Sektionschef til afdelingen for militære cyberoperationer i Forsvarets Efterretningstjeneste

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at planlægge og drive skarpe offensive cyberoperationer til gavn for Forsvaret og Danmarks sikkerhed? Brænder du ligeledes for at videreudvikle dine ledelsesmæssige færdigheder? Vi søger nemlig en sektionschef til en sektion for offensive militære cyberoperationer.

Du får operativt og ledelsesmæssigt ansvar
I afdelingen for militære cyberoperationer leverer vi cyberoperationer til gavn for Forsvaret og Danmarks sikkerhed. Vores mål er at imødegå trusler mod dansk sikkerhed gennem at påvirke, modvirke eller hindre en modstanders evne til at operere i/gennem cyberspace. Det er et område, som er i stor udvikling og vækst, hvor vi har mulighed for selv at sætte retningen. Med udgangspunkt i en stærk faglighed, gå-på-mod og initiativ har vi fokus på at skabe operative resultater ved brug af FE’s særlige kompetencer og kapaciteter.

Sektionen for offensive militære cyberoperationer tilrettelægger, forbereder og gennemfører nemlig offensive militære cyberoperationer til støtte for militære operationer. Sektionen består af både militær- og civiltansatte med forskelligartede kompetencer og uddannelsesmæssig baggrund.
Du vil derfor som sektionschef få ansvaret for, at sektionen skaber operative resultater foruden du får ansvaret for personaleledelse og -udvikling.

Dine arbejdsopgaver vil primært være at:

  • Lede en solid og faglig velfunderet operativ planlægningsproces.
  • Lede indsættelsen af FE’s ressourcer og kapaciteter under hensyntagen til de operative muligheder og udfordringer.
  • Udvikle sektionens kapacitet og opgaveløsning.
  • Planlægge kompetenceudvikling for sektionens medarbejdere.
  • Indgå i en velfungerende ledelsesgruppe.
  • Indgå i tværgående samarbejde med både interne og eksterne aktører.
  • Bidrage til udadvendte aktiviteter såsom kapacitetsfaglig rådgivning.
  • Deltage i formelle og uformelle samarbejdsfora.
  • Bidrage til uddannelse af primært Forsvarets stabe og enheder.


Du og din baggrund er vigtig
Stillingen kan besættes både af en civil eller militær chef.

Civile ansøgere:
Du er en erfaren specialkonsulent eller chefkonsulent med en relevant civil uddannelse, gerne med dokumenteret ledelseserfaring fra lignende stillinger.

Militære ansøgere:
Du er major/orlogskaptajn (M331) og har erfaring som leder gerne fra en højere stab eller styrelse.

Ud fra et stærkt fagligt afsæt og en struktureret tilgang til opgaveløsning driver du processer og indsatser med fokus på at omsætte kunders behov til konkrete operative løsninger, hvor FE’s særlige kompetencer og kapaciteter udnyttes bedst muligt. Du har fokus på samarbejde og tillid, og er opmærksom på, hvordan sektionens arbejde indgår i en sammenhæng, der skaber værdi for FE.
Du er i stand til at forstå komplicerede tekniske problemstillinger og formidle tekniske forhold til et bredt publikum. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med eller har kendskab til forskellige indhentningsdiscipliner samt har kendskab til FE’s forretningsmodel.

Du vil få en bred kontaktflade på tværs af FE, og det er vigtigt, at du som person kan opbygge og fastholde vigtige relationer.

Der er tale om dygtige og specialiserede medarbejdere i sektionen, som rummer en stærk faglig viden. Din ledelsesstil skal være værdsat af dine medarbejdere, og som leder er du i stand til at skabe en retning og til at få opbygget et velfungerende samarbejde med en høj grad af medarbejderinddragelse.

Du er vedholdende, initiativrig, tager ansvar og evner at tænke kreativt. Det er også vigtigt, at du har styr på dine prioriteringer, for der er ofte mange bolde i luften. At du evner smidigt tværgående samarbejde i alle retninger er naturligvis en selvfølge.

Afdelingen er præget af en uformel tone, og vi forventer, at du kan bidrage med godt humør og en positiv indstilling og dermed bidrage til at FE er et godt sted at arbejde.

Din nye arbejdsplads
FE er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.
Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.
Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Som civil vil du blive ansat i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.
For militære er stillingen indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vi du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalstyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officer i Forsvaret.
Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af Forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.
Arbejdssted:
København

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 11. februar 2024. Militære ansøgere skal vedlægge senest udfærdigede FOKUS-bedømmelse.
Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted uge 9/2024 og stiler mod en ansættelse fra 1. juni 2024. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på mailadressen: [email protected]. I emnefeltet skrives ”SEKCH-cyberoperationer”

Du kan også læse mere på fe-ddis.dk , hvor du blandt andet finder vores ”INDBLIK” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Søndag den 11. februar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København Ø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 5
1. juli 2024 4
30. juni 2024 5
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 9
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 7
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7