Udlændingestyrelsen søger strukturerede kontorfunktionærer med gå-på-mod til indkøb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at prøve kræfter med indkøb til hele Udlændingestyrelsen? Har du en struktureret tilgang til dit arbejde og er vant til at drible med mange bolde på en gang? Så er du måske den nye kollega, vi leder efter i Kontoret for Økonomi og Indkvartering i Udlændingestyrelsen.

Om stillingen
Som kontorfunktionær i Kontoret for Økonomi og Indkvartering skal du indgå i Team Udbud og Indkøb. Teamet er nyoprettet og vil have det overordnede ansvar for kontrakter og indkøb i Udlændingestyrelsen. Teamet vil stå for indkøb og udbud på en bred vifte af opgaver, lige fra store entrepriser på asylcentrene til indkøb af kontorartikler og små indkøb af hardware i Udlændingestyrelsen.

Vi søger to skarpe kontorfunktionær til at hjælpe med at opbygge og stå for den daglige drift af opgaverne i teamet. Dine primære arbejdsopgaver vil være på indkøbsområdet, hvor du skal tage imod bestillinger og indkøbe varer og ydelser. Indkøbene består blandt andet af statsaftaler/SKI-aftaler, og derudover skal du foretage vurderinger af, om indkøbet er dækket af en aftale. Du vil også få en vigtig rolle i implementeringen af den nye statslige indkøbsportal. Endelig vil du få en bred samarbejdsflade i hele Udlændingestyrelsen.

Om dig
Du kan både lide at tage et stort ansvar og lære nyt. Vi forventer, at du har masser af gå-på-mod og er klar på at være med til at opbygge et godt team, hvor det er vigtigt, at du er serviceminded og god til at samarbejde.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • har øje for detaljen og er grundig
  • er god til at formulere dig klart og præcist på skrift og i tale
  • tager ansvar for egne opgaver
  • synes det er sjovt at arbejde i systemer som IndFak – eller hurtigt lærer det
  • er klar til at være skarp på, hvilke indkøb der er omfattet af statsaftaler/SKI
  • har interesse for jura og forvaltning

Din nye hverdag
Du skal arbejde i Kontoret for Økonomi og Indkvartering. Kontoret har udover de nævnte opgaver også ansvaret for Udlændingestyrelsens økonomi og regnskab. Herudover dækker kontoret økonomi i forhold til indkvartering af asylansøgere (asylcentrene) og det bygningsmæssige område i forhold til asylindkvartering.

I kontoret er vi engagerede i arbejdet, og vi lægger også stor vægt på et godt socialt miljø med en munter omgangstone samt en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid.

Som ansat i Udlændingestyrelsen tilbydes du fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din arbejdstid. Afhængig af dine arbejdsopgaver kan det eksempelvis omfatte en ugentlig hjemmearbejdsdag, en fire-dages-arbejdsuge eller nedsat tid. De konkrete vilkår aftales med din chef.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt teamleder Catrine Primdahl på telefonnummer 35 30 87 61 eller e-mail [email protected] eller Heidi Stenfeldt Fabricius på telefonnummer 35 30 83 34 eller e-mail [email protected].

Det bemærkes, at der vil blive foretaget en registermæssig undersøgelse af din person af Politiets Efterretningstjeneste med henblik på, at Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Det er samtidig en forudsætning, at du løbende kan bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse.

Vi forventer at holde samtaler i uge 8 og 9.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen.

Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger på Østerbro i København, men flyttes til Næstved, forventeligt den 1. april 2020. Du vil som medarbejder i Udlændingestyrelsen have forflyttelsespligt mellem styrelsens nuværende arbejdssteder i København og Birkerød og det kommende arbejdssted i Næstved.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen ”Sådan behandler vi persondata om dig – før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet”. Du finder folderen på vores hjemmeside: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0