Afdelingsleder til det socialpsykiatriske område på Trollesbro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Er du vores nye afdelingsleder på det socialpsykiatriske område??

”At være en del af et afstemt lederteam skaber synergi, resultater og arbejdsglæde – på Trollesbro er vi fælles om ledelse!”, fortæller Anette, der er en af de i alt tre afdelingsledere på Trollesbro. ”Og”, tilføjer Line, der arbejder som støttekontaktperson: ”Jeg er glad for at arbejde på Trollesbro, fordi jeg får lov til at arbejde med en målgruppe af borgere, hvor jeg kan se, at min faglighed og tilgang til borgeren er med til, at de rykker dem nærmere deres mål og større livskvalitet”.

Trollesbro er ét af Hillerød Kommunes tilbud til borgere med nedsat psykisk og/eller fysisk funktionsevne. Inden for socialpsykiatrien har vi f.eks. tilbud om individuel støtte i eget hjem, råd og vejledning i ”Tjekpunktet”, opsøgende indsats, forebyggende indsatser og gruppeforløb. Vi huser også et uvisiteret tilbud til psykisk sårbare samt ungetilbud, hvor der også er peermedarbejdere. Trollesbros 75 ansatte leverer støtte til ca. 450 borgere og husets øvrige tilbud omfatter blandt andet også beskyttet beskæftigelse, klubtilbud mv.
Vores kerneopgave er at ”samarbejde professionelt og refleksivt med borgere i sårbare positioner, så de opnår mestring i eget liv”. Læs endelig videre, hvis du motiveres af at skulle understøtte menneskers recovery.

Vi tilbyder dig


Som personaleleder for 22 dedikerede medarbejdere får du en travl dag, men vi tilbyder mulighed for at du kan løse opgaven fleksibelt. Vi mener faktisk, at du som afdelingsleder både har ret til fritid og til at lade batterierne op med andet end arbejde! Også selvom vi synes, at vores arbejde er supervigtigt og meningsgivende.

Dine (måske) kommende medarbejdere brænder for at løse opgaverne godt for borgernes bedste. Og de vil være klar til at stemple ind, hvis du uddelegerer opgaver og understøtter medarbejdernes faglige opgaveløsning gennem coaching og feedback baseret på en forståelse for deres opgave.

Som ledelsesteam fordeler vi opgaver og løfter i fællesskab. Og vi kan garantere et stærkt makkerskab, når der er brug for det. Vi har blik for hinandens områder og er optaget af, at ingen bliver “efterladt på perronen”. Og vi er optaget af at finde fælles klarhed om vores organisatoriske og rammemæssige ståsted.

Vi er så heldige at have et solidt fundament i samarbejdet med forvaltning og myndighed. Det ville være løgn at sige, at der ikke er brug for ledelsesmæssig tæft og fokus, når forskellige perspektiver af og til konflikter, men vores fælles mindset bygger på, at det er muligt at finde gode løsninger.
Vi synes, det er vigtigt at kunne se en sag fra alle sider, og derfor skal du kunne navigere sikkert i krydsfeltet mellem borgers, personales, myndigheds og organisationens perspektiv.

Det siger næsten sig selv, at du skal have blik for at sikre stabil drift. Men du skal også være med til udvikle og finde nye veje. Byrådet har fx i seneste budgetforlig givet os en spændende mulighed for at arbejde forebyggende i relation til unge med psykisk sårbarhed. Og vi har et spændende nyt tilbud, Fyrtårnet, som vi skal udvikle på indholdssiden. Med en frisk 10-årsplan for psykiatrien og en kommende lokal strategi for socialpsykiatrien i hånden, kan du virkelig være med til at løfte og udvikle på området. Selvfølgelig altid med blik for kernedriften.

Som organisation vil vi skabe sammenhæng på tværs og tror på, at klare rammer og gode kolleger skaber trivsel og arbejdsglæde. Vi er alle ansat til to ting: den faglige indsats og dét at samarbejde. Derfor har vi det seneste år arbejdet både med konceptet ”Det Professionelle Samarbejde” (DeTre) og Enneagrammet som et værktøj til at styrke samarbejdet i huset. Vi har et godt samarbejde i MED-udvalget, hvor der står en plads og venter på dig.

Dine kernekompetencer og ansvarsområde


Der findes mange måder at være leder på - for os er det vigtigt, at vores nye afdelingsleder stempler ind på centrale ord som troværdighed, ærlighed, tydelighed og anerkendelse.

Du skal være fagligt nysgerrig og kunne være med til at sætte en tydelig faglig retning. Vi tror på, at vi med stærke faglige løsninger kan være et socialpædagogisk kraftcenter i Hillerød Kommune.
Du skal være et anker for den socialpædagogiske indsats på det socialpsykiatriske område, og du skal være med til at sikre, at vores socialpsykiatriske og recovery-orienterede indsatser placerer sig tydeligt på landkortet.

