Alsidigt kontor Loppe søges til en Loppetjans

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense NØ

Vi har fået vokseværk og har lige flyttet vores webshoplager og administration til nye lokaler i Odense NØ. Vi mangler derfor en kontorassistent med sans for detaljen, der har lyst til at være med til at udvikle vores virksomhed og tage ansvar for den daglige drift af kontoret.

Du vil stå for den daglige bogføring i Uniconta både i forhold til debitor, kreditor samt lager. Du vil have ansvaret for at der bliver indberettet de rigtige løntimer og sørge for at diverse refusioner bliver indberettet til de offentlige myndigheder.

Du skal være kundemindet og kunne tage telefonen med et smil da du sammen med vores webpersonale skal være med til at sørge for at vores kunder og i særdeleshed vores B2B kunder får en god kundeservice. Du vil have kontakt til vores leverandører og sikre at de indgåede aftaler bliver overhold.

Som en del af vores virksomhed uddanner vi hvert år cirka 8 hundefrisører og det vil være dit job at sikre at de interesserede bliver tilmeldt og får de relevante papirer på de korrekte tidspunkter. Derud over så planlægger vi at afholde flere kurser i fremtiden hvor du vil få ansvaret for at arrangementerne køres professionelt.

Som en del af dit job hos os, så skal du kunne påtage dig diverse a hoc opgaver som kan være alt fra at læse korrektur på en tekst til at sørge for at der bliver indkøbt kontorartikler og andre sekretæropgaver.

Vi forventer at du har relevant uddannelse og kan tale/skrive Dansk da der er meget skriftlig kommunikation.

Vi kan tilbyde:

- Et spændende job i en ekspanderende virksomhed, hvor man har indflydelse på sin egen hverdag og hvor ideer er velkomne.

- En ansvarsfuld stilling hvor der forventes diskretion

- At være en del af et team, der arbejder målrettet på at styrke vores position på markedet inden for B2B og B2C salg.

Hvad er en Loppetjans?

Loppetjansen startede i 2003 med salg af dyreartikler, som et udspring fra Karins Trimmesalon, der stadig er en del butikken. Vi startede som pionerer i websalgsbranchen med Danmarks første webshop inden for dyreartikler og har siden holdt os foran vores konkurrenter hvad angår kundeservice og varekvalitet.

Vi har flere gange udvidet vores butik i Nyborg og har i dag over 350 kvm spændende butik centralt placeret i Nyborg samt vores webshop og administration på 800m2 beliggende i Seden.

Er du den Kontor loppe vi ikke kan undvære, så send en ansøgning til Stine Knudsen på [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense NØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense NØ
  • Mandag den 31. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense NØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense NØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Odense NØ over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1