Juridisk stærk kontorchef til Digitaliseringsstyrelsen - 1301

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Danmark er verdensmestre, når det gælder en effektiv og digitaliseret offentlig sektor. Digitaliseringsstyrelsen spiller en vigtig rolle i at udvikle det digitale Danmark, og samspillet mellem digitalisering og jura er en forudsætning for, at det lykkes. Vil du stå i spidsen for dette arbejde?

Om stillingen
Vi søger en kontorchef til vores Kontor for digitaliseringsret, hvor vi har samlet styrelsens juridiske opgaver.

Kontoret spiller en vigtig rolle i styrelsen og yder juridisk rådgivning i forbindelse med vores store it-projekter om kontraktstyring og udbud, og om offentlig ret, herunder om aktindsigter og andre forvaltningsretlige spørgsmål. Kontoret sekretariatsbetjener det nyetablerede Advisory Board, som rådgiver styrelsen om de juridiske rammer vedrørende arbejdet med fællesoffentlig infrastruktur, samt Det stående Embedsmandsudvalg vedr. juridiske hindringer for digital forvaltning.

Kontoret har også ansvar for styrelsens opgaver med databeskyttelsesret og rådgiver internt om databeskyttelsesret, herunder om databehandleraftaler og de registreredes rettigheder, samt understøtter styrelsens generelle awareness omkring overholdelse af de databeskyttelsesretlige regler. Endvidere sidder Finansministeriets koncernfælles DPO i kontoret.

Som kontorchef får du koordinerende ansvar for styrelsens lovarbejde – både i forhold til vores egne lovforslag og ved høringer fra andre ministerier, og kontoret er med til udarbejde lovforslag og administrative forskrifter på styrelsens område.

Om dig
Vi søger dig, der har interesse for samspillet mellem jura og digitalisering. Du har en solid juridisk baggrund – og navigerer trygt i offentlig ret, databeskyttelsesret og udbudsret, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med store digitaliseringsprojekter både på forvaltningsdelen og med databeskyttelsesret. Du skal derudover gerne have dokumenteret ledelseserfaring og være god til at navigere mellem mange forskellige fagligheder og med en lang række interessenter.

Vi forventer desuden, at vores nye kontorchef:

  • er en dygtig personaleleder, der har medarbejdernes trivsel, performance og kompetenceudvikling i fokus
  • er samarbejdsorienteret, konstruktiv og har gode forhandlingsevner
  • har politisk flair, er god til at skære sager til og har erfaring fra den offentlige sektor
  • tager ansvar for at skabe resultater.


Om os
Du bliver kontorchef for Kontor for digitaliseringsret, som består af 20 dygtige medarbejdere fordelt på to teams med en teamleder, som har personaleansvar for det offentligretlige team og en faglig koordinator, der står i spidsen for vores kontraktenhed.

I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 290 ansatte, der hver dag går på arbejde for at gøre en forskel for den enkelte dansker. Vi sætter barren højt og har et klart fokus på din trivsel og kompetence- og karriereudvikling.

Du kan læse meget mere om os og vores arbejde på www.digst.dk.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter principperne og rammerne i rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Stillingen ønskes besat på åremål på overenskomstvilkår. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, graden HEMMELIGT, og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Flere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du er velkommen til at kontakte vicedirektør Signe Caspersen på 4185 1429 eller [email protected].

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via vores rekrutteringssystem og knappen ”Søg her”. Ansøgningsfristen er den 21. juni 2020.

Vi forventer at holde samtaler i uge 26 og 27 og håber at kunne byde vores nye kontorchef velkommen senest den 1. september.

I Digitaliseringsstyrelsen opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Søndag den 21. juni 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0