Administrativ support til vores driftsorganisation med stor erfaring fra ledelsessupport og indkøb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vi søger en skarp administrativ medarbejder med stærke IT-kompetencer til Sekretariatet på Institut for Energikonvertering og - lagring (DTU Energi) ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Sekretariatet består af 8 medarbejdere, der beskæftiger sig med administrativ support til instituttets øvrige ansatte.

Indkøbs-Superbruger
Som medarbejder hos os skal du foretage indkøb i DTUs indkøbssystem, og fungere sammen med vores anden superbruger som hjælper i korrekt systembrug, forståelse af regler etc. for instituttets andre indkøbere (vores laboranter og teknikere). Vores forskerkolleger, der ikke har adgang til indkøbssystemet, skal du rådgive om indkøbsregler og retningslinjer. Du skal følge op på indkøbstallene, og sikre at vi som institut holder os i front når det kommer til at overholde vedtagen praksis. Dette arbejde foregår i tæt samarbejde med anden superbruger på instituttet, og med DTU Koncerns indkøbsfolk. Det vil derfor være en klar fordel, hvis du har praktisk erfaring med indkøb, gerne fra den offentlige sektor, og forstår hvordan indkøbsprocesser fungerer. Vi forventer en stor grad af selvstændighed, og en god evne til at kunne overskue og vurdere data.

Administrativ support til vores teams i driften
Vores instituts forskning og undervisning understøttes af vores teams af laboranter og teknikere. Til dem og deres teamledere søger vi dig, der kan understøtte årets gang i driften, være tovholder på administrative opgaver i teams, og understøtte teamlederne i at udføre den administrative del af ledelsen. Det involverer også tæt dialog med HR.

Både indkøbsarbejdet, og ovenstående support til teams indbefatter brug af mange forskellige It-systemer, såvel egenudviklede på instituttet som standardsoftware. Vi vil have brug for at du kan opdatere driftorganisationens sider på vores intranet, og navigere i det system, vi bruger til at håndtere processer i laboratorierne. Derfor har vi en forventning om, at du let sætter dig ind i brugen af nye IT-systemer, og evner at forstå dem så du kan understøtte andres brug af dem.

Som medarbejder i Sekretariatet vil der også være brug for at kunne træde til, og hjælpe med de opgaver, der i øvrigt løftes af Sekretariatet.

Personlige egenskaber
Vi leder efter en venlig og imødekommende person, der arbejder struktureret og analytisk. Du skal kunne balancere mellem at være rammesættende og supporterende. Du skal trives i et travlt miljø, hvor der også vil være brug for at løse opgaver af mere praktisk og rutinemæssig karakter. Og vigtigst af alt skal du kunne lide at arbejde sammen med mange forskellige mennesker fra mange forskellige kulturer. Vores institut tæller omkring 30 forskellige nationaliteter.

Administrativ uddannelse og erfaring
Vi forestiller os, at du har en mellemlang videregående uddannelse med fokus på administration og handel. Vi lægger særligt vægt på at du har erfaring med økonomisystemer, meget gerne Oracle, og at du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale. Vi forventer, at du har flere års erfaring fra et lignende job, hvor support og indkøb har været en vigtig del af dit job, og generelt leder vi efter en profil som er stærk på administrative processer med en praktisk hånd.

Hvad tilbyder vi dig
Vi kan tilbyde et spændende job på en attraktiv arbejdsplads med gode kolleger og god omgangstone. Instituttets sektioner er sammensat af mere end 30 nationaliteter, og du kommer til at arbejde i et spændende forsknings- og uddannelsesmiljø med god mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) eller overenskomst for akademikere i staten afhængig af uddannelsesmæssig baggrund.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest mandag den 16. august 2021.

Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sekretariatsleder Christina Stenderup Jensen [email protected] / telefon 9351 1094 (er dog på ferie fra d. 19. juli - 8. august).

Samtaler forventes afholdt hurtigst muligt efter ansøgningsfristen. Ansættelse snarest muligt eller pr. 1. november.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Tirsdag den 03. august 2021

Lignende jobs

  • Sagsbehandler til indsatsen for sygemeldte borgere...

    Vores ene kollega flytter til Jylland og en anden kollega går på barsel, så vores team mangler lige om lidt to sagsbehandlerkolleger, der vil være med til at gøre en forskel for sygemeldte borgere..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Teknisk Client Specialist til udvikling og adminis...

    Har du øje for de gode brugeroplevelser? I rollen som Client Specialist vil dit ansvar ligge i at sikre en effektiv administration og teknisk support af [xxxxx]’s 3000 medarbejdere. Du vil spille .
    • Administrativ medarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Senior Strategy Partner

    Would you like to be part of shaping the strategic direction and processes for a newly established Senior Vice President (SVP) area in Product Supply? Do you thrive in a complex stakeholder landsca..
    • Administrativ medarbejder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Administrative Service Coordinator

    Er du servicemindet med gode kommunikationsevner? Og motiveres du af at yde support på tværs af en større afdeling med høj grad af interaktion med mange forskellige stakeholders? Så har du nu mulig..
    • Administrativ medarbejder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 4
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 3
13. august 2024 4
12. august 2024 6
11. august 2024 6
10. august 2024 6
9. august 2024 7
8. august 2024 7