Sygeplejerske, der har lyst til den akutte afklaring på PC Amager i skadestuen og akut modtageafsnit

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

”Du får et bredt psykiatrisk fundament at stå på, fordi det er hos os i Akutmodtagelsen, at alle patienterne kommer ind,” siger Afdelingssygeplejerske Miriam Weiss.

Du får et individuelt planlagt introduktionsforløb og mulighed for at bruge din somatiske erfaring. Læs mere nedenfor eller søg via linket, hvis du har lyst til at lære mere om den akutte afklaring.

Velkommen indenfor hos Akutmodtagelsen

Du vil blive tilknyttet vores døgnåbne skadestue og det åbne akutmodtageafsnit med korte afklarende forløb. Vi møder alle typer af patienter og alle diagnoser og vi samarbejder dermed med alle afsnit på PCA. I akutmodtagelsen har vi også Akut Psykiatrisk Hjælp (APH), der er en udekørende funktion, der laver korte afklarende forløb i patientens hjem.

Din hverdag - ikke to dage er ens

Når du møder ind i vagten, er du kontaktperson for 3-4 patienter. Patientforløbene er altid korte og du kommer til at møde patienter med meget forskellige psykiatriske behov. Opgaverne løser du i samarbejde med dit tværfaglige team, som du altid kan sparre med om behandlingen.

Konkret kan dine opgaver være:

  • At tale med patienter om fx, hvilke beroligende metoder, der fungerer bedst ved angst eller behandling af opblomstring af psykotiske symptomer, eller observation af en patient indlagt med alkoholabstinensbehandling.


  • Sparring med dine kollegaer, om kognitive tiltag for patienten i forbindelse med, at du skal udarbejde kriseplaner og ugeskemaer med dine patienter.


  • At samarbejde med socialrådgiveren om patienternes sociale situation fx i forbindelse med behov for kontanthjælp.


Vi tilbyder

  • Oplæring i psykopatologi, grundlæggende psykiatrisk sygepleje, konflikthåndteringskursus, safewardskursus samt uddannelse i kognitiv miljøterapi. Kommer du til at brænde for arbejdet i akutmodtagelsen vil der på sigt også være mulighed for videreuddannelse til akutsygeplejerske.


  • Supervision og en mentor. Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet med en mentor og støtte fra sygeplejerske med specialuddannelse. Vi har supervision hver 14. dag, hvor du kan vende de mere udfordrende patientforløb med psykolog og kolleger. Derudover får du et individuelt forløb alt efter din erfaring og dine behov.


  • Gode karrieremuligheder. Du lærer at behandle patienter med forskellige diagnoser, og vi vægter den somatiske pleje højt. Når du er klar til det, bliver du oplært til akutfunktionen i skadestuen. Du vil få mulighed for at uddanne dig til akutsygeplejerske eller tage specialuddannelsen i psykiatrisk sygepleje. Der er rig mulighed for både at få et bredt indblik i psykiatriske, somatiske, misbrugs og sociale problemstillinger.


  • Et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder efter Safewardsmodellen, som vi mener er nøglen til et godt og sundt arbejdsmiljø. Vi har forebyggelsesinstruktører, der er til for at give sparring og støtte, når vi arbejder deeskalerende og med forebyggelse af tvang.


”Det motiverer mig meget ved mit arbejde, at der er gode udviklingsmuligheder, fx mulighed for efteruddannelse. Jeg har akutsygeplejerske diplomuddannelsen og har meget medicinansvar. I dette job er det vigtigt at huske, at det er meget givende, at dagene ikke er ens, og man ser mange skæbner og har mulighed for at hjælpe dem på rette vej,” siger Miranda, der har været ansat som sygeplejerske i 6 år.

Vores forventninger til dig

Du har lyst til at lære og har gåpåmod, selvom læring kan være udfordrende, men du får nogle dygtige og støttende kolleger, som altid står klar til at hjælpe dig.

Du kommer til at bruge dig selv meget. Psykiatrisk sygepleje handler om indsigt, medmenneskelighed, psykopatologi og meget mere. Det er alle kompetencer, som du lærer, når du starter her.

Det en fordel, men ikke et krav, at du har psykiatrisk erfaring.

Løn- og ansættelsesforhold

Der er tale om en fast stilling som sygeplejerske i blandede vagter 37 timer ugentligt eller det timetal, du ønsker.

Ansættelse den 1. august 2021 eller hurtigst muligt herefter.

Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for Ny Løn.

Ansøgningsprocedure

Ring eller skriv endelig for uddybende om muligheder og stilling til afdelingssygeplejerske Miriam Weiss.

Telefon: 51561328 eller mail: [email protected]

Søg stillingen via linket på siden senest den 15. juli 2021. Du bedes uploade dit CV sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler.

Om Psykiatrisk Center Amager
Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 270.000 borgere, og der forventes en yderligere befolkningstilvækst.

Centret har såvel døgnafsnit som ambulante funktioner. Der er 129 sengepladser fordelt på fem intensive og fire åbne sengeafsnit, samt et modtageafsnit og dertilhørende psykiatrisk akutmodtagelse.

De åbne sengeafsnit er subspecialiserede i henholdsvis affektive lidelser, debuterende psykoser, skizofreni og rehabilitering samt ældrepsykiatri.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt en Forskningsenhed.

Centeret er klassificeret til uddannelse af læger i alle stillingskategorier og til uddannelse af specialpsykologer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København S
  • Torsdag den 15. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København S over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 5
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 2