PPR i [xxxxx] søger faglig leder af særlige undervisningstilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Det Udgående Ressourceteam/PPR i Herlev kommune søger en faglig leder af særlige undervisningstilbud og mellemformer på Herlev kommunes folkeskoler.

Kan du fagligt lede etableringen og implementeringen af særlige undervisningstilbud og mellemformer på tværs af de tre folkeskoler i Herlev kommune, så skal du søge denne nyoprettede stilling.

Behovene på det specialiserede børneområde er stigende i hele landet. Læringsmiljøer i skole- og dagtilbud er under pres og samtidig segregeres flere børn fra de almene fællesskaber. I Herlev kommune skal vi derfor i de kommende år, i fællesskab skolerne imellem, finde nye veje og skabe nye løsninger både fagligt og økonomisk. En del af løsningen er at etablere nye særlige undervisningstilbud som er lokalt forankret på de tre folkeskoler.

Du vil som faglig leder være forankret i Det Udgående Ressourceteam/PPR og her indgå i et team med leder og souschef. Dine primære opgaver vil ligge på skolerne i tæt samarbejde med skolelederne, de faglige ledere og skolernes egne ressourcepersoner.

En af dine første store opgaver bliver at varetage opstarten af en NEST klasserække. Vi er i fuld gang med at uddanne medarbejdere både medarbejdere på én af vores skoleafdelinger og fra Det Udgående Ressourceteam i NEST metoden. Til maj starter det første hold op i en indskolingsklasse. Vi har endvidere startet et mindre gruppetilbud i sommeren 2022. En af dine primære opgaver vil også blive udvikling og forankring af dette tilbud.

Du vil derfor i en længere periode have mange opgaver på én af skolerne, og kommer derfor til at indgå i et opgavefællesskab med det lokale ledelsesteam – herunder deltage i deres ledermøder med henblik på et tæt samarbejde.

Herudover vil du i kraft af din forankring i ledelsesteamet i Det udgående Ressourceteam/PPR sammen med leder og souschef deltage i understøttelsen af det øvrige tværprofessionelle samarbejd herunder understøtte sammenhængen mellem lokale tilbud, tiltag på øvrige skoler og den fælleskommunale opgave med at sikre stærke læringsmiljøer og deltagelsesmuligheder for alle børn.

Om stillingen
Det Udgående Ressourceteam/PPR ligger i Center for Dagtilbud og Skole. Vi indgår i et tæt og forpligtende samarbejde med kommunens dagtilbud og skoler, og har gode erfaringer med at lede fælles på tværprofessionelle opgaver.

Vi har, gennem de seneste tre år, arbejdet målrettet med at forbedre de understøttende strukturer, der er bærende for en rigtig og rettidig indsats, når vi oplever børn og unge, der ikke trives i vores læringsfællesskaber.

Vi har implementeret mødefora, hvor vi som tværprofessionelt team bestående af pædagogiske vejledere, psykologer, talehørekonsulenter, rådgivere og sundhedsplejersker tidligt bliver inddraget i tværprofessionelle drøftelser omkring børn og unge, der har behov for en særlig indsats. Dette tidligt forebyggende samarbejde gør os i stand til, på tværs af skoleafdelinger, at identificere nogle mønstre i de behov, børnene og de unge har.

Med udgangspunkt i en viden om disse behov, har vi gjort os erfaringer med at udvikle på særlige undervisningstilbud på nogle af vores skoleafdelinger. Vi er ambitiøse omkring at udvikle løsninger, der ligger mellem det almene og det specialiserede område og ved, at det er en kompleks opgave der kræver fokus og ledelse.

Om dig
Vi lægger vægt på. at du:
  • har stærke koblingskompetencer og samarbejdsevner.
  • trives i et omskifteligt arbejdsmiljø, med mange komplekse problemstillinger.
  • kan planlægge, prioritere og udføre.
  • kan sætte dig ind i sammenhænge, faglige spørgsmål og dilemmaer inden for det samlede arbejdsfelt.
  • har stærke kommunikative evner.
  • kan skabe følgeskab og engagement.
  • har ledelseserfaring eller erfaring som koordinator.
  • har relevant uddannelse som lærer, pædagog, psykolog eller lign. og erfaring inden for trivsel og inklusion.
  • har kendskab/erfaring med det specialiserede børneområde og de mest anvendte metoder på området.


Om os
Det Udgående Ressourceteam består af pædagogiske vejledere, psykologer, ressourcepædagoger, specialpædagoger og talehørekonsulenter. Vi er en afdeling med en høj faglighed og store ambitioner i alle lag af organisationen i forhold til at lykkes i arbejdet med udsatte børn og unge. Vi samarbejder tæt med skoler og dagtilbud, myndighedsrådgivere, fysio- og ergoterapeuter, sundhedsplejersker og familiebehandlere. Vi har gode og forpligtende relationer til ledere og medarbejdere i kommunens dagtilbud og skoler.

Vi tilbyder:
  • en arbejdsplads, hvor vi stiller os til rådighed for hinanden og ser hinanden som forudsætninger for at lykkes i vores opgaveløsning.
  • en fleksibel arbejdsdag, hvor du selv tilrettelægger dit arbejde.
  • et udfordrende og spændende arbejdsområde med indflydelse og ansvar.
  • en afdeling, der er kendetegnet ved en uformel og humoristisk omgangstone, og hvor et godt socialt miljø prioriteres.
  • en medarbejdergruppe i trivsel og kontinuerlig udvikling.


Løn og ansættelse
Stillingen er på fuld tid og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse pr. 1. februar 2023 eller snarest herefter. Vi indhenter også børneattest og straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler
Ansøgningsfristen er 6. december 2022 kl. 12.00. Vi forventer at holde samtaler den 12. december 2022 og eventuelt anden samtale den 15. december 2022.

Få mere at vide
Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af PPR, Bine Baadsgaard, på 2147 5039.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Tirsdag den 06. december 2022

Lignende jobs

  • Genoplag - Teknisk serviceleder til ejendomsservic...

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve

    Fri kontakt
    Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Hvis du synes, at det er et godt grundlag at drive og udvikle en skole fra, så læs videre! Arenaskolen er en tosporet skole i Greve, og skolen er placeret tæt ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Holmeagerskolen i Greve

    Fri kontakt
    Fællesskaber, nysgerrighed og livsduelighed – det er de tre grundlæggende værdier på Holmeagerskolen i Greve. Hvis de værdier fænger, så læs videre! Holmeagerskolen er en tresporet skole midt i Greve, og skolen er placeret lige ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herlev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 2
15. august 2024 3
14. august 2024 5
13. august 2024 5
12. august 2024 5
11. august 2024 5
10. august 2024 5
9. august 2024 5
8. august 2024 5