Institutchef for Terapeut- og Jordemoderuddannelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Som følge af udløb af åremålskontrakt søges institutchef til Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelser (ITJ). Den rette person til jobbet skal have solid ledererfaring på tilsvarende niveau og brænde for at bidrage til samfundet gennem udviklingen af arbejdspladsen Københavns Professionshøjskole (KP), fremtidens sundhedsprofessionelle og deres professioner.

Som institutchef i ITJ bliver du del af en organisation med en stærk vision om at uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis. Nøglen til at realisere denne vision ligger i, at vi som ét samlet KP er ’fælles om fremragende undervisning’. Du skal gå forrest og sammen med ledere og medarbejdere sikre, at vores strategiske indsatser kommer til at leve ude i de faglige miljøer og bliver kulturskabende for den måde, vi skaber uddannelse for vores studerende på.

Om jobbet
Kernen i dit job er at sikre en fortsat høj faglig kvalitet af instituttets grunduddannelser samt forsknings- og udviklingsindsatser, således at vores dimittender matcher de krav, der stilles til fremtidens sundhedsvæsen.

Dit ledelsesansvar omfatter strategiske, faglige, økonomiske, kvalitets- og driftsmæssige opgaver, og du har det direkte personaleansvar for fem uddannelsesledere og en sekretariatsleder. Dine vigtigste fokusområder er:

  • At bidrage til realiseringen af KP’s ambitiøse strategi om fremragende undervisning ved at sætte tydelig retning og følge de strategiske indsatser til dørs gennem inddragelse af medarbejderne i hele instituttet
  • At tegne instituttets uddannelser samt forsknings- og udviklingsindsatser både indadtil og i forhold til omverdenen, herunder varetage samarbejdet med eksterne interessenter omkring uddannelsernes udvikling, finansieringen af forskningsprojekter m.v.
  • At lede uddannelserne og sekretariatet gennem de seks ledere, blandt andet ved at have fokus på et velfungerende arbejdsfællesskab i ledergruppen, der sammen tager ansvar for instituttets udvikling og sætter retning for underviserkollegiet. Grundlaget for ledelsen er KP’s 6 ledelsesprincipper
  • At være en aktiv medspiller i fakultetsledelsen på Det Sundhedsfaglige Fakultet, hvor du har et værdifuldt og tæt samarbejde med dekanen og dine to institutchefkollegaer – som et naturligt rum for videndeling og sparring
  • At understøtte og bidrage til fortsat udvikling af et godt arbejdsmiljø på instituttet i tæt samarbejde med arbejdsmiljølederen, ledergruppen og de tillidsvalgte med fokus på, at godt arbejdsmiljø og høj faglighed er afhængige af hinanden.

Om dig
Uddannelse og erfaring

Vi forestiller os, at du:

  • har solide ledelseskompetencer samt mangeårig erfaring med ledelse på tilsvarende niveau, gerne fra uddannelses- eller forskningsområdet
  • har en professionsfaglig uddannelsesbaggrund inden for sundhedssektoren suppleret med relevant lederuddannelse på master- eller kandidatniveau
  • har erfaring som overordnet ansvarlig for større forsknings- og udviklingsprogrammer, hvor opbygning af partnerskaber samt funding har spillet en rolle
  • har et veludbygget netværk blandt uddannelsernes aftagere og interessenter
  • har stået i spidsen for forandrings-, implementerings- og effektiviseringsprocesser
  • har solid erfaring med drift, økonomistyring og administrativ ledelse.

Personlige kompetencer

Vi forestiller os, at du:

  • er visionær og ambitiøs på såvel uddannelsernes som organisationens vegne. Er strategisk stærk og i stand til både at anlægge et langsigtet perspektiv på uddannelserne og på professionernes praksis samt til at arbejde her og nu med strategiimplementering. Du evner at balancere mellem det daglige udviklende og de overordnede strategiske dagsordener. Du orienterer dig mod resultaterne og har et vedvarende fokus på kerneopgaven.
  • er dygtig til at navigere i en stor, kompleks og politisk styret organisation og dens omverden. Du kan med sikker professionalisme repræsentere KP og instituttets uddannelser eksternt over for relevante aktører og interessenter og trives med at opbygge og vedligeholde relevante netværksrelationer.
  • hviler i dig selv med soliditet og legitimitet i din lederrolle. Du har blik for helheden og sans for detaljen. Du er samtidig relationel stærk med en udpræget vilje til samarbejde med blik for det tværgående. Formår gennem empati, dialog samt tydelig og engagerende kommunikation at skabe følgeskab. Du formår i dén forbindelse at sætte faglig retning og mobilisere faglig stolthed og engagement hos dine medarbejdere.

Om os
ITJ er en del af Det Sundhedsfaglige Fakultet. Vi udbyder fire forskellige uddannelser og har cirka 1950 studerende. Vi er i alt cirka 140 medarbejdere fordelt på undervisere, administrative medarbejdere og uddannelsesledere.

Som chef bliver du en del af KP’s samlede ledelsesfællesskab bestående af cirka 100 chefer og ledere. På KP har vi en ambition om, at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i vores fælles ledelsesgrundlag, sådan at alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores 6 ledelsesprincipper og har interesse i at udfolde din ledelsesopgave inden for denne ramme.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som institutchef med start den 1. december 2022.

Ansættelse og aflønning sker som udgangspunkt efter aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200 København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte dekan Randi Brinckmann på tlf.: +45 51632800.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 04-10-2022.

Vi forventer at afholde første samtaler i uge 41 og anden samtaler i uge 43. Der forventes at indgå personlighedstest mellem første og anden samtalerunde.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København N
  • Tirsdag den 04. oktober 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København N over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 4
5. juni 2024 3
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5