Operationsofficer S35 til Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland - Genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du have en hverdag, der giver mening og udfordrer dig på dine ledelsesmæssige og kommunikative kompetencer i en operativ kontekst?

Så er jobbet som operationsofficer i Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland måske noget for dig.

Med det nye trusselsbillede bliver nationale operationer mere og mere relevant. Her er muligheden for at få unik hands-on erfaring med dette komplekse og spændende område.

Om os

Som følge af det nye trusselsbillede, er Hjemmeværnet – igen - blevet en uundværlig del af det danske totalforsvar og vi er frontløbere, når det kommer til erfaring med nationale operationer.

HDMVS er ansvarlig/koordinerende myndighed for alle militære indsættelser i distriktets operationsområde (AoO). Distriktets AoO er sammenfaldende med Midt- og Vestsjællands politikreds, og vi har derfor et tæt samarbejde med politiet og øvrige civile myndigheder i politikredsen, som repræsenterer samfundets samlede beredskab.

I det forgangne år har vi bl.a. været ansvarlige for indsættelse af enheder fra Hæren ved testcentrene i distriktets område. Vi varetog også opgaven med bevæbnet bevogtning af et midlertidigt militært område (MMO) på Køge havn, i forbindelse med Hærens hjemtagning af materiel fra eFP. I sidstnævnte opgave havde vi personel fra flere af HDMVS underafdelinger samt Marinehjemmeværnet indsat med stor succes.

Distriktsstaben er inddelt i to sektioner: En Logistiksektion (LOGSEK), der består af funktionerne S1, S4 og S8. En Operations- og Uddannelsessektion (OPUSEK) indeholdende funktionerne S2, S3, S5, S7 og S9.

Du vil komme til at indgå i OPUSEK som en af i alt syv militært ansatte. Ved staben er vi i alt 15 fastansatte, der varetager føring og uddannelse samt understøtter de mere end 700 frivillige soldater, fordelt på 14 underafdelinger i distriktets område, administrativt og logistisk.

I dagligdagen har vi en fri og respektfuld omgangstone – vi tager fælles ansvar for trivsel.

Stort set alle opgaver løses af den samlede stab, hvorfor relationer og samarbejdsevner vægtes højt i det daglige. Med opgaven i centrum, har vi derfor også et bevidst blik for trivsel og den sociale kapital, hvilket understøttes ved forskellige aktiviteter som bl.a. det ugentlige stabsmøde, fælles idræt og andre aktiviteter.

Om stillingen

I dit daglige virke bliver du primær kontaktperson for et antal af distriktets i alt 14 underafdelinger. Du arbejder sammen med kompagniledelsen og støtter i planlægning og gennemførsel af uddannelses- og øvelsesaktiviteter, så enheden opnår deres opstillede mål.

Udover sparring, og vejledning af kompagniledelserne består opgaverne i at koordinere materiel og faciliteter til kompagniernes aktiviteter. Du vil dermed være bindeled til nogle af distriktets kompagnier, og skal kunne fungere som rollemodel, vise vejen, afklare enhedens kompetencer, og udvikle dem videre derfra.

Der lægges vægt på tilstedeværelse i kompagnierne for at støtte, vejlede og få indblik i de udfordringer kompagnierne har. Det betyder, at der er aften- og weekendtjeneste. Planlægning er nøgleordet for hele organisationen, så du har stor medindflydelse på aften- og weekendtjeneste.

I den operative søjle vil du arbejde med bevogtningsplaner og øvrige indsættelser i rammen af nationale operationer. Når distriktet løser operative opgaver, formeres staben også operativt. I forbindelse med stabsarbejde vil du virke som CH/O i distriktets samlede stab, som består af faste, frivillige og personel af reserven.

HDMVS løser sine operative opgaver i rammen af den nationale forsvarsplan, så du kommer til at arbejde med skarpe planer.

HDMVS indgår ligeledes i det nationale beredskab og har en vagtroste som bl.a. indgår i den lokale beredskabsstab, der træder sammen ved eksempelvis storm- og sne varsler, forhøjet vandstand eller andre begivenheder, der kræver en koordineret civil/militær indsats i politikredsen.

Det er i høj grad en stilling med selvstændig disponering, planlægning af større aktiviteter, ledelse og vejledende roller. Dagene ligner sjældent hinanden, og du får en hverdag med en høj grad af beslutningskompetence og en høj grad af medbestemmelse. Derfor er det overordnede princip i sektionen ”frihed under ansvar”.

Om dig

Du er en selvstændig, analytisk godt funderet kaptajn (eller erfaren premierløjtnant), der med drive og et glimt i øjet, formår at manøvrere i en organisation med stor diversitet – og få tingene til at ske. Det bruger du til at bidrage med motivation og militær faglighed.

Samtidig har du øje for den operative kontekst og bidrager på dit felt til udvikling af HDMVS operative plankompleks såvel som enhedernes taktiske opgaveløsning.

Du er god til at se muligheder. Med løsningsorienteret pragmatisme og empati formår du at holde opgaven i centrum og levere helhedsorienterede løsninger. Du er garant for konstruktiv dialog både opad og med vores mange engagerede frivillige soldater.

Dine opgaver og dit ansvar spænder bredt, så der er generelt rigtig gode muligheder for, at du kan gennemgå en betydelig udvikling i en stilling med ansvar og selvstændighed.

Hjemmeværnet er en mangfoldig organisation og vi har ligeledes en bred vifte af samarbejdspartnere. Derfor er en af de vigtigste egenskaber, du bør besidde, evnen (og viljen) til at rumme forskellighed og anvende det som en organisatorisk fordel. Det er
derfor en fordel hvis FOKUS-kompetencerne samarbejde og kommunikation er nogle af dine styrker.

Ovennævnte kompetencer er særdeles ønskværdige i stillingen, men... I sidste ende er den samlede vurdering af dine kompetencer og din personlighed udslagsgivende.

Det er en fordel hvis du er administrativt godt klædt på og har kendskab til de almindelige stabsstøtteværktøjer som WorkZone, DeMars og Officepakken.

Efter succesfuld tjeneste i Hærhjemmeværnet, vil du stå med meget stærke kompetencer inden for koordination, selvstændig sagsbehandling, stabsarbejde og du vil få et godt helhedssyn på Forsvaret som samlet enhed. Særligt Forsvarets rolle som en del af Totalforsvaret og dermed Danmarks samlede nationale beredskab.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Hvis du er premierløjtnant kan du ansættes i stillingen mod, at der indgås en uddannelsesaftale. Ansættelse og aflønning sker i så fald som premierløjtnant i henhold til reglerne for funktion i højere stilling. Udnævnelse og overgang til varig ansættelse som kaptajn kan finde sted, når uddannelseskravet er opfyldt.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet, ligesom du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer m.v.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Fast tjenested vil være Flyvestation Skalstrup.

KONTAKT OG ANSØGNING
Såfremt du er interesseret i stillingen, opfordrer vi til, at du kontakter MJ CHOPU Jesper Risager Simonsen på tlf.: 72858902.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent KL Ole Johnny Frederiksen på tlf.: 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 15. august 2021.

Ansættelsesdato 1. oktober 2021.

Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0