Studie- og trivselsvejleder ved Studieadministrationen Nat-Tech

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Trives du i spændingsfeltet mellem studerende, fagmiljø og studieadministration? Vil du være med til at udvikle, koordinere og gennemføre studieunderstøttende aktiviteter for studerende på Aarhus Universitets tekniske- og naturvidenskabelige uddannelser? Trives du med at arbejde projektorienteret og udfordres du af at arbejde i en politisk styret organisation i konstant forandring?

Studieadministrationen, der dækker to fakulteter Faculty of Technical Sciences og Faculty of Natural Sciences, søger en studie- og trivselsvejleder til en varig fuldtidsstilling.

Forventet startdato og varighed
Der er tale om en fast stilling med ansættelsesstart 1. oktober.

Dine arbejdsopgaver
Som studie- og trivselsvejleder har du i gennemsnit 3 vejledningssamtaler om ugen. Hovedparten af tiden vil du arbejde med koordinering, planlægning, drift og udvikling.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:
  • Personlig vejledning og samtaler med fokus på den studerendes trivsel og de muligheder, den studerende har for at gennemføre sin uddannelse
  • Udvikle undervisningsmateriale og afholde kurser for studenteransatte mentorer og tutorer.
  • Udvikle, kvalificere og vedligeholde den online studievejledning
  • Koordinering, oplæring, supervision og sparring for en gruppe af studenterstudievejledere
  • Samarbejde med uddannelsesansvarlige og administrative kolleger
  • Arbejde med evaluering og kvalitetsudvikling af studievejledningen
  • Koordineringsopgaver på diverse tværgående projekter fx rekrutteringsarrangementer, studiestart eller forsinkelsesvejledning.


Dine kompetencer
Du har en relevant uddannelse, gerne med efteruddannelse inden for vejledning eller coaching. Du trives med at arbejde i en politisk styret organisation med mange forskellige samarbejdspartnere og kan være med til at udvikle afdelingens opgaveløsning.
Vi lægger vægt på, at du motiveres af at omsætte din viden fra dine personlige samtaler med studerende, din sparring med studenterstudievejlederne, dine samtaler med undervisere og din indsigt fra workshops og oplæg til videreudvikling af et sammenhængende vejledningstilbud til vores studerende.

Du arbejder kontinuerligt med at udvikle workshops, arrangementer og oplæg på dansk og engelsk, der understøtter de mange studerende, og derfor er du en fremragende formidler og facilitator. Du skriver klart og tydeligt både i dine mails og på hjemmesider, ligesom du har lyst til at hjælpe os med at udvikle online vejledning gennem afklaringsværktøjer, film, quiz og andre nye tiltag.

Vi vægter samarbejde og sparring højt og forventer, at du selvstændigt og opsøgende går ind i tværgående samarbejder, både med kolleger i Nat-Tech Uddannelse, andre administrative afdelinger på Aarhus Universitet og med de faglige miljøer. Vores samarbejde med de faglige miljøer er altafgørende for, at de studerende oplever en nærværende vejledning. Derfor forudsætter vi, at du kan skabe og pleje relationer.

Du er fleksibel, da der nogle gange om året vil være arrangementer og møder om aftenen og evt. i weekender.

Hvem vi er
Som studie- og trivselsvejleder bliver du en del af en afdeling, der hedder Vejledning og Studieinformation, som er en af de 4 afdelinger i studieadministrationen. Vi er 11 fastansatte og 18 studenterstudievejledere. Vores primære opgave er sikre en forventningsafstemt rekruttering af nye studerende og klæde de nuværende studerende på til en vellykket gennemførelse af deres studium. Vi lægger stor vægt på samarbejde og videndeling i vores afdeling og forventer, at du har lyst til at arbejde med både drifts- og udviklingsopgaver.

Afdelingen tilbyder
  • En spændende stilling, hvor der er mulighed for at udvikle sig som Studie og trivselsvejleder
  • Et hold af kolleger, som altid er klar til at sparre om opgaveløsningen. Vi brænder for at arbejde med trivsel blandt studerende og skabe de bedste betingelser for at få et godt studieliv
  • En arbejdsplads med høj grad af professionalisme, en uformel tone og et stort fokus på en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv


Arbejdssted og ansættelsesområde
Studieadministrationen for fakulteterne Nat og Tech: Nat-Tech Uddannelse VEST, Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C.Kontakt information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Studie- og trivselsvejleder Marianne Maj Rasmussen, 2060 1837, [email protected] eller Afdelingsleder Catalina Kjær, 2057 1104, [email protected] Vi kan kontaktes i ugerne 27, 28 og 32.

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk/.

Frist
16. august 2021.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Århus C
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Århus

    Rusmiddelcenter Aarhus søger 2 socialfaglige behandlere 37 timer om ugen pr. 1. oktober 2024. Du arbejder på centrets adresse i Jægergårdsgade, 8000 Aarhus C. Begge stillinger er midlertidige.O..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Århus N

    Hvem er viVi er et skærmet sengeafsnit for voksne med psykoselidelser, og er fornyelig flyttet i nye lokaler, hvor vi fra 1 september bliver reduceret til et afsnit med 13 stuer. Det giver anlednin..
    • Socialrådgiver
    • Århus N
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Århus

    Familiecentret søger en socialrådgiver/socialformidler, der vil arbejde relationelt og tværfagligt for at opfylde barnets og familiens ønsker, drømme og håb. Stillingen er fast og på 37 timer om ug..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Århus

    Vi oplever aktuelt en stor stigning i sags tal i Børnehus Midt og har i den forbindelse fået mulighed for at opnormere. Vi søger derfor et par erfarne socialrådgivere til to faste stillinger i vore..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
16. juli 2024 2
15. juli 2024 2
14. juli 2024 2
13. juli 2024 2
12. juli 2024 2
11. juli 2024 2
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2