Forsyningstilsynet søger skarp jurist til internationalt kontor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Frederiksværk

Vil du være med til at videreudvikle og overvåge det indre marked for el og gas i Norden og EU? Har du lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed og bidrage til den grønne omstilling på

europæisk plan? Så har du nu mulighed for at søge en spændende stilling som jurist i Center for transmission, engrosmarked, REMIT og internationale forhold (TERI)

Stejl læringskurve, komplekse problemstillinger og stort ansvar i en europæisk kontekst

Vi kan tilbyde en stilling med opgaver, der udvikler din faglighed, og som giver indsigt i udviklingen af el- og gas-markederne i EU. Desuden vil du være med til at præge den grønne omstilling og skabe samfundsmæssig værdi.

I Forsyningstilsynet træder du ind i et fagligt stærkt miljø, hvor stort ansvar og komplekse problemstillinger i et godt samarbejdsmiljø vil præge din hverdag.

I Center for transmission, engrosmarked, REMIT og internationale forhold (TERI) får du 20 kollegaer, der hovedsageligt er jurister og økonomer. I centret beskæftiger vi os med det europæiske energisamarbejde på el- og gas-markederne, særligt godkendelse af markedsdesign og markedsovervågning og spørgsmål om adgangen til transmissionsnet på tværs af grænserne. Desuden varetager centret opgaver med forebyggelse og håndhævelse af EU-reglerne om markedsmisbrug (REMIT). Centret beskæftiger sig også med Power-to-Gas (PtX), hydrogen og sektorkobling som redskaber i den grønne omstilling.

Du vil kunne opbygge et stort netværk med bl.a. energiforsyningsvirksomheder, danske offentlige myndigheder, europæiske/nordiske energireguleringsmyndigheder, Agenturet for Samarbejdet mellem Energireguleringsmyndighederne i EU (ACER) og med dine kolleger i TERI og Forsyningstilsynet i øvrigt.

Dit nye job

Den ledige stilling er inden for de danske og europæiske engrosmarkeder for gas og REMIT.

Du vil blive en del af et gasteam på 7 personer, heraf 3 økonomer, 3 jurister og en student. Som jurist vil du sparre med andre jurister i teamet, centeret og Forsyningstilsynet i øvrigt og samtidig få mulighed for at beskæftige dig med økonomiske og tekniske spørgsmål. Du vil få styrket din faglighed og vil få stærke kompetencer med sagsbehandling i en offentlig forvaltning.

Som led i arbejdet med engrosmarkederne vil du bl.a. skulle beskæftige dig med REMIT-forordningen, der skal bidrage til at sikre engrosenergimarkederne mod markedsmanipulation og insiderhandel.

Du vil således få mulighed for at blive en dygtig og attraktiv specialist inden for dansk og europæisk energiret og forvaltningsret. Du kommer til at beskæftige dig med retlige problemstillinger i en dynamisk international kontekst med stor betydning for samfundsøkonomien.

Du vil kunne få opgaver vedrørende:

  • Sagsbehandling af forslag til markedsdesign, f.eks. tarifdesign, markeds- og balanceringsregler for gasmarkedet
  • Tilsynsopgaver, nationalt og internationalt, herunder arbejde med ny lovgivning på det grønne område
  • Tilsyn efter REMIT-forordningen i markedsmisbrugssager på engrosenergimarkederne
  • Behandling af klager over bl.a. priser, adgang og vilkår for gasinfrastruktur
  • Afklaring af og vejledning om juridiske problemstillinger
  • Udarbejdelse af orienteringer og beslutningsgrundlag på direktørniveau
  • Behandling af sager om aktindsigt

Du kan danne dig et indtryk af Forsyningstilsynets arbejde ved at læse vores afgørelser på www.forsyningstilsynet.dk.

Der vil være gode muligheder for at tilpasse din opgaveportefølje, så den matcher dine kompetencer og udviklingsønsker.

Energisk person med stærke kompetencer

Som jurist er din uddannelsesmæssige baggrund cand.jur. Du er nyuddannet eller har få års erfaring, hvor du har beskæftiget dig med forvaltnings- og EU-ret samt muligvis energiret, konkurrenceret eller finansiel regulering.

Derudover er du en dygtig formidler i både skrift og tale på både dansk og engelsk. Du kan agere i internationale forhandlingssituationer. Som person er du faglig stærk, og du evner at arbejde med sager af høj kompleksitet og at skære en problemstilling til.

Du besidder en høj arbejdsmoral og har ambitioner om en stejl læringskurve med masser af udfordringer. Du er team-orienteret, kan samarbejde, bidrager positivt til det gode kollegiale sammenhold, og du kan samtidig arbejde selvstændigt.

Der kan løbende forekomme rejseaktivitet inden for Europa, men det er ikke et krav, at du vil/kan rejse.

Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd, samtidig med at du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vi bor i nye og flotte omgivelser i Frederiksværk. Der er mulighed for hjemmearbejde, og i 2021 er der herudover daglig medarbejderbus fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads.

Interesseret?

Har vi fanget din interesse, så tøv endelig ikke med at søge gennem linket her på siden.

Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser med karakterudskrifter for bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: 15. august 2021, kl. 15:00. Tiltrædelse snarest muligt derefter.

Du bliver ansat i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. I rekrutteringsforløbet indgår en faglig case, og der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Yderligere oplysninger:

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen som jurist i vores gas-team hos Peter Lyk-Jensen, [email protected], tlf. 4171 5383.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Frederiksværk
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Frederiksværk over tid

Dato Alle jobs som jurister
26. juli 2024 4
25. juli 2024 4
24. juli 2024 4
23. juli 2024 4
22. juli 2024 4
21. juli 2024 4
20. juli 2024 4
19. juli 2024 4
18. juli 2024 4
17. juli 2024 4
16. juli 2024 4
15. juli 2024 4
14. juli 2024 4
13. juli 2024 4
12. juli 2024 2
11. juli 2024 4
10. juli 2024 2
9. juli 2024 4
8. juli 2024 4
7. juli 2024 4
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2