Leder af Idrætsprojektet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er du ambitiøs og brænder du for at lede et anerkendt socialpædagogisk tilbud og stå i spidsen for at drive og udvikle en stor og moderne organisation til fordel for de mange børn og unge i København, der har brug for støtte og hjælp til at blive en del af de almene fællesskaber i samfundet? Så er du måske vores nye leder.

Om Idrætsprojektet
Idrætsprojektet er et tilbud, der arbejder systematisk med børn og unge, der står udenfor de almene fællesskaber eller er på vej til at blive ekskluderet. Idrætsprojektet arbejder aktivt med at motivere børn og unge til at indgå i fællesskaber i civilsamfundet, skolen og arbejdsmarkedet. Idrætsprojektets mere end 80 trænere er eksperter i brobygning og faciliterende aktivitetspædagogik.

Idrætsprojektet er et tilbud, der arbejder aktivt sammen med civilsamfundet, andre forvaltninger og tilbud samt erhvervslivet. Det kræver mange samarbejdspartnere i og uden for Socialforvaltningen, hvis brobygningen skal lykkes.

Organisation består af 103 fuldtidsmedarbejdere og et større antal frivillige. Idrætsprojektet er organiseret omkring en række selvstyrende teams i forskellige lokalområder, der tilsammen dækker hele byen. Du indgår i et lille ledelsesteam, der udover lederen selv, består af tre afdelingsledere. Det er en effektiv, motiverende og meget flad struktur.

Idrætsprojektet har en mindre grundbevilling og er for størsteparten finansieret gennem de sociale myndigheders visitering til tilbuddet. Det er primært på børne- og ungeområdet, men der er også finansiering fra de andre forvaltninger, som Idrætsprojektet arbejder sammen med.

Der er tale om en matrikelløs indsats, og det betyder, at medarbejderne arbejder i samfundet på gader, i offentlige anlæg og haller samt i skoler. Arbejdet foregår der, hvor børn og unge skal leve og bo – altså lokalt.

Idrætsprojektets administration er forankret i Nørrebrohallen og i Sundbyhallen, som er to af fem baser, der primært er udgangspunkt for medarbejdernes arbejde ude i samfundet, men også fungerer som aktivitetsbaser for de børn og unge, der endnu ikke er klar til at indgå i samfundets fællesskaber.

Idrætsprojektet er karakteriseret ved en helt særlig positiv, inkluderende og entusiastisk ånd, hvor der arbejdes med at opbygge en ligeværdig og positiv relation imellem unge og medarbejdere. Dette skal du som tilbudsleder være indstillet på at videreføre samtidig med, at du fortsat skal kunne udvikle tilbuddet.

Medarbejderne består både af professionelle pædagoger/lærere, idrætsuddannede og frivillige.

Vi lægger vægt på, at du som tilbudsleder:

  • er indstillet på at arbejde med Socialforvaltningens socialstrategi 2018 -22
  • har erfaring med målgruppen og med ledelse af en større organisation
  • er en synlig, strategisk og visionær leder med fokus på pædagogiske og driftmæssige spørgsmål
  • kan indgå i tæt dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere, herunder kommunens myndighedcentre samt centerledelsen i Center for Udsatte og Kriminalitetstruede Unge
  • er en dygtig leder og stærk kommunikator, som kan videreføre en organisation med udpræget medarbejderstyre, en uformel tone, og hvor hverdagen præges af uforudsete situationer
  • har en faciliterende ledelsestilgang over for en bred gruppe af medarbejdere med forskellige faglige baggrunde herunder pædagoger, lærer, akademikere og frivillige og evner at arbejde i en organisation med selvstyrende teams

Vi kan tilbyde et job med:

  • mulighed for at videreføre det nyskabende pædagogisk arbejde, som Idrætsprojektet har udviklet og forsat sætte præg på tilbud i Socialforvaltningen
  • et stort hold af meget engagerede og kompetente medarbejdere og frivillige, der arbejder i selvstyrende teams
  • en centerledergruppe, hvor faglighed, engagement og en god humoristisk tone er i centrum
  • en lang række af forskellige samarbejdspartnere og nye partnerskaber løbende skal etableres
  • mulighed for at gøre en tydelig forskel for alle Idrætsprojektets brugere og interessenter.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse og løn efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Se mere om Idrætsprojektet på www.idrætsprojektet.kk.dk eller på https://www.facebook.com/Idraetsprojektet/

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte souschef Trine Harboe på 2924 0820 centerchef Klaus Scheibye på 3070 6075.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 20. november 2019
Vi holder samtaler i uge 48 i Nørrebrohallen

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Onsdag den 20. november 2019

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2