Rekrutteringsfirma

Team Leader Customer Service

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Team Leader Customer Service



Aktieselskabet Einar Willumsen



Til en nyoprettet stilling søger vi en Team Leader, der vil være ansvarlig for vores Customer Service Group-team i Danmark og Sverige hos Einar Willumsen. Vi søger dig, der har erfaring med at yde den bedste kundeservice, er en holdspiller og holder af en alsidig hverdag.

Stillingen


Einar Willumsen er en salgsdreven virksomhed, og Customer Service Group er en central og vigtig del af værdikæden. Som følge af Einar Willumsens vækst og kontinuerlige udvikling søges en Team Leader for Customer Service Group. Customer Service Group har daglig tæt kontakt med kunderne i Norden og Europa omkring blandt andet tilbud, vareprøver, dokumenter, ordrer og leveringer. Dette sker i tæt samarbejde med kollegaer fra salgsafdelingen, supply chain samt produktudvikling.

Einar Willumsen er en dansk fondsejet produktionsvirksomhed med hovedkvarter og produktion i Brøndby samt produktion i Malmö. Historien går mere end 120 år tilbage og har siden 1956 været fondsejet af Fabrikant, Einar Willumsens, Mindelegalt. Deres nok stærkeste styrke er de dedikerede teams, der sammen formår at arbejde hurtigt, effektivt og omstillingsparat, for derigennem at kunne møde deres kunders krav om hurtighed og kvalitet.

Du har en solid forretningsmæssig forståelse og er hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver, demonstrere overblik og du udviser et stort engagement. Du evner at tænke i store linjer og løsninger, og udviser handlekraft uden at miste interesse og respekt for detaljerne. Du er omstillingsparat, serviceminded, arbejder struktureret og fokuserer på at få opgaverne løst. Du mestrer diverse IT-systemer og er en stærk kommunikator i skrift og tale på både dansk og engelsk. At kunne forstå og gøre sig forståelig på svensk vil være et stort plus.

Arbejdsopgaver


Du vil blive en del af et erfarent team, der gør hvad de kan, for at levere den bedste service til kunderne. Jobbet har et varieret indhold og består i hovedtræk af følgende primære arbejdsopgaver (en ufuldstændig liste):

  • Ordrehåndtering, udarbejdelse af tilbud, oprettelse af prøveforsendelser, håndtering af dokumentation, telefonkontakt, etc.
  • Supportere og lede teamet
  • Sikre vedligeholdelse og løbende udvikling af processer og rutiner – herunder ensartede arbejdsprocesser i Danmark og Sverige
  • Sikre implementering af IT-systemer (NAV opdatering samt CRM-system)
  • Sikre udvikling af teamet
  • Support til Sales & Innovation Director, som du vil referere til

Kandidaten


Du har praktisk erfaring fra customer serviceområdet og også gerne som team leader for customer service. Via stort engagement og drive bidrager du til, at Einar Willumsen giver vores kunder den bedste service. Du er en god sparringspartner for dine kollegaer i teamet samt for resten af organisationen.

Som person er du imødekommende, positiv, pragmatisk, god til at samarbejde og motivere andre. Du kan kommunikere på alle niveauer og har en positiv energi og lyst til at bidrage til den gode stemning. Du går op i detaljer uden at være fanatisk og er vant til at tage selvstændigt ansvar for opgaver, som ikke altid er lette eller hurtige at gennemføre, samt at skabe resultater. Du har lyst til at udfordre eksisterende rutiner, når det giver mening.

Du er systematisk, struktureret og formår at finde løsninger. Du respekterer deadlines og kan være fleksibel, når det gælder om at løse problemer hurtigt og effektivt. Du er proaktiv, ambitiøs samt opsøgende og vil på den måde have gode muligheder for at opnå succes i stillingen.

Vi forventer, at du kommer med følgende kvalifikationer:

  • Prioritere dit arbejde og kan bevare overblikket i pressede situationer
  • Håndtere skarpe deadlines
  • En stærk kommunikator
  • Arbejder effektivt samt ser muligheder fremfor begrænsninger
  • Sætter en ære i at gøre tingene rigtigt, samt er detaljeorienteret
  • Holdspiller og har viljen til at udføre såvel rutineopgaver som nye opgaver

Vi forventer, at du kommer med følgende kompetencer:

  • Målrettet og ansvarlig
  • Ordentlig og hæderlig
  • Ambitiøs med et højt drive

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Konsulent Thorsten Andersen på telefon +45 6120 2803. Vi læser ansøgninger i takt med vi modtager dem og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted: Brøndby
Reference:2120.477
Virksomhed: Aktieselskabet Einar Willumsen


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3