Er du frisk på udfordringer, så er du måske vores nye HR Rådgiver i Korsør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Ser du dig selv arbejde i et spændende og udfordrende miljø med både civile og militære kolleger? Brænder du for at arbejde med mange HR-aspekter og evner du at sætte kundens behov i centrum? Vil du være en del af et fagligt stærkt team med høje ambitioner, godt humør og højt tempo? Så er du lige den kollega, vi søger som HR-partner til Søværnets enheder på Flådestation Korsør.

Om os

Vi støtter operationaliseringen og implementeringen af HR-strategien gennem rådgivning og støtte til chefniveauet og centrale medarbejdere i Søværnets administrative fællesskab.

Du ansættes i Forsvarsministeriets Personalestyrelse, hvor vi er en del af Rådgivningsafdelingen som består af ca. 100 medarbejdere der er centreret i Karup og Ballerup. Vores sektion HR-Partner niveau III, er på 28 medarbejdere, fordelt på 14 forskellige tjenestesteder i hele landet.

Om stillingen

Vi søger en ny kollega til vores team i Korsør. Her er målet, at du med din rådgivning og støtte vil bidrage væsentligt til chefernes opgaveløsning inden for HR.

Du vil primært skulle:
- Rådgive chefniveauet inden for personelforvaltning.
- Medvirke til opbygning og styrkelse af tværfagligt samarbejde.
- Støtte og rådgive i forhold til rekruttering og fastholdelse.
- Bidrage med relevant ledelsesinformation.
- Skabe synergi inden for HR på tværs af koncernen.
- Deltage i diverse mødefora.

Stillingsindholdet vil blive justeret, så det passer til din uddannelsesbaggrund.

Arbejdstiden ligger udgangspunkt inden for daglig tjenestetid, dog kan der i perioder forekomme merarbejde og nogen rejseaktivitet i forbindelse med deltagelse i seminar, møder osv.

Om dig

Du er seniorsergent, chefsergent eller civil, har minimum 4 års bred HR-erfaring, med indsigt i såvel administrative processer som udviklingsprojekter. Er du civil, har du en kontoruddannelse suppleret med en relevant efteruddannelse samt en solid erfaringsbase eller du har en akademisk uddannelse.

Som person er du imødekommende, selvstændig, energisk, har masser af gåpåmod med særlig flair for tværorganisatorisk samarbejde. Det er et væsentligt parameter, at du trives i en organisation med stor kompleksitet og i spændvidden mellem stærke traditioner på den ene side og ønske om forandring på den anden. Du er moden og robust med høj integritet og vedholdenhed.

Vi forventer, at du er serviceminded og professionel med fokus på løsningsmodeller. Du sætter en ære i en positiv dialog og er god til at kommunikere både i skrift og tale. Du er opsøgende og nysgerrig på nye relationer og arbejdsopgaver. Du er omstillingsparat, da prioriterede opgaver kan forandre din planlagte arbejdsdag.

Du har gode IT-kompetencer i Microsoft Office, og erfaring med DeMars (SAP R3) er en fordel.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med fast tjenestested i Korsør.

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst.

Hvis du har en militær baggrund, har du som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer. Endvidere er ansættelsen betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef Kim Birkmose Schmidt på telefon 41 32 03 45.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 30. august 2019. Samtaler afholdes i Korsør den 9. september 2019. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt dog senest 1. november 2019.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter for uddannelse mv.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet, herunder HR-driften inden for Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Værnsfælles Forsvarskommando, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen samt funktionelle styrelser, herunder Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og Personalestyrelsen m.fl.
FPS støtter koncernens styrelser og myndigheder bl.a. gennem rekruttering til koncernens uddannelser og ca. 19.500 faste civile og militære stillinger samt 3.500 stillinger i reserven, rådgivning om HR-forhold, indkaldelse til Forsvarets Dag og værnepligt, forhandling af overenskomster og støtte til veteraner og pårørende. FPS har det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag.
FPS er som arbejdsplads kendetegnet af høj faglighed, fokus på videndeling og gode menneskelige relationer samt et godt og velfungerende arbejdsmiljø.
Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer rundt omkring i hele landet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Korsør
  • Fredag den 30. august 2019

Lignende jobs

  • Department Assistant

    Are you a team player with a service-oriented mindset and a positive attitude? We have an exciting opportunity for you to join our team as a department assistant for PP Production Support. In this .
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Konsulenter til Sekretariatet i Det Nære Sundhedsv...

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Høj service er nøgleordet for os, og vi søger en kollega, der .
    • Administrativ medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Kontorassistent til VS-afdeling

    Er du servicemindet, fleksibel og struktureret? Trives du i en koordinerende rolle, hvor samarbejde og opfølgning er en del af hverdagen? Har du lyst til at indgå i en uformel og dynamisk afdeling..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Byggesagsbehandler – Bliv en del af den spændende ...

    Om jobbet Vi søger en engageret byggesagsbehandler, som enten allerede har erfaring eller er motiveret for at lære byggesagsbehandling. Hos os bliver du en del af et ambitiøst og dynamisk team, h..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Korsør over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3