Centermanager (AC-fuldmægtig) til Institut for Fysik og Astronomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Har du lyst til at indgå i et dynamisk forskningsmiljø som tovholder for en række spændende og vigtige administrative opgaver, der inkluderer drift, udvikling og støtte til strategisk planlægning? Så er det måske dig, vi har brug for på Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet.

Stillingen er til besættelse fra den 1. oktober 2021.

Jobbeskrivelse
Vi søger en AC-fuldmægtig, der skal tilknyttes det interdisciplinære Aarhus Space Centre (SpaCe) og blandt andet have opgaver for Instrumentcenter for Dansk Astrofysik (IDA) og vores nyerhvervede store teleskop til astronomi, Nordisk Optisk Teleskop (NOT), på den kanariske ø La Palma.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter blandt andet:
  • Administrativ drift og udvikling af SpaCe og de tilknyttede forskningsaktiviteter.
  • Koordinering på tværs af de deltagende institutter og aktører i SpaCe.
  • Drift og udvikling af Instrumentcenter for Dansk Astrofysik (IDA) og Nordisk Optisk Teleskop (NOT).
  • Budgetplanlægning og -opfølgning i samarbejde med fakultetets økonomicenter.
  • Koordinering af - og praktiske opgaver i forbindelse med - workshops, konferencer, bestyrelsesmøder, årsmøder samt interne arrangementer.
  • Korrespondance med bevillingsgiver, herunder afrapportering for forskningsaktiviteter og redigering af faglige rapporter.
  • Vedligeholdelse af hjemmesider.


Da SpaCe er relativt nystartet, har du desuden mulighed for at påvirke dine arbejdsopgaver afhængigt af dine kompetencer og interesser og arbejdspladsens behov.

Om Institut for Fysik og Astronomi (IFA)
IFA er et institut under Faculty of Natural Sciences på Aarhus Universitet. Instituttets vigtigste opgaver er at dyrke forskning på højt internationalt niveau, at give forskningsbaseret undervisning på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau samt at udveksle viden med den øvrige del af samfundet, f.eks. ved at stille sine kompetencer til rådighed for samarbejde med erhvervslivet. IFA er en attraktiv arbejdsplads for både forskere, undervisere, teknikere, laboranter og administrativt ansatte, og har et godt studiemiljø med mange dygtige og aktive studerende på alle niveauer. IFA’s forskning er af høj kvalitet, har betydelig international opmærksomhed – er på adskillige felter i verdenseliten - og er præget af mange internationale samarbejder med andre højtrangerede universiteter og forskningsinstitutioner verden over.

Læs mere om IFA her: phys.au.dk.

Om Aarhus Space Centre (SpaCe)
SpaCe er et interdisciplinært tematisk center, der dækker alle rumrelaterede aktiviteter på Aarhus Universitet. SpaCe samarbejder med institutter, sektorer, centre, arbejdsgrupper og individer på universitetet, der beskæftiger sig med rumforskning og rumteknologi i bred forstand: Forskning, uddannelse, innovation, eksternt og internt samarbejde.

Aktiviteterne i SpaCe er tæt knyttet til den danske nationale rumstrategi fra 2016 og der er et betydeligt samarbejde med dansk rumindustri
Læs mere om SpaCe her: space.au.dk.

Om Instrumentcenter for Dansk Astrofysik (IDA)
IDA ligger på Aarhus Universitet og er et nationalt center med deltagelse fra alle danske miljøer, hvor der foregår forskning og undervisning i astrofysik. IDA er finansieret direkte via finansloven, og IDA er opbygget for at sikre en strategisk koordinering af de faglige aktiviteter i dansk astrofysik. IDA består af en bestyrelse, forretningsudvalg og en række arbejdsgrupper, der skal styrke samarbejdet mellem de danske faglige miljøer. Alle prioriteringer for IDA’s arbejde sker med fokus på nationale interesser og støtte af danske astronomers brug af international forskningsinfrastruktur, specielt i forhold til ESO, NOT og ESA. IDA støtter desuden unge talentfulde forskere (postdocs og ph.d.-studerende) i at udnytte teleskoper rundt om på jorden og i rummet. IDA er organiseret med centerleder og centermanager, som varetager de administrative opgaver.
Læs mere om IDA her: ida.au.dk.

