Unik sygeplejerskestilling i spændingsfeltet mellem akut og somatisk sygepleje samt psykiatrisk relationsarbejde. Ink...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vi søger nemlig en sygeplejerske, som har flair for somatisk og akut sygepleje samt psykiatrisk relationsarbejde til vores højtspecialiseret døgnafsnit for patienter med spiseforstyrrelser.

Stillingen er i blandede vagter med weekendvagter gennemsnitligt hver tredje weekend. Hvis du har et ønske om fast aften eller nattevagt, er dette ligeledes en mulighed.

Om os
Døgnafsnit 5 behandler patienter med svær anoreksi, som ofte er langvarig og med høj grad af comorbiditet. Vi modtager patienter fra hele Region Hovedstaden, men også fra Region Sjælland og resten af landet. Der er plads til 11 patienter med behov for døgnindlæggelse, hvoraf de 4 af sengene er intensive pladser, hvor patienterne har brug for mere intensiv behandling både somatisk og psykiatrisk.

Overordnet arbejder vi med normalisering af vægt og spisemønster, forebyggelse og behandling af somatiske komplikationer, behandling af psykiatrisk comorbiditet, terapi/støtte til indsigt i de tanker, følelser og adfærd, som ligger til grund for spiseforstyrrelsen, samt motivation for behandling både under og efter indlæggelsen.

Behandlingen bygger på elementer fra kognitiv terapi og dialektisk adfærdsterapi. Vi tilbyder målrettet støtte til patienterne omkring udslusning i tæt samarbejde med kommuner og andre behandlingsinstitutioner.

Du vil bruge dine sygeplejefaglige egenskaber til at understøtte patientens forandringsproces, med de opgaver som er forbundet med dette. Det er derfor vigtigt, at du har interesse for psykiatri, og at du selv er psykisk robust, rolig og tydelig samt kan agere rollemodel i spisesituationen.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • At du sikrer kvalitet og medvirker til at udvikle afsnittet i forhold til gode, sammenhængende patientforløb
  • Du medvirker til, at patientbehandlingen i afsnittet er i overensstemmelse med afsnittets og Region Hovedstadens Psykiatris krav, mål, visioner og værdier
  • Måltidsforberedelse og støtte til spisning
  • At du skal være primær kontaktperson for 1 – 2 patienter
  • Miljøterapeutisk arbejde
  • At du har motiverende samtaler
  • At du deltager i tværfaglige møder med og uden patienter
  • Psykoedukation til patienter og pårørende

Vi tilbyder dig som sygeplejerske på Døgnafsnit 5
Vi sørger for grundig indføring i dine arbejdsopgaver samt specialet bl.a. ved et struktureret og planlagt introduktionsforløb af min. 6 måneders varighed inkl. fast mentor i perioden samt følgevagter den første måned.

Derudover får du også mulighed for at deltage på 4 dages grunduddannelse i spiseforstyrrelse til september. Alt efter din erfaring vil du også deltage på trin 1 og 2 i psykiatrisk sygepleje samt uddannelse i Dialektisk Adfærdsterapi rettet mod patienter med spiseforstyrrelse. Du vil også komme igennem introduktionsdage på de andre afsnit for spiseforstyrrelsesbehandling på PC Ballerup.

For at få større mulighed for at få de sygeplejefaglige kompetencer i spil i behandlingen, er vi aktuelt i gang med en større udvikling af arbejdsgange og plejestrukturer, som du vil blive en del af og få mulighed for at få indflydelse på.

Du vil også få ugentlig supervision og undervisning og blive en del af et team, der er kendetegnet ved høj faglighed, godt humør og stort engagement tværfagligt.

Vores forventninger til dig, er at du:

  • er autoriseret sygeplejerske
  • kan agere og holde hovedet koldt i akutte situationer
  • har øje for helheden omkring patienten både somatisk og psykiatrisk
  • er udadvendt, engageret, rolig og tydelig både i din verbale og non-verbale kommunikation
  • er en god samarbejdspartner i det tværfaglige team, men at du er tryg ved at arbejde selvstændigt, og at du har lyst til forandring og udvikling
  • bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • psykiatrisk og somatisk erfaring er en fordel, men ikke et krav

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Konstitueret Afdelingssygeplejerske Janne Lise Petersson tlf.: 51 72 01 92 eller Souschef Jeanette Stensbirk Midjord tlf.: 2567 4273

Ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse efter aftale.

Stillingen kan også besættes af en klinisk sygeplejespecialist i så fald vil opgaver og ansvar følge kompetencerne.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Søg via linket, hvis du lyst til at bidrage med dit engagement og få en unik sygeplejerskestilling.

Ansøgningsfrist er den 10. august 2021. Vi forventer at holde samtaler løbende.

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.

Vi indhenter altid, efter aftale med ansøger, referencer forud for endelig ansættelse. Du bedes derfor til samtalen medbringe oplysninger om to referencer med angivelse af navn, stilling og telefonnummer.

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Ballerup
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
6. september 2024 12
5. september 2024 11
4. september 2024 12
3. september 2024 11
2. september 2024 10
1. september 2024 10
31. august 2024 10
30. august 2024 10
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 10
26. august 2024 10
25. august 2024 10
24. august 2024 8
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 6
19. august 2024 6
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 5
15. august 2024 7
14. august 2024 7
13. august 2024 6
12. august 2024 6
11. august 2024 6
10. august 2024 6
9. august 2024 6
8. august 2024 6
7. august 2024 6