Regionshospitalet Horsens søger nyuddannet sygeplejerske til 2-årig oplæringsforløb pr. 1. august 2021

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

På Regionshospitalet Horsens har vi erfaring med at tilbyde nyuddannede sygeplejersker 2-årige oplæringsforløb – og det er en stor succes! Du har nu muligheden for at søge sådan en stilling.
Kirurgisk Sengeafsnit 2søger nyuddannet sygeplejerske til fast stilling i et oplæringsforløb, af 2 års varighed, med opstart pr. 1. august 2021.

Formålet med introduktionsstillingen er, at du får et planlagt kompetenceudviklingsforløb i kirurgisk sygepleje og behandling ved:
  • at arbejde målrettet med din kompetenceudvikling igennem et struktureret kompetenceudviklings – og oplæringsforløb inden for det akutte- og elektive kirurgiske patientforløb.
  • at du får en god transformation til dit arbejdsliv som sygeplejerske.
  • at du som nyuddannet sygeplejerske udvikler dig inden for de fem forskellige kompetenceområder (faglig, social, organisatorisk, innovativ og det uforudsete), som vi arbejder med på Regionshospitalet Horsens.
  • at du bliver fortrolig med specialespecifik klinisk viden og praksisfærdigheder samt generelle fagspecifikke praksisfærdigheder (kommunikative færdigheder, samarbejdsevner, instrukser, kliniske retningslinjer, instrumentelle færdigheder)
  • at du opnår organisationsforståelse (opbygning, visioner og strategier på alle organisatoriske niveauer, patientforløb, kvalitetsudvikling) på Regionshospitalet Horsens.


Beskrivelse af forløbet i introduktionsstillingen:

oplæringsforløbet forløber over 2 år og består af 4 moduler, og foregår med forankring i vores daglige praksis.

I forløbet indgår generel introduktion til afsnittet, oplæring i det kirurgiske speciale og patientforløb på sengeafsnittet samt en introduktion i Kirurgisk Klinik og nærmeste samarbejdspartnere.

Undervejs i dit forløb bliver du præsenteret for akutsygepleje, kirurgisk sygepleje, palliativ sygepleje samt grundlæggende sygepleje – både generelt og specialespecifikt.

Mod slutningen af dit forløb bliver du introduceret til samarbejdet med hospitalets Akutafdeling, Operation og Opvågning, Medicinsk Afdeling samt vores tværsektorielle kolleger.
I den sidste del af dit forløb kan du ligeledes forvente at blive mentor for en ny kollega i oplæringsforløb.

oplæringsforløbet tilpasser vi, så det passer individuelt til netop dine kompetencer og udvikling.

Lidt om os:
Kirurgisk sengeafsnit 2, er normeret til 20 senge, hvoraf de 4 tilhører Kvindesygdomme. Vi har speciale i sygdomme i den nedre del af mave-tarmkanalen.
Vi modtager både akutte og elektive patienter. Ca. 75-80% af alle indlæggelser i afdelingen er akutte, hvorfor har en afvekslende og spændende hverdag.
I Kir 2 inkluderes patienter i kræftpakkeforløb, hvis der er mistanke om coloncancer. Derfor har vi del i både udredning, behandling og pleje, hvilket betyder at vi følger patienterne hele vejen og skaber dermed tætte relationer til dem.
Endvidere har vi en række patienter der behandles for appendicitis, ileus, divertikulitis, traumer efter ulykker og meget mere.
Vi har en række patienter med åbne indlæggelser, hvorfor palliation og lindrende behandling også fylder meget i afsnittet.
I Kir 2 har vi også Stomiklinikken, som er en vigtig ressource, idet stomisygeplejerskerne har specialviden omkring stomier og gerne deler ud af den.

Kirurgisk klinik er fuldt integreret med sengeafsnittet, og bemandes af personale fra sengeafsnittet. Det giver mulighed for, at man som personale kan følge hele patientforløbet fra henvisning, til operation, til afslutning.
Personalet fra sengeafsnittet bemander også Operation og Opvågning, hvor mange af vores elektive patienter møder ind.
Disse to funktioner giver mulighed for kompetenceudvikling flere år ud i fremtiden, og giver stor mulighed for afveksling i arbejdsopgaverne.

