Administrativ medarbejder til Udrejsecenter Sjælsmark, Kriminalforsorgen Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Har du lyst og mod på et alsidigt og spændende job med mulighed for selv at præge arbejdsopgaverne? Og er du opsøgende, serviceorienteret og kan lide at få noget fra hånden? Så er det dig, vi søger som administrativ medarbejder.

Udrejsecenter Sjælsmark søger en administrativ medarbejder, som med faglighed, ordentlighed og organisatorisk forståelse kan være med til at sikre Sjælsmark den rette administrative understøttelse. Stillingen er på 37 timer om ugen og er til besættelse pr. 1. oktober 2021. Arbejdstiden ligger primært i dagtimerne.

Udrejsecenter Sjælsmark er et indkvarteringssted som Kriminalforsorgen driver på vegne af Udlændingestyrelsen. Det overordnede formål med Kriminalforsorgens indkvarteringsopgave er at sikre, at de udlændinge, der har ophold på et udrejsecenter, får et værdigt og trygt ophold indtil udrejsen af Danmark. I den forbindelse arbejdes der med en helhedsorienteret indsats over for hver enkelt beboer.

Kriminalforsorgen har 30 medarbejdere på Udrejsecenter Sjælsmark fordelt på Institutionsmedarbejdere, værkmestre, administrativt personale og ledelse. Andre virksomheder, Udlændingestyrelsen, Hjemrejsestyrelsen, Røde Kors, Coor med flere har også medarbejdere, der udfører opgaver på stedet.

Dine arbejdsopgaver
Som administrativ medarbejder får du et tæt samarbejde med både medarbejdere og ledelse om den daglige administrative understøttelse af Sjælsmark. Der lægges vægt på den ledelsesunderstøttende funktion.

Du kommer til at arbejde både selvstændigt og i et tværfagligt miljø. Det er derfor vigtigt, at du er tillidsskabende og god til at kommunikere i tale og skrift. I en travl hverdag, hvor ikke to dage er ens, vægter vi desuden, at du kan bevare roen og er mødestabil.

Herudover omfatter stillingen følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

  • Klargøring, udbetaling og afregning af ydelser til beboerne, både kontant og naturalier. Udlevering/udbetaling finder sted hver 14. dag
  • Håndtering af eksterne henvendelser, både mail og telefon
  • Brugeransvarlig for diverse it-systemer
  • Skrive dagsordener, arrangere og være referent på møder
  • Journalisere og fordele post
  • Varemodtagelse i Indfak2
  • En del ad hoc-opgaver, for eksempel ajourføring af forskellige lister og udstedelse af billetter til offentlig transport.

Din profil
Vi søger en ny kollega, der:

  • er administrativt uddannet, gerne med juridisk/økonomisk efteruddannelse og erfaring fra offentlig administration, så du er rustet til mangeartede opgaver
  • som person er åben, lyttende, har gode samarbejdsevner og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde
  • er serviceorienteret, aktivt opsøgende på opgaver og kan følge dem til dørs med systematik og omhyggelighed
  • er god til at kommunikere skriftligt og mundtligt
  • har erfaring med og lyst til at varetage en central administrativ rolle
  • har erfaring med IT-systemer og administrative programmer – og derfor kan sætte sig hurtigt ind i nye.

Derfor skal du vælge os
Du bliver del af en spændende arbejdsplads. Dine kolleger er engagerede medarbejdere, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en god omgangstone, hvor vi hjælper hinanden. Du refererer til enhedschefen.

  • Et arbejde med høj grad af ansvar og selvstændighed, hvor du er med til at præge opgaveløsningen i en afvekslende hverdag
  • Alsidige opgaver
  • Mange tværfaglige og tværgående samarbejdsrelationer
  • En arbejdsplads, hvor faglig udvikling og dokumentation er på dagsorden
  • Vi vil gøre os umage for at tage godt imod dig og hjælpe dig i gang.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) – Det statslige område, samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere. Aflønning sker efter principperne i Ny Løn.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdspladsen er beliggende på Sjælsmarkvej 10, 2790 Hørsholm.

Stillingen er en fuldtidsstilling og er til besættelse pr. 1. oktober 2021.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Søg stillingen
Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen”.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag d. 18. august 2021.

Vi forventer at holde samtaler d. 24. og 25. august 2021

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte enhedschef Niels Etlard på 7255 5502 eller enhedsleder Henriette Nguyen på 7255 5503.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hørsholm
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Nordsjælland

    Are you familiar with document management processes, and do you have experience with handling large amounts of documentation? Can you multitask and drive progress? Do you want to be part of a leadi..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Hillerød

    Are you an organized and detail-oriented individual with a knack for quality assurance and data management? FUJIFILM, located in a dynamic and evolving environment in Hillerød, is seeking an Admini..
    • Administrativ medarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Værløse

    Are you an experienced leader with a strong passion for making a difference and with GMP knowledge? Do you want to be a part of an expanding production facility where you produce medicine for patie..
    • Administrativ medarbejder
    • Værløse
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Gentofte

    Are you interested in pursuing new opportunities in a cutting-edge and fast-paced setting? Are you driven by the prospect of assisting a department and its managers in a varied workday? If so, you .
    • Administrativ medarbejder
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1