Som leder skal du have lyst og evne til at arbejde målrettet med udvikling af team samarbejde og udvikling af kompetencer hos hver enkelt ansat – så vi har et stærkt fundament for at kunne levere ydelser til borgere, der giver effekt for den enkelte.

Konkret får du ansvar for drift og kvalitetsudvikling samt personaleledelse i tre teams, hvoraf to leverer støtte i borgerens hjem (Servicelovens §85), mens det tredje primært har opgaver inden for vores forebyggende indsatser (Servicelovens §12 og §82).

Du skal kunne indbyde til-, og indgå i, dialog med borgere og medarbejdere omkring udvikling af indsatsen. Det betyder også, at du skal kunne sætte en ramme omkring faglig refleksion og sparring om metodevalg. Og vi vil gerne have dine input til arbejdet med vores metodekatalog og værktøjskasse.

Vores forventninger til dig


  • Vi forventer, at du har erfaring fra det psykiatriske område - gerne det socialpsykiatriske.
  • Vi lægger vægt på, at du har kendskab til arbejdet på myndighedsområdet og forståelse for, hvad der understøtter et godt samarbejde mellem udfører og myndighed.
  • Du har erfaring med ledelse – gerne fra et lignende tilbud
  • Du har gode kommunikationsevner, både internt i organisationen og udadtil, med både borgere, pårørende og samarbejdspartnere.
  • Du skal kunne arbejde struktureret, systematisk og engageret med udviklingen af vores faglige profil og med de mange opgaver, der lander på dit bord i hverdagen.
  • Du skal kunne bygge bro mellem den politiske logik og den faglige logik, som medarbejderne arbejder ud fra, og kunne opbygge stærke samarbejdsrelationer til interne og eksterne samarbejdspartnere.
  • Du kan fastholde fokus på faglige metoder som en nøgle til styrket kvalitet.
  • Din faglighed kan have afsæt i uddannelse som pædagog, ergoterapeut, sygeplejerske, socialrådgiver eller et andet relevant felt i relation til vores arbejdsområde. Men først og fremmest er du dygtig til at lede og udvikle i samarbejde med andre.

Lidt mere om os


Ledergruppen består af en centerleder og to andre afdelingsledere. Vi har et tæt og ligeværdigt samarbejde og respekt for hinandens kompetenceområder. Og vi anerkender vigtigheden af at ”forstyrre” og støtte hinanden og give feedback i det daglige. I personalegruppen er der forskellige fagligheder, bl.a. socialpædagoger, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, og ergoterapeuter. Vi har gode fysiske rammer med central beliggenhed i Hillerød og en bred vifte af faciliteter, herunder et køkkentilbud, der giver mulighed for at købe den daglige frokost.

Løn og ansættelsesforhold


Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Der indhentes offentlig straffeattest på kandidater, som anbefales til stillingen.

Vil du vide mere?


Søg flere oplysninger om os på Trollesbros hjemmeside – eller ring til centerleder Inge Engel Christensen på telefon 72 32 36 01.

Ansættelsesproces


Tiltrædelse pr. 1. januar 2023.

Ansøgningsfrist er den 7. november 2022, kl. 8.00.

Ansættelsesudvalget består af repræsentanter fra medarbejdergruppen og ledergruppen. Der holdes to samtalerunder, som gennemføres henholdsvis den 17. og 25. november.

På Trollesbro benytter vi Enneagrammet som et redskab til at styrke vores samarbejde. Mellem 1. og 2. samtalerunde vil vi derfor bede kandidaterne om at tage en Enneagramtest. Du får mulighed for at drøfte denne test med en professionel coach, som samtidigt giver overordnet feedback til ansættelsesudvalget.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nordsjælland
  • Mandag den 07. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Gentofte

    Fri kontakt
    Bernstorff Slot er et møde- og konferencehotel beliggende i naturskønne oplevelser midt i Bernstorffparken i Gentofte, med en spændende historie helt tilbage fra 1765.
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Birkerød

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Afdelingsleder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk Engineering Does the idea of working with highly skilled project managers excite you? And do you thrive on challenges? Then you’ll fit..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Senior Project Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with passionate and professional project teams excite you? Do you want to be a part .
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 76
4. juli 2024 79
3. juli 2024 77
2. juli 2024 68
1. juli 2024 70
30. juni 2024 67
29. juni 2024 68
28. juni 2024 67
27. juni 2024 68
26. juni 2024 71
25. juni 2024 69
24. juni 2024 68
23. juni 2024 68
22. juni 2024 69
21. juni 2024 70
20. juni 2024 70
19. juni 2024 70
18. juni 2024 70
17. juni 2024 70
16. juni 2024 73
15. juni 2024 80
14. juni 2024 82
13. juni 2024 77
12. juni 2024 78
11. juni 2024 78
10. juni 2024 77
9. juni 2024 80
8. juni 2024 81
7. juni 2024 85
6. juni 2024 85
5. juni 2024 87