Afdelingsleder til bygningsskade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Afdelingsleder til bygningsskade

Er du en dygtig personaleleder som motiveres af at levere gode kundeoplevelser - og har du tilmed erfaring i at lede i en kompleks drift, så har vi jobbet til dig som leder af Topdanmarks bygningsskadeafdeling i Ballerup

Til Topdanmarks bygningsskadeafdeling søger vi en erfaren afdelingsleder som drives af at arbejde med mennesker – og derigennem formår at løfte motivationen og kompetencerne på et område, som er i konstant forandring. I bygningsskade er nogle opgaver komplekse og langstrakte, mens andre er ensartet og med kort proces. Ens for alle er, at de skal løses i høj kvalitet og rettidigt. Derfor er fokus på mulighederne i løbende effektivisering, og interesse for processerne vigtige egenskaber og afgørende for, at vi kommer i mål med vores høje ambitioner for kundeoplevelsen.

Jobbet

Vi søger en dygtig og erfaren leder, som ikke er bange for at ”smøge ærmerne op” og gå forrest. I afdelingen håndteres alle former for bygningsskader på alle Topdanmarks 3 store forretningsområder privat, erhverv og landbrug. Fælles for alle skader er, at de håndteres af vores dygtige skadebehandlere fra skrivebordet. Afdelingen består af ca. 25 skadebehandlere i direkte reference.

I din arbejdsdag vil du skulle varetage opgaver som:

  • Ledelse af din afdeling– og herunder udvikling af den enkelte medarbejder
  • Tæt samarbejde med den resterende ledergruppe i bygningsskade
  • Styring og optimering af driften
  • Udvikling og optimering af processer for forbedring af effektivitet, kvalitet og kundeoplevelsen

Det er vigtigt at vores nye leder er i stand til at holde hovedet koldt i travle perioder og forstår at hæve sig op, se helhederne og eksekvere konsekvent. Vi er rigtigt gode til at hjælpe hinanden på tværs i hele skadeorganisationen, men når det har regnet eller blæst over Danmark, går det stærkt i bygningsskade.

Vores nye kollega

Du kommer sandsynligvis fra en lederstilling i forsikrings - eller pensionsbranchen eller andre beslægtede kundeservicebrancher. Det er klart en fordel hvis du kender til forsikringsbranchen og gerne bygningsforsikring. Vigtigst af alt er det dog, at du er en dygtig personaleleder, som har vist gode resultater, og som brænder igennem med god energi og engagement. Du skal være stærk på talerstolen, men du skal i høj grad også mestre 1:1 samtalen.

For at få succes som leder i bygningsskade, er det vigtigt, at du:

  • Har erfaring med personaleledelse – og motiveres af at skabe gode resultater gennem andre

  • Motiveres af at have kunden i fokus i arbejdet med medarbejderne og processerne
  • Forstår potentialet i at skabe gode relationer og tillid, både i ledergruppen og hos medarbejderne
  • Har erfaring med at anvende data som et vigtigt supplement til driftsledelse og 1:1 opfølgning
  • Kan se vigtigheden i at få ”jord under neglene” og er klar til at gå forrest og være det gode eksempel
  • Udviser rettidig handlekraft og har erfaring som beslutningstager i komplekse sammenhænge
  • Har lysten og evnen til at drive forandringer
  • Har en ydmyg tilgang til at lære nyt, og er åben omkring egne udfordringer og styrker

Hvem er vi

Bygningsskade består af 2 bygningsskadeafdelinger – en taksatorafdeling samt en storskadeafdeling, herudover er vi også en ejerskifte - og byggeskadeafdeling. Sidst med ikke mindst er det også i bygningsskade, at Topdanmarks beredskab for vejrligshændelser er forankret.

Medarbejderne i de 2 bygningsskade afdelinger er overvejende byggeteknisk funderet og har derfor stor teknisk viden. De arbejder alle med sagsejerskab og har ansvaret for kunden fra start til slut. Der arbejdes med bygningsskader på alle forretningsområder Privat, Erhverv og Landbrug. Vi balancerer dagligt at levere gode kundeoplevelser i en høj kvalitet samtidig med, at vi altid er tilgængelige på alle de kanaler, kunderne kontakter os på.

Kontakt og ansøgning

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Skadechef for bygningsskade Martin Wamsler, telefon 3065 1465.

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 5. august 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag.

Mod til at være på forkant
I Topdanmark er du en del af en organisation, hvor det er hurtigt at få ting til at ske. Med vores succesfulde skadeforsikrings- og innovative pensionsforretning giver det dig et stærkt ståsted for at præge en meningsfuld arbejdsplads. Vi har ressourcerne og viljen til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det gør os til en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan være med til at sætte retningen. Du får mandat og råderum til at løse din ledelsesopgave. Det giver dig energi til at skabe resultater sammen med dine medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Onsdag den 05. august 2020

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 11
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 12
10. september 2024 11
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 11
30. august 2024 13
29. august 2024 13
28. august 2024 13
27. august 2024 13
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 15
23. august 2024 15
22. august 2024 14
21. august 2024 16
20. august 2024 17