Bliv sygeplejerske i F-ACT-team for ikke-psykotiske lidelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Her får du dygtige kolleger, der hver især bidrager med forskellige kompetencer og erfaringer, og som elsker sparring og faglige drøftelser, der kan forbedre patientforløbene.
Velkommen indenfor hos F-ACT Team 1 Ambulatoriet på Hans Bogbinders Allé adskiller sig idet, at vi består af 4 subspecialiseret teams, hvilket giver øget specialiseret faglighed i behandlingen af psykiatriske patienter.

Du bliver en del af vores fagligt dygtige team for patienter, primært med diagnoserne personlighedsforstyrrelse, ADHD, angst, OCD, PTSD, belastningsreaktion, samt diagnostisk uafklarede patienter. Det betyder, at der altid er stort fokus på observationer af psykopatologi, som kan hjælpe læger og psykologer til nærmere udredning.

I teamet har vi et godt og dynamisk samarbejde. Vi er en gruppe med forskellige faglige erfaringer i psykiatri, samt forskellige hovedinteresser indenfor behandling af psykiatriske patienter, hvilket giver god grobund for spændende faglige betragtninger og sparring. Dette kommer i spil til vores daglige board-møder, behandlingskonferencer, forbedringsmøder, supervision samt ved den daglige tværfaglige og monofaglige sparring.

Du bliver en del af et etableret team, der arbejder målrettet med implementering og forbedring ud fra F-ACT modellens rammer.

Hverdag og arbejdsopgaver Du bliver kontaktperson for et antal patienter og får dermed ansvaret for planlægning, indkaldelse samt koordinering af behandlingsindsatsen for disse patienter. En dag om ugen har du fællesvagt, hvor du i samarbejde med dine kolleger varetager det opsøgende arbejde, som både kan være i ambulatoriet og i patientens eget hjem.

Mere præcist får du til opgave at:

  • Afholde samtaler med patienterne (terapeutisk samtale), fx med udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi (KAT) eller dialektisk adfærdsterapis (DAT) værktøjer og principper.
  • Facilitere gruppeforløb i samarbejde med kollegaer.
  • Undervise patienter og pårørende i psykoedukation (sikre et højt informationsniveau).
  • Bidrage aktivt til et fagligt og trygt læringsmiljø for både kolleger og studerende.

Tilgangen er recovery-orienteret og dynamisk med patienten i fokus. Behandlingen tager dermed udgangspunkt i patientens ønsker og behov.

Vi kan tilbyde dig:
  • Mulighed at udvikle og forbedre dine kompetencer indenfor terapeutiske samtaler (herunder uddannelse indenfor KAT og DAT)
  • Faste arbejdstider i ambulatoriet åbningstider mandag – fredag
  • Stor selvstændighed til individuel planlægning og tilrettelægning af arbejdsopgaver
  • Deltagelse i boardmøder, behandlingskonferencer, forbedringsmøder og supervision
  • Individuel introduktionsforløb og mentorordning.

Hvem er du? Vi søger en fagligt dygtig sygeplejerske med psykiatrisk erfaring samt interesse for det terapeutiske arbejde og de forskellige terapiformer, særligt DAT og KAT.

  • Du interesserer sig for regelrette forløb såvel som de komplekse forløb.
  • Du ønsker at udvikle dig fagligt såvel som personligt ved hjælp af bl.a. supervision.
  • Du er fleksibel og selvstændig i planlægningen af dagens opgaver og har samtidig øje for strukturering og koordinering af opgaver ift. kolleger.
  • Du bidrager til et godt arbejdsmiljø samt et imødekommende og positivt miljø blandt patienter og pårørende.

Ansættelsesvilkår Stillingen er på 37 timer om ugen, og vi ser gerne, at du kan starte den 1. oktober eller snarest derefter.

Ansættelse er efter gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure Søg via linket på siden senest den 15. august 2021. Du bedes uploade CV og relevante uddannelsesbeviser sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtale den 18. august 2021.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte overlæge Nina Foli Andersen på 27106599.

Du kan også læse og høre mere om dine karrieremuligheder som sygeplejerske i psykiatrien samt Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Om Psykiatrisk Center Amager Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 270.000 borgere, og der forventes en yderligere befolkningstilvækst.

Centret har såvel døgnafsnit som ambulante funktioner. Der er 129 sengepladser fordelt på fire intensive og fem åbne sengeafsnit, samt et modtageafsnit og dertilhørende psykiatrisk akutmodtagelse. De åbne sengeafsnit er subspecialiserede i henholdsvis affektive lidelser, debuterende psykoser, skizofreni og rehabilitering samt ældrepsykiatri.

Ambulatoriet på Hans Bogbinders Allé (HBA) består af 4 subspecialiserede teams, der for nyligt er omstillet til F-ACT. De varetager behandlingen af ca. 150 patienter med komplekse problemstillinger og et behov for en tværfaglig behandlingsindsats.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt en Forskningsenhed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København S
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Kastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2770 Kastrup
    • Sygeplejerske
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vil du være en del af [xxxxx]s (KP) sygeplejerskeuddannelse og bidrage til at understøtte de daglige aktiviteter i vores simulationsaktiviteter? Så er det måske dig, vi led..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København S over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3