Kick-start din karriere som kontorelev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Kontorelev

Kunne du tænke dig at blive kontorelev i en global og innovativ virksomhed?

Vi søger 3 kontorelever med start 1. september 2023 og 6 med start 1. februar 2024 til Storkøbenhavn.

Hos Novo Nordisk bliver du en del af et internationalt miljø med mulighed for at blive udfordret både fagligt og personligt. Som kontorelev bliver du en del af et stærkt netværk på over 400 elever samt kolleger fra ind- og udland.

Hvilke kvalifikationer skal du have?

For at komme i betragtning til elevstillingen skal du være i gang med eller have bestået en HHX, EUX-business, STX eller HF samt EUS5. Du skal være nysgerrig efter nye opgaver og indstillet på forandring og udvikling. Samtidig skal du forvente, at rutineopgaver også er en del af hverdagen. Da engelsk er vores koncernsprog, forventer vi, at du kan kommunikere på engelsk både i skrift og tale.

Hvad laver en kontorelev?

Du vil blive en del af et rotationsforløb med flere kontorelever. Det betyder, at du kommer rundt i 3 forskellige afdelinger, hver af 8 måneders varighed. Din rotation kan f.eks. foregå i indkøb, produktion, marketing eller kommunikation. I din hverdag vil du ofte selv skulle planlægge din arbejdsdag ud fra de opgaver, du får ansvar for. Du skal derfor have lysten og evnen til proaktivt og selvstændigt at forme og strukturere din tid og dine ansvarsområder.

Hvordan er uddannelsen?

Under hver rotation vil du blive tilknyttet en vejleder. Din vejleder udarbejder en uddannelsesplan og sørger for at følge op på din uddannelse, så du altid får det bedst mulige ud af din elevtid. Derudover skal du deltage på 10 skoleforløb på Unord i Lyngby under din elevuddannelse. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. Vi tilbyder endvidere muligheden for at læse en HD eller akademimerkonom om aftenen. Du bliver en del af en større elevgruppe, som du vil møde ved to obligatoriske kurser (introkursus/aktiv læring- og personlig udviklingskursus). Derudover holdes der elevmøder to gange årligt, for at sikre netværk på tværs af virksomheden.

Vil du være en del af vores team?

Send din ansøgning senest den 12. januar 2023 .

Arbejdssted

Dit arbejdssted vil blive på et site i Storkøbenhavn, og kan variere ifm. rotationsskifte.

HUSK at vedhæfte dine eksamenspapirer eller seneste standpunktskarakterer, dit CV og hvis du har andre relevante beviser ifm. din ansøgning.

Vigtigt

For at komme i betragtning til kontorelevstillingerne bedes du i din kandidatprofil markere din profil ”visible to Novo Nordisk recruiters in my country of residence”.

Information om rekrutteringsprocessen

Ønsker vi at se dig til en samtale, vil du blive kontaktet via mail efter ansøgningsfrist. Samtalerne afholdes i uge 4, og rekrutteringen forventes afsluttet i uge 6.

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte os via [email protected] .

For mere information om uddannelsen, se novonordisk.com/kontorelev .

We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants.

At Novo Nordisk we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best company in the world. We need to aspire to be the best company for the world and we know that this is only possible with talented employees with diverse perspectives, backgrounds and cultures. We are therefore committed to creating an inclusive culture that celebrates the diversity of our employees, the patients we serve and communities we operate in. Together, we’re life changing.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. juli 2024 6
6. juli 2024 6
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 3
1. juli 2024 4
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 4
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 6
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 4
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7