Sygeplejerske, der har lyst til den akutte afklaring på PC Amager i skadestuen og Akut Psykiatrisk Hjælp (APH)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Hos os får du et individuelt planlagt introduktionsforløb og mulighed for at bruge din somatiske erfaring.

”I APH og skadestuen har vi ansvaret for at have overblik over belægningssituationen i huset og sørge for, at der er et flow fra lukket til åbent og fra akut og til de faste senge. Der er mange patienter, der henvender sig i skadestuen, hvor vi ikke indlægger dem, men starter et forløb op i APH, for at hjælpe dem med deres akutte problemstilling,” fortæller Ditte. Ditte har været ansat som sygeplejerske siden 2001 og har været med til at starte APH op for 6 år siden.

Læs mere nedenfor eller søg via linket, hvis du har lyst til den akutte afklaring.

Velkommen indenfor hos Akutmodtagelsen
Du vil blive tilknyttet Akut Psykiatrisk Hjælp (APH) samt skadestuen. APH er en udekørende funktion, der laver korte afklarende forløb i patientens hjem. APH er en del af akutmodtagelsen, der også rummer en døgnåben skadestue, et åbent akutmodtageafsnit med korte afklarende forløb. Vi møder alle typer af patienter og alle diagnoser og vi samarbejder dermed med alle afsnit på PCA.

I APH er vi i patientens nærmiljø, hvor vi inddrager og samarbejder med netværk og ressourcer for at lave gode varige løsninger med det formål at få patienter, der er nye i psykiatrien, sluset ind via deres nærmiljø.

Din hverdag - ikke to dage er ens
Når du møder ind i vagten, er du enten i skadestuen eller arbejder med patienten i APH-forløb i hjemmet. Du vil være kontaktperson for nogle af patienterne i APH-forløb. Patientforløbene er altid korte og du kommer til at møde patienter med meget forskellige psykiatriske behov. Opgaverne løser du i samarbejde med dit tværfaglige team, som du altid kan sparre med om behandlingen.

Konkret kan dine opgaver være:

  • At afklare patientens akutte problemstilling, afhjælpe selvmordstanker, søvnbesvær, angst mm. samt observation af symptomer mhp. diagnosticering, behandling samt afklaring af videre forløb.


  • Sparring med dine kollegaer, om kognitive tiltag for patienten i forbindelse med, at du skal udarbejde kriseplaner og ugeskemaer med dine patienter.


  • Udredning af patientens sociale situation og ved særlig vanskelig situation med hjælp fra socialrådgiver.


  • Behandling i tæt samarbejde med netværk.


Vi tilbyder

  • Oplæring i psykopatologi, grundlæggende psykiatrisk sygepleje, konflikthåndteringskursus, safewardskursus samt uddannelse i kognitiv miljøterapi. Kommer du til at brænde for arbejdet i akutmodtagelsen vil der på sigt også være mulighed for videreuddannelse til akutsygeplejerske.


  • Supervision og en mentor. Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet med en mentor og støtte fra sygeplejerske med specialuddannelse. Vi har supervision hver 14. dag, hvor du kan vende de mere udfordrende patientforløb med psykolog og kolleger. Derudover får du et individuelt forløb alt efter din erfaring og dine behov.


  • Gode karrieremuligheder. Du lærer at behandle patienter med forskellige diagnoser, og vi vægter den somatiske pleje højt. Oplæring i både ambulant behandling og akutfunktionen i skadestuen. Du vil få mulighed for at uddanne dig til akutsygeplejerske eller tage specialuddannelsen i psykiatrisk sygepleje. Der er rig mulighed for både at få et bredt indblik i psykiatriske, somatiske, misbrugs og sociale problemstillinger.


  • Et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder efter Safewardsmodellen, som vi mener er nøglen til et godt og sundt arbejdsmiljø. Vi har forebyggelsesinstruktører, der er til for at give sparring og støtte, når vi arbejder deeskalerende og med forebyggelse af tvang.


”Det motiverer mig meget ved mit arbejde, at der er gode udviklingsmuligheder, fx mulighed for efteruddannelse. Jeg har akutsygeplejerske diplomuddannelsen og har meget medicinansvar. I dette job er det vigtigt at huske, at det er meget givende, at dagene ikke er ens, og man ser mange skæbner og har mulighed for at hjælpe dem på rette vej,” siger Miranda, der har været ansat som sygeplejerske i 6 år.

Vores forventninger til dig

Du har lyst til at lære og har gåpåmod, selvom læring kan være udfordrende, men du får nogle dygtige og støttende kolleger, som altid står klar til at hjælpe dig.

Du kommer til at bruge dig selv meget. Psykiatrisk sygepleje handler om indsigt, medmenneskelighed, psykopatologi og meget mere. Det er alle kompetencer, som du lærer, når du starter her.

Det en fordel, at du har noget psykiatrisk erfaring.

Løn- og ansættelsesforhold

Der er tale om en fast stilling som sygeplejerske i blandede vagter 37 timer ugentligt eller det timetal, du ønsker.

Ansættelse den 1. august 2021 eller hurtigst muligt herefter.

Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for Ny Løn.

Ansøgningsprocedure
Ring eller skriv endelig for uddybende om muligheder og stilling til afdelingssygeplejerske Miriam Weiss.

Telefon: 51561328 Mail: [email protected]

Søg stillingen via linket på siden senest den 15. juli 2021. Du bedes uploade dit CV sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler.

Om Psykiatrisk Center Amager
Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 270.000 borgere, og der forventes en yderligere befolkningstilvækst.

Centret har såvel døgnafsnit som ambulante funktioner. Der er 129 sengepladser fordelt på fem intensive og fire åbne sengeafsnit, samt et modtageafsnit og dertilhørende psykiatrisk akutmodtagelse.

De åbne sengeafsnit er subspecialiserede i henholdsvis affektive lidelser, debuterende psykoser, skizofreni og rehabilitering samt ældrepsykiatri.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt en Forskningsenhed. Centeret er klassificeret til uddannelse af læger i alle stillingskategorier og til uddannelse af specialpsykologer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København S
  • Torsdag den 15. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København S over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 5
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 2