Kontorchef til Udlændingestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Udlændingestyrelsen søger kontorchef til 3. Asylkontor.

Om stillingen
3. Asylkontor er et i alt 4 asylsagsbehandlende kontorer i Udlændingestyrelsens Center for Asyl. I Center for Asyl er hovedopgaven at modtage og behandle asylansøgninger, herunder ved interviews af asylansøgere, og vurdering af ansøgningerne set i forhold til forholdene i asylansøgernes hjemlande og den gældende lovgivning på området. Centeret er endvidere ansvarlig for en række kontrolopgaver i forhold til personer, der har opnået flygtningestatus i Danmark. Derudover omfatter centeret et kontor, der står for at indhente landeoplysninger til brug for bl.a. asylsagsbehandlingen.

Som kontorchef i 3. Asylkontor skal du stå i spidsen for et kontor, som behandler ansøgninger om asyl i den udvidede asylsagsprocedure, som bl.a. består af et uddybende asylinterview, og som også behandler alle sager vedrørende uledsagede mindreårige asylansøgere.

Kontorets kerneopgave er således at afholde asylsamtaler med både voksne og børn og træffe afgørelser på denne baggrund og ud fra en løbende opdateret viden om forholdene i asylansøgerens hjemlande og om de regler, der gælder for behandlingen og vurderingen af sagerne. Kontoret arbejder løbende med at sikre kvalitet i sagsbehandlingen, og effektiv og ordentlig sagsbehandling har høj prioritet.

Et fokusområde for kontoret i den kommende tid er at reducere den gennemsnitlige sagsbehandlingstid for asylansøgningerne samtidig med, at der skal ske løbende faglig udvikling af kontorets medarbejdere, herunder en del nyansatte medarbejdere. Det indebærer også, at der skal arbejdes med at sikre sammenhængskraft og trivsel i en relativt ny kontorsammensætning.

Ud over den konkrete sagsbehandling knytter der sig til arbejdet også løbende mere generelle opgaver, herunder f.eks. bidrag til besvarelse af spørgsmål fra Folketinget og henvendelser fra nationale og internationale organisationer.

Samtidig skal kontoret og du, som kontorets chef, løbende kunne bistå til at løfte andre opgaver i Center for Asyl eller i Udlændingestyrelsen i øvrigt.

Dine vigtigste opgaver bliver at:

  • fastholde og udvikle kvaliteten og produktiviteten i kontoret
  • skabe rammerne for, at kontoret leverer resultater baseret på høj faglighed
  • skabe rammerne for og sikre sammenhængskraft og trivsel i kontoret
  • sætte retning, følge op og prioritere kontorets opgaver
  • varetage det daglige ledelsesansvar for ca. 35 medarbejdere, hvoraf størstedelen er AC’ere, og medvirke til at udvikle dem bl.a. gennem feedback og sparring
  • indgå i ledelsesgrupperne i Center for Asyl og i Udlændingestyrelsen og herigennem bidrage til den samlede opgavevaretagelse i centeret og styrelsen.

Det er vigtigt for Udlændinge- og Integrationsministeriet, at vores chefer kan rokere mellem forskellige stillinger, hvorfor man som ansøger også skal kunne se sig i andre chefstillinger i koncernen. Det er således også vigtigt, at man ser sig selv som del af et ledelsesteam med et fælles ansvar for at løfte opgaverne.

Om dig
Du har en relevant akademisk uddannelse, og vi forventer, at du:

  • har ledelseserfaring fra en politisk styret organisation, og at du er en synlig og engageret leder
  • har erfaring med offentlig forvaltning
  • er robust og kan agere i en hverdag med mange aktører under politisk og mediemæssig bevågenhed
  • har gode kommunikations- og samarbejdsevner, er udadvendt og pragmatisk.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til området, men det er ikke et krav.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0