Børneinstitutionen [xxxxx]/Solsikken søger en afdelingsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Har du lyst til at prøve kræfter med ledelse af en 0-6 års institution, hvor pædagogisk faglighed vægtes højt, så er det måske dig vi leder efter. Vores ene afdelingsleder gennem 9 år har nye drømme, og derfor søger vi en ny afdelingslederleder og kollega.

Hvad ønsker vi os?
Børnene ønsker en nærværende voksen, der kan samarbejde ind i fællesskabet, lave trygge, understøttende læringsmiljøer, de kan vokse og udvikle sig i. En voksen der kan lide at lege, både inde og ude.

Kollegaerne ønsker nærværende ledelse, der lytter til dem og samarbejder. En afdelingsleder, der skaber dialoger, der giver mening. Kollegaerne vil gerne have faglig sparring og refleksion. De vil gerne have ledelsesdeltagelse på deres stuemøder og opbakning til vores evalueringskultur. De og dine lederkollegaer forventer, at du inddrager dem, passer på vores arbejdsmiljø, så vi kan fortsætte med at trives og udvikles. De ønsker sig en afdelingsleder, hvis hjerte banker for pædagogikken, børnene, forældrene, kerneopgaven og samarbejdet. En afdelingsleder der anerkender deres indsats og støtter dem.

Forældrene ønsker en synlig afdelingsleder, der møder dem dialogisk og lytter. En afdelingsleder der ved, at alle forældre ønsker det bedste for deres børn, men vi kan have forskellige forudsætninger. En god tydelig kommunikation, der inviterer til samarbejde og partnerskab.

Dine afdelingslederkollegaer ønsker sparring om hverdagens opgaver og en oplevelse af at I kan supplere hinanden. Dialoger der skaber retning og udvikling.

Din dagtilbudsleder ønsker en afdelingsleder med pædagogisk erfaring og som kan se og mærke høj faglighed og fremragende pædagogisk kvalitet, og sætte relevant ind med feedback, der vedligeholder og forfiner. Du tør arbejde med dig selv og tage dit ledelsesrum, og samtidig spille ind i fællesskabet med lyst og energi. En afdelingsleder der vil være i tæt samarbejde med dagtilbudslederen, tør bede om hjælp og ser nysgerrighed som interesse og tillid. Din dagtilbudsleder vil også kræve, at du kan løse og håndtere driftsopgaverne i en daginstitution. Du skal kunne planlægge vagtskema og få dagen til at hænge sammen, også på de dage, hvor vi alle sammen kommer til at løbe lidt stærkt.
Du skal kunne videndele, også i vores store fællesskab og kunne arbejde selvstændigt og ansvarligt med at følge opgaver til dørs. På den måde får vi udnyttet viden og faglighed. Du skal kende den nye styrkede læreplan og have faglige overvejelser omkring, hvordan læringsmiljøet skal tilrettelægges, så børnefællesskaberne trives og udvikles. Du skal arbejde ind i vores arbejdsmiljø, så vi alle fortsat trives og udvikles. Du skal kunne begå dig digitalt og kunne arbejde både i Word, AULA, Teams og Outlook. Du skal have lyst til at udvikle dine kompetencer via kurser og uddannelse.

Så hvem er vi egentlig
Herlevgård/Solsikken er en sammenlagt institution med fælles ledelse. Vi er tre afdelingsledere og en dagtilbudsleder. Vi har fire vuggestuegrupper, seks børnehavegrupper samt børn på enkelt-integrerede pladser. Vi er en personalegruppe med en solid pædagogisk erfaring. Vi er en uddannelsesinstitution og modtager pædagogstuderende fra KP og PAU-studerende. Vi har madordning og har et køkken i hvert hus med en køkkenmedarbejder, der hver dag producerer mad til alle børn og voksne.

Den ledige afdelingslederstilling er i Herlevgård afd. 25. Du vil have tid til ledelse og også have tid i børne-fællesskaberne. Lige nu vil stillingen ikke være tilknyttet en bestemt stue, da vi vægter god faglig sparring og feedback til alle børnegrupperne. Hvis du slet ikke kan leve med ikke at være tilknyttet en bestemt stue, så er vi til at tale med, og vi finder en løsning.

Husene har hver deres legeplads. Vi nyder både at kunne værne om hvor små enheder, men også at kunne trække, på de fordele der er ved at være et stort pædagogisk kollegafællesskab. Vi har et godt arbejdsmiljø og en god samarbejdskultur. Vi mødes omkring det, der giver mening for børnene og de voksne, men hverdagen tager sit udgangspunkt i de små enheder.

Vores tilgang
I institutionen arbejder vi ud fra elementerne i Den nye styrkede læreplan. Vi arbejder både med planlagte aktiviteter i mindre børnegrupper, men vi griber også de øjeblikke, der opstår og følger børnenes spor. Vi har i dagligdagen meget fokus på at udvikle børnenes relationelle kompetencer, børnenes sprog og kommunikative kompetencer og deres lyst til bevægelse. Vi gør os umage for at åbne det enkelte barn og børnegruppens nysgerrighed på hinanden, fællesskabet og omverden. Vi ser relationer, samspil, positivt understøttende og udviklende feedback og dialoger med børnene, som et bærende udgangspunkt i barnets dannelse og udvikling.

Vi analyserer og reflekterer over vores pædagogiske praksis, så vi i fællesskab skaber og udvikler nogle omsorgsfulde og æstetiske læringsmiljøer med fokus på bl.a. børnefællesskaber, dannelse, børneperspektiver og et fælles barnesyn. Vi arbejder med ICDP, hvor vi er optaget af samspil, barnesyn, tilgang og relationer. Vi uddanner løbende personalet i ICDP.

Vil du besøge os?
Det vil være super dejligt, hvis du har lyst til at komme forbi til en kop kaffe, så ring gerne til dagtilbudsleder Jane på 60930839 og lav en aftale.

Løn og ansættelsesvilkår
Det drejer sig om en fast stilling på fuld tid med start snarest. Stillingen er i Herlevgård afd. 26.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes i daginstitutionerne i Herlev Kommune.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 15. november 2022 kl. 12.00.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Tirsdag den 15. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hvidovre

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herlev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 4