Om Nordic Optical Telescope (NOT)
NOT er et teleskop på den spanske ø La Palma. Teleskopet ejes og drives af Aarhus Universitet og Universitetet i Turku, Finland, der deles om ansvaret i forhold til henholdsvis den organisatoriske struktur og de fysiske faciliteter på La Palma.

NOT opererer under en aftale mellem fem nordiske partner-universiteter, som sikrer adgang for forskere og studerende til at få observationstid ved teleskopet, primært i de nordiske lande.

Læs mere om NOT her: www.not.iac.es.

Vores ønsker til dig
  • Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau, gerne med indsigt i naturvidenskab og interesse for astronomi.
  • Du har erfaring med administrativt arbejde i universitetsverdenen.
  • Du arbejder struktureret, men du trives samtidig i et miljø, hvor kreative processer fylder meget, og hvor mulighederne ofte står åbne.
  • Du har analytisk og diplomatisk sans samt kan begå dig i en kompleks organisation.
  • Du arbejder selvstændigt, og du er proaktiv og konstruktiv i din tilgang til opgaver og kolleger.
  • Du kan lide at interagere med forskere og studerende, og du er god til at etablere tillidsfulde samarbejdsrelationer.
  • Du er dygtig til at kommunikere på skrift og har stærke engelskkundskaber.


Du har kort sagt ja-hatten på i forhold til opgaver og kolleger, og du er fleksibel, venlig og en god kollega, der også prioriterer det sociale og de bløde værdier, og som passer ind i fællesskabet i sekretariatet og i SpaCe. Til gengæld er vi også en fleksibel arbejdsplads.

Vi tilbyder
  • Et spændende og udfordrende miljø med store muligheder for at tilegne sig nye kompetencer.
  • En fleksibel ledelse, der prioriterer, at når du er fleksibel og giver den en ekstra skalle på arbejdet, så er vi også fleksible den anden vej.
  • Tætte samarbejdsrelationer til kollegaer i sekretariatet, forskere, studerende, lederen af SpaCe, som er din uformelle leder, og til sekretariatslederen, som er din formelle nærmeste leder.
  • Ansættelse på et institut, hvor vi har en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø.
  • God sparring og gode udviklingsmuligheder.
  • At du bliver en del af et ambitiøst institut med forskning og undervisning i topklasse.


Arbejdsstedet er Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.

Ansøgningsfristen er med udgangen af den 1. august 2021.

Samtaler forventes afholdt i uge 32.

Ved spørgsmål kontakt sekretariatsleder Katrine Vasegaard på tlf. 23 38 23 98 eller [email protected]

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk/
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus C
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Brænder du for at være en del af et samarbejdende og anerkendende administrativt team i en dynamisk hverdag fuld af godt kollegaskab og sætter du en lid i at løfte en samfundsmæssig vigtig opgave m..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus N

    Vil du være med i den næste spændende udviklingsperiode for Danmarks største professionshøjskole? Er du proaktiv i din topledelsesunderstøttelse, og er du god til at bevare ro og overblik, når mang..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Højbjerg

    Er du serviceminded, åben og imødekommende med styr på detaljerne? Kan du bevare det rolige overblik i en til tider hektisk hverdag? Så er du måske vores nye chefsekretær for direktøren for selskab..
    • Administrativ medarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) i Århus

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
26. juli 2024 11
25. juli 2024 11
24. juli 2024 11
23. juli 2024 11
22. juli 2024 12
21. juli 2024 11
20. juli 2024 13
19. juli 2024 12
18. juli 2024 13
17. juli 2024 12
16. juli 2024 12
15. juli 2024 12
14. juli 2024 12
13. juli 2024 12
12. juli 2024 12
11. juli 2024 11
10. juli 2024 10
9. juli 2024 10
8. juli 2024 10
7. juli 2024 10
6. juli 2024 10
5. juli 2024 10
4. juli 2024 10
3. juli 2024 10
2. juli 2024 7
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 11
26. juni 2024 8