Vi arbejder ud fra Primary Nursing, som giver mulighed for at have alle elementer af patientforløbet med i sygeplejen. Vi arbejder i makkerpar, så vi altid hjælper hinanden, både med praktisk og faglig sparring. Vi prioriterer højt, at drøfte sygepleje med hinanden, hvilket er med til at give et godt læringsmiljø i dagligdagen.
Personalet i afdelingen er en blanding af både unge/nye og meget erfarne sygeplejersker. Vi er omstillingsparate, har et modstandsdygtigt hold, og vi er positivt indstillet over for forandringer.
Vi har et rigtig godt socialt sammenhold som vi værner meget om. Vi har en åben og ærlig omgangstone og som oftest et muntert arbejdsklima. Vi prioriterer at have det godt sammen, vi er gode til at grine sammen og laver mange sociale ting.

Vi tilbyder:
  • at du gennemgår et systematisk kompetenceudviklingsforløb inden for kirurgisk sygepleje og behandling.

  • at du bliver en del af et struktureret oplæringsforløb på 4 moduler - individuelt tilpasset ud fra dine faglige kvalifikationer og kompetencer.
  • at du oplever tæt samarbejde med vores Introduktions- og oplæringssygeplejerske og nærmeste leder.
  • at du opnår viden om vores samlede pleje- og behandlingstilbud til patienterne, og bliver i stand til at planlægge patientforløb på tværs af afdelinger og sektorer.
  • at du kommer til at arbejde med afsæt i evidensbaseret sygeplejepraksis.
  • deltagelse i excellent sygepleje. Vi arbejder med at øge den patientcentrerede tilgang til sygeplejen ud fra excellent sygepleje. Excellent sygepleje er en struktureret metode til refleksion over sygeplejefaglige problemstillinger, ud fra udvalgte teorier som understøtter den patientcentrerede tilgang.


Vi ønsker:
  • at du har lyst og interesse i at starte i en 2-årig oplæringsforløb i det kirurgiske speciale.
  • at du har et fagligt engagement, er handlekraftig og har overblik.
  • at du er villig til at udvikle dine kompetencer og evner at sige fra i situationer, hvor dine kompetencer bliver overskredet.
  • at du har gode kommunikative kompetencer.
  • at du har lyst til at samarbejde både mono-og tværfagligt.
  • at du bidrager til den gode stemning i afsnittet.


Stillingen er på 37 timer/uge med 8-10 vagter på 6 uger og weekendvagter hver 3. uge i gennemsnit (8 timers vagt). Mulighed for i perioder at være i fast aften- eller nattevagt, hvis du ønsker det.
Mulighed for indflydelse på egen vagtplan via ønsker i MinTid.

Stillingen er ikke bundet for 2 år, der er tale om ansættelse på almindelige ansættelsesvilkår. Dog forventer vi, at du gennemfører det planlagte oplæringsforløb.

Praktiske oplysninger:
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og er omfattet af ny løn.

Yderligere oplysninger ved afdelingssygeplejerske Bente Frøkjær-Jensen 78426279 [email protected] Eller TR Iris Petúrsdóttir, [email protected]

Ansøgningen skal sendes elektronisk via nedenstående link. Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest og autorisation.
Ansættelses samtaler: Afholdes løbende fra uge 24
Tiltrædelse: 1/8-2021
Arbejdssted: Regionshospitalet Horsens
Jobtype: Fast stilling
Hjemmeside: www.hospitalsenheden-horsens.dk

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Horsens
  • Mandag den 23. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Horsens over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. september 2024 6
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 4
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 7
20. august 2024 10
19. august 2024 11
18. august 2024 11
17. august 2024 11
16. august 2024 13
15. august 2024 13
14. august 2024 15
13. august 2024 15
12. august 2024 15
11. august 2024 17
10. august 2024 17
9. august 2024 17
8. august 2024 14