Centerleder til studiestøtteteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Dygtig og rutineret centerleder til studiestøtteteam Er du en erfaren leder, der brænder for uddannelsesområdet? Har du lyst til at initiere samarbejde og flow for en gruppe medarbejdere, der hver dag gør en forskel for vores elever? Så er du måske vores nye leder!

Gå foran, uden at gå i vejen
Vi søger en centerleder, der sammen med centerchefen for området kan lede studiestøtteteamet på SOSU H. Teamet består af 25 engagerede og selvstændige medarbejdere, der arbejder bredt med opgaver inden for studiestøtte og fastholdelse af elever. Vi er SPS-vejledere, psykologer og fastholdelseskonsulenter, der er fordelt på SOSU H’s forskellige adresser. Du bliver også leder for en gruppe af studerende, der fungerer som læringsassistenter i undervisningen. Du skal samarbejde tæt med centerlederen for uddannelsesvejledningen omkring den daglige drift af centret.

Center for studiestøtte og uddannelsesvejledning har fokus på sammenhængende elevforløb, digitalisering, og professionel sagsbehandling. Vi implementerer nye IT-systemer og optimerer arbejdsgange på tværs af afdelinger og i forhold til eksterne samarbejdspartnere.

”Vi er i gang med at opbygge en fælles måde at forankre og tænke studiestøtte på i hele SOSU H. Det er en vildt spændende forandringsledelsesopgave, men også udfordrende og tidskrævende. Ånden og kulturen på SOSU H gør, at man magter forandringer, fordi der er højt til loftet, let til smil og masser af gå på mod blandt medarbejderne – vi vil alle gerne et nyt sted hen” fortæller centerchef Julie Secher

Afvekslende opgaver og dygtige medarbejdere
Vi har brug for dig, der kan hjælpe os med at facilitere et godt, tværgående samarbejde og som har styr på procedurer og lovgivning på området. Du er dygtig til at holde snor i mange processer på én gang samtidig med, at du bevarer overblikket, når vi har travlt. Du sikrer fremdrift og ledelse tæt på opgaven og mestrer desuden samarbejdet i en stor politisk styret organisation, hvor det tværgående samarbejde og koordinering er en vigtig del af arbejdet. Du kan yde sparring til medarbejdere med vidt forskellige baggrunde, der i høj grad er selvkørende.

Dine primære opgaver vil være:

  • Ledelse af det daglige arbejde i teamet
  • Personaleledelse af ca. 25 medarbejdere med fokus på udvikling, trivsel og samarbejde
  • Initiere tværgående samarbejde med fokus på digitalt flow og ensartede arbejdsgange
  • Sikring af korrekt opgaveløsning inden for erhvervsuddannelseslovgivningen
  • Samarbejde med det pædagogiske område og elevernes arbejdsgivere i forhold til ansættelsesprincipper


Du bevæger dig mellem mange adresser (fysisk og digitalt) og får et bredt ansvar samt mange samarbejdsflader internt og eksternt. Derudover vil du bl.a. få ansvar for at omsætte strategier til praksisnære indsatser og deltage aktivt i forandringsprocesser og organisationsudvikling i teamet.

Den perfekte klon mellem ekspert og leder
Du er en rutineret leder, der både kan lede den enkelte medarbejder og skabe sammenhængskraft i et team, der befinder sig på forskellige adresser. Du har indsigt i lovgivningen omkring SPS og fastholdelse på erhvervsuddannelsesområdet og kan hjælpe med at skabe overblik og retning for dine medarbejdere. Du arbejder selvstændigt, er god til at prioritere og fungerer godt i et livligt uddannelsesmiljø. Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • Er en rutineret, tydelig og handlekraftig leder
  • Har arbejdet med fastholdelsesområdet
  • Har erfaring med at udvikle nye arbejdsgange i form af projektledelse, LEAN eller lignende
  • Er ansvarsfuld, kvalitetsbevidst og samarbejdsorienteret
  • Har - eller forventes at påbegynde - lederuddannelse på diplomniveau


Muligheder, engagement og højt til loftet
Vi tilbyder en spændende lederstilling i en lærende og udviklingsorienteret organisation. Du bliver en del af en dedikeret medarbejdergruppe, der hver dag arbejder for, at vores elever får den bedst mulige service omkring deres uddannelse. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på dialog, hjælpsomhed og rum til forskellighed. På tværs af alle vores afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os.

Som centerleder vil du være med til at sætte retning for og præge fastholdelsesområdet på Danmarks største SOSU-skole. Du vil få ansvar, indflydelse og gode muligheder for kompetenceudvikling.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte centerchef for Center for Studiestøtte og Uddannelsesvejledning Julie Secher, telefon 3035 8799. Kan ikke kontaktes i uge 29 og 30.

Ansøgningsfrist og proces
Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 15. august 2021 med forventet opstart senest d. 1. oktober 2021. Samtaler holdes d. 19. og d. 23. august 2021. Du vil blive bedt om at løse en case i forbindelse med anden samtale. Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. SOSU H er Danmarks største SOSU-skole. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter. Vi har desuden 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kursuscenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt. SOSU H har otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Senior Network Design ManagerAre you ready to make a significant impact in the world of logistics? Join our team at Maersk Ground Freight & e-commerce, where we're revolutionizing our..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1