger, fysioterapeuter, psykolog, socialrådgiver og 3 hospitalsklovne.

Børne- og Ungeafdelingen består af ca. 180 medarbejdere. Vores mål er at være en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Vores faglige standard er høj og vores erklærede mål for den patientoplevede kvalitet er at ”familierne går ind ad vores dør med tillid og ud af vores dør med tilfredshed”.

Løn- og ansættelsesvilkår:

I henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: fredag den 23.juli kl. 12. Ansøgning fremsendes via link nederst i annoncen.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 27.juli (så vidt mulig)

Stillinger i Børne- og Ungeafdelingen er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har en blank børneattest. Afdelingen indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Vil du vide mere:

Har du lyst til at høre nærmere om stillingen og afsnittet eller har du andre spørgsmål så er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lone Rønnow Faltz Møller på 48294349.

Du kan også læse mere om Børne- og Ungeafdelingen på www.nordsjaellandshospital.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hillerød
  • Fredag den 23. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 6
29. august 2024 4
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 4
24. august 2024 5
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 10
20. august 2024 10
19. august 2024 11
18. august 2024 11
17. august 2024 11
16. august 2024 14
15. august 2024 16
14. august 2024 15
13. august 2024 14
12. august 2024 15
11. august 2024 15
10. august 2024 15
9. august 2024 14
8. august 2024 13
7. august 2024 13