Ambitiøs Serviceleder til Danmarks førende Brand & Sikring afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Vil du være en del af Danmarks største og førende Brand & Sikring afdeling – og drives du af at lede service- og projektopgaver sikkert i mål? I Kemp & Lauritzen søger vi en ambitiøs og relationsskabende serviceleder med stort drive til brandområdet på Sjælland.

Dit ansvarsområde og nøgleleverancer

Som serviceleder får du ansvaret for at skabe og opretholde stærke kunderelationer og samtidig drive salg til vores eksisterende kunder på hele sjælland.

I denne rolle vil din dagligdag være inkludere en palette af forskelligartede opgaver. Det er derfor vigtigt, at du motiveres af stor afveksling og selvstændighed. Det ene øjeblik er du i gang med serviceopgaver, projektstyring og –opfølgning, mens du det næste øjeblik er i gang med tilbudsberegning, materialebestilling eller fakturering. Du forstår samtidig at have kunders behov i fokus og at koordinere medarbejderressourcerne på en engagerende måde, således at tilfredsheden blandt både medarbejdere og kunder opretholdes på et højt niveau.

Din baggrund

  • Du har en relevant teknisk baggrund gerne kombineret med erfaring fra branchen

  • Du har kendskab til brandsikring – dit ansvarsområde vil dække hele den brandtekniske palette, såsom ABA, AVA, ABDL, ABV og AGA etc.

  • Du har måske arbejdet som serviceleder i en anden virksomhed eller på anden måde dokumenteret ledelseserfaring og forstår at motivere dine medarbejdere

  • Med dit stærke kundekendskab og netværk skaber du gode salgsresultater og du har et konstant fokus på pleje af dine kunderelationer


Personlig profil

  • Din energi smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig med

  • Du er målrettet og tager et stort ejerskab for dine opgaver

  • Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så aftaler gennemføres rettidigt og tilfredsstillende

  • Det er afgørende for succes i jobbet, at du arbejder selvstændigt og struktureret ligesom dine gode samarbejdsevner gør dig i stand til at kommunikere problemfrit med alle niveauer af medarbejdere og alle kundetyper


Dine muligheder

Brand & Sikring er i stærk udvikling og tilbyder ledende sikringsløsninger. Vi er mere end specialister, når det gælder brand og sikring af vidt forskellige typer bygninger. Vi skaber tryghed, begrænser skader og sikrer et minimalt driftstab for vores kunder. Vi gør os umage og tager kvalitet personligt.

Som en del af teamet træder du ind i en spændende og udfordrende lederstilling i en dynamisk og udviklingsorienteret afdeling. Du får mulighed for både faglig og personlig udvikling samt et engagerende arbejdsmiljø med frihed under ansvar og plads til forskellighed.

Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start og vil derfor komme ind i rollen med grundig oplæring som en del af vores team af serviceledere på brand.

Kemp & Lauritzen tilbyder en attraktive løn- og ansættelsesvilkår med sundheds- og pensionsordning. Arbejdssted vil være i Albertslund.

Du kan læse meget mere om Kemp & Lauritzen på www.kemp-lauritzen.dk, og er du interesseret i yderligere detaljer omkring stillingen er du meget velkommen til at kontakte: Anders Dupont Larsen på mail: [email protected] eller på telefon 20907064.

Ansøgning
Vi holder samtaler løbende, og vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV og andre relevante dokumenter.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og til at byde dig velkommen som vores nye kollega.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Albertslund
  • Torsdag den 31. december 2020

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 6
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 4
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 3
21. august 2024 4
20. august 2024 3