Funktionsleder til enheden for ægteskab og navne - Guldborgsund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Funktionsleder til enheden for ægteskab og navne

Familieretshuset i Nykøbing Falster

Vil du være med til skabe de optimale rammer for den fortsatte udvikling af Familieretshuset? Brænder du for at skabe nyt og at skabe resultater, der har stor betydning for familierne? Mestrer du forandringsledelsens discipliner og har du styr på driften? Så skal du måske med på ledelsesholdet i Familieretshuset.

Tryghed og retning i ændrede familiesituationer

Når forældre skal skilles. Hvis der er uenighed om forældremyndighed, børnenes bopæl, samvær og bidrag. Hvis en dansker skal giftes med en udlænding. Hvis en forælder bliver dement. Kort sagt: Når der sker væsentlige ændringer i familiesituationen, er det ofte Familieretshuset, der vejleder.

I april 2019 trådte en ny reform i kraft på det familieretlige område. Statsforvaltningen blev nedlagt, og Familieretshuset blev etableret. Ambitionerne med den nye reform er store og kalder på en ny organisationsstruktur, nye arbejdsgange og metoder i opgaveløsningen, nye måder at møde familierne på - og dermed betydeligt flere medarbejdere i løbet af 2020. Derfor søger Familieretshuset en funktionsleder til enheden for ægteskab og navne i Nykøbing Falster.

Ledere og medarbejdere skal spille hinanden gode

Du bliver personaleleder for ca. 25 medarbejdere og skal sikre driften i og udviklingen af enheden. Du skal styrke ledelsen tæt på medarbejderne, herunder sikre en stabil drift, kompetent faglig ledelse og sparring samt en stor opmærksomhed på medarbejdernes trivsel. Enheden er ansvarlig for behandling af ca. 15-20.000 sager om separation og skilsmisse. I forbindelse med udstedelse af bevillinger til separation og skilsmisse, skal det bl.a. påses, at betingelserne herfor er opfyldt. Derudover skal der træffes afgørelse i de sager, hvor der er uenighed om eksempelvis vilkårene for separation eller skilsmisse. Derudover behandler enheden sager efter navneloven, hvor der bl.a. træffes afgørelse om, hvorvidt et ønsket navn kan godkendes.

Som funktionsleder skal du være med til at implementere det nye familieretlige system og den nye organisationsstruktur i hele Familieretshuset. Du forventes at gå foran og gennem tillid, vilje og inddragelse at motivere dine medarbejdere og skabe forudsætningerne for ét samlet borgernært familieretligt system.

Din faglighed og din tilgang til mennesker betyder alt

Der er forskellige erfaringer, der kan være relevante i forhold til stillingen som funktionsleder. Det forudsættes dog, at du har en relevant uddannelse på kandidatniveau fx som jurist eller en anden samfundsvidenskabelig uddannelse, og at du hurtigt kan sætte dig ind i juridiske problemstillinger. Det forventes derudover, at du har erfaring med personaleledelse eller faglig ledelse.

Der vil blive lagt vægt på, at du har stærke kompetencer inden for driftsledelse og optimering og at du har en tillidsbaseret og dialogorienteret ledelsesstil. Du har gode samarbejdsevner og motiveres af at skabe resultater sammen med andre. Som person hviler du i dig selv, har du et godt humør og høj integritet.

Er du blevet nysgerrig?

Interesserede kan kontakte kontorchef Søren Gam fra Familieretshuset på telefon 61 82 77 08 for en fortrolig drøftelse af vilkår og muligheder i stillingen.

Vi forventer at afholde første samtaler onsdag d. 25. marts. og 2. samtaler mandag den 30. marts 2020. Mellem de to samtalerunder gennemføres testforløb, og der indhentes referencer efter aftale med kandidaterne.

Finder du jobbet interessant beder vi dig søge stillingen via Familieretshusets hjemmeside på https://familieretshuset.dk/viden-om/ledige-stillinger.

Ansøgningsfristen udløber søndag den 22. marts 2020.

Tiltrædelse 1. maj 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 22. marts 2020

Lignende jobs

  • HSE Specialist

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • OK-Fonden søger afdelingsleder..

    Afdelingsleder til OK-Fonden Margretecenteret i MariboEr du leder med en sundhedsfaglig baggrund gerne sygeplejerske, og ønsker du et job med fokus på faglig og personlig udvikling samt ansvar .
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info
  • [xxxxx] ApS søger administrativ medarbejder med st...

    Er du på udkik efter nyt og anderledes job så kan muligheden være et job hos os. Vi har mange opgaver inden for grøn energi. Vi tilbyder energioptimering, solceller, varmepumper m.m. I den forb..
    • Afdelingsleder
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Kontorchef til Plan- og Landdistriktsstyrelsen

    Til en nyoprettet stilling søger vi en energisk og ambitiøs kontorchef, der har mod på at gøre det mere attraktivt at bo, leve og arbejde i hele Danmark. Du får mulighed for at påvirke din egen led..
    • Afdelingsleder
    • Nykøbing Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1