Specialister til udgående kontrolarbejde og sagsbehandling i projekt Social Dumping hos Skattestyrelsen i Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Har du en baggrund inden for skat, moms, regnskab eller revision? Kunne du tænke dig en varierende arbejdsdag, hvor du både kommer med på udgående kontrolaktioner, foretager kontrolarbejde og varetager sagsbehandling? Så er du måske vores nye kollega.

Større Erhvervsvirksomheder er en landsdækkende afdeling, der bl.a. arbejder på at begrænse skattegabet på virksomhedsområdet, herunder sort økonomi. Arbejdet udføres ved hjælp af forskellige former for kontrol, analyser og udvikling af nye arbejdsmetoder.

Spændende opgaver med udenlandske virksomheder og arbejdstagere
Projekt Social Dumping er et landsdækkende projekt med stort politisk fokus og offentlig interesse. Projektet har til formål at skabe ordnede forhold på arbejdsmarkedet. Skattestyrelsens opgave i dette er at sikre, at udenlandske virksomheder og arbejdstagere betaler den korrekte skat og afgift, når de har aktiviteter i Danmark.

Kontrolopgaverne løses som udgangspunkt ved deltagelse i udgående kontrolaktioner i forskellige brancher. Det efterfølgende kontrolarbejde omfatter bl.a. vurdering af skatte- og momsforhold for udenlandske personer og virksomheder med aktiviteter i Danmark samt egentlig regnskabsmæssig gennemgang. Kontrollerne medfører ofte reguleringer af moms, A-skat og indkomstskat. Kontrolindsatsen foregår i tæt samarbejde med Arbejdstilsynet og Politiet.

Langt det meste af arbejdet foregår på skattecenteret. Vi prioriterer at planlægge de udgående kontroller, så man i god tid ved, hvornår der er aktioner. Der kan dog i mindre omfang opstå akutte opgaver.

Til daglig kommer du til at arbejde selvstændigt og med dine egne sager. Arbejdet vil også involvere samarbejde med andre myndigheder, dine kolleger i enheden og mange andre kolleger fra vores organisation.

Din baggrund og kompetencer
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund gerne på bachelor- eller kandidatniveau inden for skat, moms, regnskab, revision eller tilsvarende. Du kan også have opnået tilsvarende relevant faglighed, kvalifikationer eller kompetencer gennem dit erhvervsarbejde inden for eksempelvis revisionsbranchen. Det er en fordel, hvis du har solid erfaring med sagsbehandling, kontrol og/eller revision. Erfaring med udlandsbeskatning vil ligeledes være en fordel.

Som person er det vigtigt, at du er robust, fleksibel og har gennemslagskraft i forbindelse med de udgående kontroller. Du skal kunne bevare overblikket i pressede situationer og yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Vi søger en kollega, der:

  • er en teamplayer - men som også kan træffe selvstændige beslutninger
  • har gode kommunikationsevner og udtrykker sig klart både i skrift og tale, såvel i relationen med virksomhederne som internt i organisationen
  • deler ud af sin viden til sine kollegaer, og som værdsætter faglig sparring
  • har gode sprogegenskaber, da vi ofte er i kontakt med udenlandske virksomheder og medarbejdere
  • kan fordybe sig i diverse faglige problemstillinger og arbejder målbevidst i sin sagsbehandling
  • har et højt engagement og motivation for at lære mere

Vi tilbyder
Du kan se frem til en spændende og afvekslende arbejdsdag, hvor fleksibilitet er en mulighed, så både arbejds- og familieliv kan hænge sammen. ”Vores nye kolleger får mulighed for at være med til at opbygge et nyt skattecenter og en ny enhed med høj faglighed og fokus på god trivsel.” - udtaler funktionsleder Camilla Houmann, og fortsætter: ”Vi har stor fokus på sammenhængen mellem trivsel og præstationer, herunder det optimale mix mellem arbejds- og familieliv. Fx har vi i en vis udstrækning mulighed for hjemmearbejde.”

I opstartsperioden får du en grundig onboarding. Vi vil bl.a. sørge for, at du bliver introduceret til vores systemer og arbejdsopgaver med udgangspunkt i dine konkrete behov. Introduktionen vil foregå i tæt samarbejde med erfarne kollegaer, og du vil få tilknyttet en mentor. Vi sikrer endvidere, at der bliver lavet en plan for din udvikling, og at du får mulighed for relevant efter- eller videreuddannelse både internt og eksternt.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt yderligere relevant materiale via linket ”Søg stillingen” senest 22. august 2021. Tiltrædelse 1. oktober 2021 eller efter aftale. Vi forventer at indkalde løbende til samtaler. Samtalerne afholdes fysisk, men afhængig af COVID-19 situationen, kan det blive virtuelle samtaler på Teams. Forud for ansættelse indhentes referencer og straffeattest.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte funktionsleder Camilla Houmann på telefon 72 37 30 74 (tilgængelig i uge 31-34) eller Kim Walsted Jessen på telefon 72 38 95 10 (tilgængelig i uge 28-30).

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Din arbejdsplads bliver fra efteråret 2021 på adressen Brovej 20-22, 8800 Viborg. Indtil lokationen er etableret, vil arbejdet foregå virtuelt, men med mulighed for at arbejde på Skattestyrelsens andre adresser.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Skive
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 8
18. august 2024 10
17. august 2024 10
16. august 2024 9
15. august 2024 9
14. august 2024 9
13. august 2024 9
12. august 2024 9
11. august 2024 10
10. august 2024 10
9. august 2024 10
8. august 2024 9
7. august 2024 8