Har du lyst til at arbejde med kontraktstyring?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger en juridisk medarbejder med interesse for udbuds- og aftaleret til kontraktstyring i Koncern It.

Lidt om alt det vi tilbyder
Koncern It har ansvaret for drift, vedligeholdelse og videreudvikling af den systemportefølje, der anvendes i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Koncern It skal i samarbejde med forretningen sikre, at fagsystemerne udvikles sådan, at myndighedernes krav kan efterleves og implementeres. Koncernen anvender Statens It som driftsleverandør, som har ansvaret for basisinfrastruktur, det vil sige levering af netværk, datacenter, servere, standard arbejdspladser osv. Koncern It varetager leverandørstyringen af Statens It og andre leverandører.

Stillingen er placeret i enheden for Strategi og Styring i Koncern It. Enheden arbejder blandt andet med juridisk og økonomisk controlling og porteføljestyring på tværs af hele Koncern It og på tværs af it-projekter og it-opgaver i øvrigt. Som juridisk medarbejder vil du indgå i contract management funktionen, der har ansvaret for styringen af Koncern Its kontraktportefølje. Den primære opgave består i at styre den samlede portefølje af it-kontrakter, herunder at bistå og rådgive ved udbud, forhandling, indgåelse og løbende styring af kontrakter samt bistå ved leverandørstyring.

Du vil opleve en hverdag med selvstændige opgaver med faglige udfordringer, hvor du vil komme til at sidde med ansvaret for den løbende opfølgning på it-kontraktporteføljen. Du vil selvfølgelig få mulighed for løbende sparring og for at præge hverdagen og de arbejdsprocesser, der er relateret til opgaverne.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • rådgivning og bistand ved indgåelse af og løbende styring af kontrakter
  • rådgivning og bistand i kontraktlige forhold i forbindelse med it-projekter og den løbende it-drift
  • rådgivning og bistand ved gennemførsel af udbudsforretninger
  • kontakt til leverandører særligt i forbindelse med kontraktlige forhold
  • skriftlig formidling og dokumentation i mange kontraktlige sammenhænge
  • koordinering af sikkerhedsmæssige tiltag og håndtering af persondata i forhold til kontrakterne i samarbejde med organisationens sikkerhedsansvarlige og DPO

Afhængig af din faglige profil og kompetencer vil du endvidere skulle yde generel juridisk rådgivning og bistand til Koncern It eller indhente juridisk bistand fra ministeriets juraenhed og Kammeradvokaten.

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads, som prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi lægger vægt på videndeling og en åben og konstruktiv dialog – meget gerne præget af humor. Du får 75 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver.

Koncern It er placeret centralt i København tæt ved Kgs. Nytorv i nye og rummelige lokaler. Vi tilbyder en stilling på 37 timer ugentligt med fleksible arbejdstider og attraktiv løn med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Du får gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv. Derudover vil du blive tilbudt eventuel relevant efteruddannelse og certificeringer.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.merc.jur., cand. jur. eller en lignende uddannelse indenfor it, og du har interesse for eller erfaring med styring af it-kontrakter. Du er også velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet.

Du bliver en del af et politisk og administrativt miljø, hvor du udfordres fagligt, og hvor vi forventer, at du:

  • er god til at tilrettelægge din egen arbejdsdag og at strukturere og planlægge dit arbejde
  • er pligtopfyldende og følger dine opgaver til dørs
  • er god til at dokumentere dit arbejde
  • evner at formidle og kommunikere på tværs af faggrænser
  • er selvstændig, nysgerrig og udadvendt og evner at holde flere bolde i luften uden at miste det gode humør

Stillingen indebærer en bred berøringsflade både internt i forhold til Koncern It og øvrige enheder i ministeriet såvel som eksternt i forhold til samarbejdspartnere og leverandører. Det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har:

  • erfaring med at arbejde i en statslig institution eller anden offentlig administration
  • praktisk erfaring med kontraktstyring, SKI-aftaler og udbud

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, som matcher dine kvalifikationer.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chef for Strategi og Styring Ann Sophie Storm på telefonnummer 61 71 53 52 eller på e-mail [email protected].

Der holdes samtaler onsdag den 17. marts 2021.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1