2 Projektledere til vandledningsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I HOFOR renoverer og omlægger vi løbende vores vandledninger samt etablerer helt nye ledninger, så vi kan blive ved med at levere friskt drikkevand til vores kunder i hovedstadsområdet. Vi søger lige nu 2 projektledere til vores vandledningsprojekter både på råvands- og distributionssiden, hvor du skal bidrage til at sikre vores vandforsyning til Hovedstadsområdet.

Projektledelse inden for vandledningsprojekter
Som én af vores to nye projektledere til vandledningsprojekter, vil du være ansvarlig for at realisere projekter i vores råvands- og distributionsnet. Arbejdet omfatter planlægning og eksekvering af vandledningsprojekter, og herunder arbejde med myndigheder og lodsejere. Derudover skal den ene af de to projektledere også bidrage til udbud af vores rammeaftaler for entreprenør og komponenter, brugt primært på vores mindre vandledningsprojekter. Du kommer til at arbejde tæt sammen med byggelederne på projekterne, som står for den praktiske koordinering af projekterne i udførelsesfasen samt med kolleger fra andre afdelinger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at du:

  • Har det projektledelsesmæssige ansvar for gennemførelse af vandledningsprojekter fra design til udførelse og idriftsættelse – både distribution og råvand iht. designkrav/kravspecifikationer
  • Sikrer rettidig opfølgning på myndighedsbehandling og aftaler med lodsejere
  • Giver sparring på tekniske spørgsmål, metoder og økonomi på projekterne over for rådgivere og entreprenører
  • Sikrer løbende involvering af interessenter samt lede og motivere interne og eksterne projektdeltagere
  • Have ansvar for styring og rapportering af risici, tid, økonomi, fremdrift og kvalitet på projekterne samt sikre kontraktstyringen
  • Drive og koordinere projekternes slutdokumentation i samarbejde med byggeledere

Du får gode muligheder for at have stor medindflydelse på de projekter, du er en del af.

Projektleder med teknisk indsigt og fokus på samarbejde og interessenter
Vi forestiller os, at du har en relevant anlægsteknisk baggrund som ingeniør, maskinmester, konstruktør eller anden relevant baggrund. Det vigtigste er, at du arbejder struktureret og har en involverende tilgang til samarbejde og kommunikation, så arbejdet med interessenterne lykkes. Vi forventer at du har mindst fem års erfaring med projektledelse af anlægsprojekter og vi ser gerne at du har arbejdet inden for vandforsyningsområdet. Du formår af omsætte tekniske specifikationer og kontrakter til virkelighed og (for den ene stillings vedkommende) også at formulere disse krav i udbud af rammeaftaler.

  • Kendskab til myndighedsarbejde er en stor fordel
  • Det er en forudsætning for jobbet, at du har gyldigt kørekort til personbil, kategori B.

Om jobbet udtaler din kommende kollega:

”Jobbet som projektleder er meget spændende, og hverdagen er afvekslende med et hav af varierende opgaver, som spænder fra dialog med borgere, myndigheder, entreprenører og andre interessenter og leverandører ” (Palle, Projektleder i Vandledningsteamet).

15 engagerede kolleger ser frem til at byde dig velkommen
Ud over Palle får du 15 dygtige og engagerede kolleger, som er en del af Kildeplads- og Vandledningssektionen i Projekt- & Byggeledelse, der bl.a. renoverer kildepladser og arbejder med ledningsprojekter. Sektionen er kendetegnet ved en fælles entusiasme for drikkevandsforsyning og en interesse i at arbejde projektorienteret samt at bidrage og sparre med hinanden på tværs af forskellige fagligheder.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 22. november 2022 Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Lene Markvard, sektionsleder, 2795 4165. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Søndag den 27. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Senior Network Design ManagerAre you ready to make a significant impact in the world of logistics? Join our team at Maersk Ground Freight & e-commerce, where we're revolutionizing our..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 28
4. juli 2024 25
3. juli 2024 25
2. juli 2024 21
1. juli 2024 22
30. juni 2024 20
29. juni 2024 20
28. juni 2024 21
27. juni 2024 20
26. juni 2024 19
25. juni 2024 19
24. juni 2024 19
23. juni 2024 20
22. juni 2024 20
21. juni 2024 19
20. juni 2024 18
19. juni 2024 17
18. juni 2024 18
17. juni 2024 17
16. juni 2024 22
15. juni 2024 25
14. juni 2024 26
13. juni 2024 24
12. juni 2024 24
11. juni 2024 22
10. juni 2024 24
9. juni 2024 25
8. juni 2024 26
7. juni 2024 26
6. juni 2024 25
5. juni 2024 25