Genopslag: Døgninstitutionen Vesterlund søger afdelingsleder - Kan du sikre et fagligt fællesskab, koordinere et over...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SV

Så har vi et vældigt meningsfuldt job til dig som afdelingsleder på Vesterlund – med opstart 1. juni 2022 eller snarest derefter.

Fakta om Vesterlund
Et fleksibelt døgninstitutionstilbud til børn i alderen 2-14 år, hvor kerneopgaven er udredning og anbringelse.

Vesterlund har kapacitet til at tage imod op til 16 børn, og målgruppen er aldersmæssigt og udviklingsmæssigt meget bred. Generelt for målgruppen er, at børnene har været udsat for omsorgssvigt og traumatiserende oplevelser i opvæksten og kan have en impulsstyret, grænsesøgende og udadrettet adfærd.

Personalegruppen består af 12 pædagoger, heraf en faglig koordinator, som arbejder i skiftende dag- og aftenvagter i to teams. Ud over pædagoggruppen har vi to pædagogmedhjælpere, to psykologer tilknyttet, to nattevagter (vågne), en husassistent, en pedel, en sekretær og dig som leder. Derudover modtager vi en pædagogstuderende hvert halve år.

Den primære pædagogiske opgave er at være i udviklingsstøttende samspil med børnene og udarbejde daglige observationer i dagbogssystemet Sofus ud fra fastsatte mål og delmål for det enkelte barn. Efter to måneder skal den første rapport sendes til myndigheden og herefter sendes et supplement hver 3. måned. Rapporten udarbejdes af kontaktpædagogerne i et tæt samarbejde med psykologen, som er ansvarlig for at lave børnepsykologiske undersøgelser.

Endvidere er koordineringsopgaver, såsom tilrettelæggelse af arbejdsplaner, modtagelse af børn, mangeartede møder med forskellige instanser omkring børn, en del af de spændende opgaver. Du har bl.a. medansvar for den daglige drift, pædagogiske metoder, personaleprocesser, godt arbejdsmiljø og driftsøkonomi.

Som afdelingsleder bliver du en del af et dynamisk ledelsesteam i Center for Dag- og Døgntilbud, et ledelsesfagligt inspirerende miljø med gode muligheder for kollegiale udvekslinger og deraf indsigter på dine personlige såvel som dine ledelsesfaglige kompetencer. Vi har en kultur og struktur, hvor du vil blive inddraget i den videre udvikling af Vesterlund og på tværs af tilbuddene.

Vi ved
At god ledelse gør en kæmpe forskel. God ledelse er en væsentlig del af forklaringen på forskellen mellem succes og fiasko, vellykket eller mislykket, gode resultater eller dårlige resultater. God ledelse giver kræfter, dårlig ledelse suger og sluger energi. Du skal derfor søge, hvis du er optaget af og mener, at have kompetencer for at producere den gode ledelse for Vesterlund.

Vi søger
En afdelingsleder med en stærk lederidentitet - du skal være dit ansvar, i forhold til andre mennesker, bevidst. Din personlige indsigt, og ønske om udvikling af egen ledelse, må gerne kombineres med en faglig identitet, men sidstnævnte må aldrig have overtaget.
  • Du ser dig selv som træner og rollemodel i at fremme kompetente, energiske og entusiastiske medarbejdere.
  • Du kan tydeliggøre dit lederskab, så det giver mening og skaber klare forventninger.
  • Du er drevet af at gøre en forskel og levere bedre kvalitet på alle områder.
  • Du er i stand til at inddrage bredt og sætte ambitiøse, realistiske og kvalificerede mål, følge op på mål og sikre fremdrift.
  • Du har en personlig gennemslagskraft.
  • Du har egenskaber, som gør dig i stand at sætte fokus på driften, og implementere ny viden i driften.
  • Du har erfaring med udarbejdelsen af pædagogiske behandlingsplaner.
  • Du er god til skriftlig såvel som mundtlig kommunikation, så du kan videreudvikle kvalitetskrav for målstyring, behandlingsplaner og statusrapporter.

Hvis du kan spejle dig i denne lederprofil, vil vi glæde os til at modtage din henvendelse og herefter din ansøgning.

Vi vil tilbyde dig
  • Et udviklende lederskab i Døgnspecialet i Center for Dag- og Døgntilbud, i tæt samarbejde med de øvrige afdelingsledere, hvor visionen er at skabe fælles holdånd i lederskabet, og derigennem sikre udvikling af dig og den kerneopgave vi er ledere af.
  • En dynamisk udviklingsplan for din egen udvikling som leder, i et tæt samarbejde med din nærmeste leder og dine lederkollegaer. En udviklingsplan som jævnligt evalueres.
  • En arbejdsplads hvor vi eksperimenterer, er nysgerrige, undersøgende og inviterer ind i læringsmiljøer.
  • Rum til at udøve personale- og fagledelse, bakket godt op af et kompetent og ansvarligt administrativt hold.
  • Et positivt og udviklingsorienteret arbejdsmiljø med engagerede, kreative og inspirerende medarbejdere.
  • Sparring, feedback og nærvær.


Arbejdsstedets adresse
Gemmavej 17, 9200 Aalborg SV.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er omfattet af lokal løn. Øvrige løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Der indhentes straffe- og børneattest inden endelig ansættelse.

Har du brug for yderligere information om afdelingslederstillingen, eller ønsker at se de fysiske rammer på Vesterlund, er du velkommen til at tage kontakt til leder af Døgnspecialet John Kollerup Madsen på tlf. 2076 9593 eller Centerchef Mariann Boje Jones på tlf.2519 9270.

Ansøgningsfristen er den 20. april 2022. Ansættelsessamtalerne afvikles den 27. april 2022.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1f3a76cc)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg SV
  • Onsdag den 20. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 2
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 2
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2