Afdelingsleder og souschef til Byskolen i Nakskov

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nakskov

Vil du gøre en forskel i en multikulturel skole? På Byskolen tror vi på værtskab, ejerskab og følgeskab i ledelse fremfor Excel-styring bag en lukket dør. Du motiveres af at skabe udvikling sammen med medarbejderne, ledelsen, forældrene i både skolen og SFO´en. Du vægter faglighed og relationsarbejdet højt og er en teamplayer. Kan du sige ja til dette, er du måske lige den person vi mangler i vores ledelsesteam.

Hverdagen på Byskolen


Som afdelingsleder bliver du nærmeste leder for medarbejderne i Byskolens Mellemtrin og vores Modtagefunktion, som alle værdsætter synlig ledelse. Du er derfor typen, som finder det naturligt at være tæt på dine nærmeste medarbejdere hele vejen rundt. Som afdelingsleder får du en central rolle i Byskolens hverdag og dine ledelsesopgaver vil være mangfoldige.

Opgaverne vil bl.a. bestå af:

  • strukturere din arbejdsdag/uge, så dine nærmeste medarbejdere oplever, at du er der for dem
  • indgå i Byskolens MED-udvalg og TRIO-gruppe
  • varetage personale - og faglig ledelse

Hvem er vi


Byskolen er en multikulturel skole med 405 elever fra 0.-10.klasse fordelt i tre forskellige huse, placeret rundt om jernbanestationen i Nakskov . Du vil opleve, at vi arbejder ud fra børnesynet; "Børn gør det rigtige, hvis de kan" og grundtanken "alle børn har ret til et skole- og fritidsliv, hvor de føler sig som en del af fællesskabet, uanset deres kulturelle og sociale baggrund". Byskolen er en mangfoldig skole - vi afspejler det omkringliggende samfund, hvilket vi er stolte af!

Du bliver en del af en udviklingsorienteret skole, hvor vi konstant er optaget af, at skabe de bedst mulige livsbetingelser for eleverne. Vi tror på, at vi som professionelle voksne kan gøre en forskel – særligt hvis vi trives, mens vi går på arbejde. Vores skole har gennem længere tid været i positiv udvikling. Det skyldes i høj grad vores fantastiske lærere og pædagoger. Vi er en skole med fokus på faglighed, samarbejde og differentieret undervisning.

Vi tilbyder


Du bliver en del af Byskolens ledelsesteam, som består af en Indskolingsleder, en afdelingssleder og en skoleleder, men du vil også blive godt understøttet af vores sekretær.

Vi har et godt samarbejde i ledelsesteamet, hvor vi sammen sætter retning og sparrer med hinanden omkring vores fælles opgaver og de enkelte afdelinger, og hvor vi har en professionel og humoristisk tilgang til samarbejdet med plads og forventning om forskellige holdninger.

Du får en lederrolle i en organisation, hvor der er plads til forskellighed og de gode idéer. Hvor der er fokus på videreudviklingen af en kultur med professionelle læringsfællesskaber i både teams, men også i forhold til organisationens øvrige samarbejdsrelationer.

Vi har fokus på muligheden for, at du kan udvikle dig og trives som leder.

Vi leder efter noget helt særligt – måske er det dig?


  • Vi leder efter en fagligt stærk og praksisorienteret afdelingsleder og souschef med uddannelsesbaggrund som lærer - gerne med ledelseserfaring.
  • Du har lederuddannelse på diplom niveau eller ønske om, at erhverve dette.
  • Du skal være nærværende og troværdig, med stærke kommunikative evner, og have let ved at skabe relationer til medarbejdere, forældre og samarbejdspartnere.
  • Du tør, kan og vil medarbejderledelse. Du er synlig i hverdagen og har fokus på trivsel og arbejdsmiljø.
  • Du kan facilitere medarbejdernes løsning af kerneopgaven og har pædagogisk og didaktisk indsigt.
  • Du er en passioneret og engageret ildsjæl, der motiveres af at gå forrest og være det gode eksempel, men du har også har en god fornemmelse for, hvornår man skal gå bagerst.

Nysgerrig på mere?


Så tøv ikke med at tage kontakt til Skoleleder Betina Siegvardsen på tlf. 54 67 66 21 / 51 80 02 96.

Løn og ansættelsesvilkår


Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, der bliver indhentet børneattest og straffeattest på personen, der tilbydes stillingen.

Hvad nu?


Hvis du tænker: ”Selvfølgelig er jeg jeres nye afdelingsleder og souschef! Jeg er både udviklingsorienteret og jeg ved, at et godt samarbejde på tværs er af afgørende betydning”, så send straks din ansøgning via nedenstående link eller senest 2.oktober 2022.

Samtalerne afholdes i uge 41.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nakskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nakskov
  • Søndag den 02. oktober 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Nakskov

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Lolland og Falster

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed på Lolland og Falster
    • Afdelingsleder
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Bandholm

    Souschef til Bandholm Badehotel søges!Din profilAnellika Ljungmann søger en kreativ og driftig Souschef på fuldtid, der er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret. Du skal kunne insp..
    • Afdelingsleder
    • Bandholm
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nakskov

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nakskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nakskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nakskov over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 3
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2