Vikarstilling: akademisk medarbejder til team for arkitektur, design og kunsthåndværk - barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København V

Har du lyst til at arbejde med sekretariatsbetjening, projekter og kulturpolitiske og administrative udfordringer sammen med kollegaer, der brænder for kunsten? Og har du viden om og erfaring i at arbejde med kunsthåndværk og design

I Slots- og Kulturstyrelsens Center for Kunst og Biblioteker arbejder vi bl.a. med sekretariatsbetjening af Statens Kunstfond. Vi administrerer tilskudsordninger, indgår i nationale og internationale projekter og netværk og bidrager til betjening af kulturministeren.

Om stillingen

Arkitektur, design og kunsthåndværkteamet søger en akademisk medarbejder til udvalgsbetjening af Statens Kunstfonds udvalg for Kunsthåndværk og design, herunder projektledelse, koordinering og igangsættelse af initiativer, kommunikation samt understøtte udvalget strategisk, politisk og fagligt.

Herudover vil du som en del af Center for Kunst og Biblioteker indgå i det tværgående arbejde vedrørende Statens Kunstfond, herunder sagsbehandling og øvrig opgavevaretagelse.

Opgaverne i stillingen kan omfatte:

  • administrative sekretæropgaver for teamets tre udvalg under Statens Kunstfond, herunder tilskudsadministration
  • Planlægning, afvikling og evaluering af projekter og initiativer
  • planlægning af besøgsprogrammer for internationale kulturaktører
  • researchopgaver i forbindelse med div. taler, indstillinger, nyheder osv.
  • kommunikationsopgaver – input til det tværgående kommunikationsteam
  • Bidrag til ministerbetjening (notater, taler)
  • Udvikling af teamets øvrige opgaver inden for arkitektur, kunsthåndværk og design


Om dig

Du har en stærk faglig profil inden for kunsthåndværk og design og et solidt overblik over områdets interessenter. Du har en relevant videregående uddannelse og kendskab til eller lyst til at få erfaring med at arbejde administrativt med forvaltning af tilskud og i en politisk styret organisation og blive en aktiv del af en dynamisk arbejdsplads med et godt kollegialt fællesskab og stort eget ansvar.

Foranderlighed og omskiftelighed er en del af vores arbejde, og det er derfor vigtigt, at du kan trives med dette og husker at få bundet sløjfe på de løse ender.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • trives med at arbejde i et team med mange forskelligartede opgaver
  • har gode skriftlige formidlingsevner, hvad enten det drejer sig om notater, vejledninger, breve, ministertaler eller nyheder på nettet – både på dansk og engelsk.
  • er fleksibel, systematisk, omhyggelig og ansvarsfuld kan samarbejde professionelt med mange typer mennesker, og har et generelt kendeskab til kulturområdet
  • kan bidrage med at udvikle opgaverne med fokus på effektivitet og kvalitet.
  • Er kreativt tænkende og har kendskab til at arbejde med projekter og deadlines


Om os

Teamet for Arkitektur, kunsthåndværk og design er tilknyttet Billedkunstområdet i Center for Kunst og Biblioteker. Billedkunstområdet varetager sekretariatsbetjening af Statens Kunstfonds kunstfaglige udvalg inden for billedkunst arkitektur, kunsthåndværk og design samt for Statens Kunstfonds bestyrelse.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om et barselsvikariatet på 7 måneder med start den 1. oktober. Stillingen er en fuldtidsstilling som fuldmægtig. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerne.

Information og ansøgning

Du kan læse mere om os på www.slks.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Anette Østerby på tlf. 3374 4550 / [email protected] eller specialkonsulent Signe Marie Jacobsen på tlf. 3374 4508 / [email protected]

Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.slks.dk/job senest søndag d. 8. august. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 32-33. med henblik på ansættelse fra 1. oktober.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Slots- og Kulturstyrelsen. Slots- og Kulturstyrelsen yder faglig rådgivning til kulturministeren og bidrager til udformning og gennemførelse af regeringens målsætninger på kulturområdet. Ligeledes udmøntes tilskudsmidler til såvel enkeltpersoner som organisationer og institutioner, og vi indsamler, bearbejder og formidler oplysninger og resultater, der bidrager til at udvikle kulturlivet. Slots- og Kulturstyrelsen driver og vedligeholder desuden statens slotte, haver og kulturejendomme, og gennem faglighed og innovation skaber vi en bedre udnyttelse af ressourcerne således, at der bliver mere kultur for pengene. Styrelsen har ca. 500 medarbejdere

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2